Şimdi Ara

Pfizer-Biontech'in FDA ve basın kuruluşlarına adam sokması olayı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Pfizer-Biontech'in FDA ve basın kuruluşlarına adam sokması olayı


    Bu normal bir olay mıdır sizce? Bu şey gibi değil mi mesela atıyorum AKP'nin anayasa mahkemesine kendi adamını ataması gibi. Böyle şeylerin yasal olmaması lazım. İlaç şirketi sahibi adam kesinlikle sağlık bakanlığında görev alamamalı mesela.




  • 1950'lerden beri süregelen olay. Şaşılacak bir şey yok. Bunlar çete gibi. Hepsi birbiriyle iş yapar, biri ordan çıkar diğerinde işe başlar vs.

  • TTnetlover T kullanıcısına yanıt

    Aşıları şüpheye düşürmez mi bu? E hadi Amerikalılar zaten aptal gerizekalı bir halk, biz de mi aptalız?

  • Bu güce güvenin...Pfizer-Biontech'in FDA ve basın kuruluşlarına adam sokması olayı 


    Sadece bunlar mı?

    Emer Cooke mesela,

    Yıllarca ilaç endüstrisinin çeşitli kademelerinde çalışıp daha sonra Avrupa ilaç endüstrisinde (EFPIA), Avrupa İlaç Ajansı EMA da görev alıp 2016 da WHO (DSÖ) nde kritik bir göreve getirildi.

    İlaç firmalarında ve bunlar için lobi faaliyetlerinde bulunan firmalarda görev alıp ardından DSÖ de göreve getirilmesi kalelerin fethidir.

    DSÖ de ülkelerle yaptıkları milletlerarası anlaşmalarla ülkeleri fethetmiştir.

    Dolayısıyla ilaç endüstrisi DSÖ yü, DSÖ de ülkelerin sağlık sistemlerini yönetmektedir.


    Ülkemizde de benzer durumlar yok mu?

    İlaç firmalarına danışmanlık yapanlar, bilimsel kurullarında görev alanlar Sağlık Bakanlığının Bilim Kurulunda görevlendirildiler ve mRNA aşı güzellemesi yapmaktalar her daim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadobay -- 15 Ekim 2021; 21:27:34 >
  • CSB yazmayan adam C kullanıcısına yanıt
    İtalyan profesör Carlo Cipolla 'nın "basic laws of human stupidity" adlı çalışmasına göre insanları aptallığı yaşadıkları ülkeden bağımsız. Eğitim & gelir durumu, meslek/uğraşıdan da bağımsız. Cipolla'ya göre aptal biri, suçlu hırsız haydutlardan cok daha tehlikeli :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kadobay kullanıcısına yanıt
    mRNA aşılarını Covid yaygarası patladıktan sonra duyduk ancak 20+ yıl önce geliştirilmiş, denenmiş. Aynı sekilde recombinant DNA aşıları da. Tüm bu çalışmalar modern tıp şemsiyesi altında sağlık adı altında yapılıyor, insanlığı ölümcül salgınlardan kurtarmak için yapılan kahramanca çalışmalar olarak ambalajlanıp medyadan servis ediliyor. Ancak tüm bu çalışmaların başka bir amacı var: Para & Güç. Money & Power. İnsanların gerçekten sağlığını düşünerek yapılan çalışmalar 1800'lü yıllarda kaldı. Modern Tıp ile onun destekçileri 1800'lerdeki Tıp için ancient / ilkel diyor, artık tıp cok ilerledi o zaman bilinmeyen herşeyi biliyoruz diyor. Bunu diyen Modern Tıp daha bir saç dökülmesine dahi kalıcı çözüm bulamamış :) Kanser, MS gibi ölümcül hastalıklara karşı da Modern Tıp çaresiz :) hiçbirşeyi çözememesine ragmen herşeyi çözmüş gibi gösterilen Modern Tıp, Covid adı altında çakma bi salgını çözen kahraman olarak şimdiden tarih kitaplarına yazılmaya başlandı :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rahat yaşayan halklar genelde aptal ve tembel olur. Amerikalıların çoğu obez, obez insan zaten tembeldir. Kısmen doğru. Ama Hintlilere bakıyorsun zehir gibi, yani bilgisayar mühendisleri olarak Hintlileri hiç sevmiyoruz açıkçası, çok fazla çalışıyorlar. Biz de çalışmak zorunda kalıyoruz.

  • Nasıl bağımsız!


    Jet Fadıl 20 senedir dincileri yoluyor. Eğitimle vs... alakasız olsa seni niye dolandırmasın?

  • Yakinda Medyada bu asilarin yan etkileri ve yan etkiler sebebiyle hasar gorenlerin, ölenlerin sayilarini aciklamaya baslayacaktir. Bu sayilar tabiki gercegi yansitmasada en azindan seffaf gorunmek ve ilerde uzerlerine yuklenecek isbirlikci algisini yumusatmak icin yapilacak.

    Asidan sonraki 3 haftaki donem yan etkiler icin baz alinmakta olup , 4 hafta sonra asidan zarar gorenin asi hasari kabul gormuyor. Bircok insan asi hasari sebebiyle magdur durumda. 2. dozdan 3 hafta sonra kalp kasi iltihabi ve multi organ yetmezligi gibi sebeplerle ölen insanlar var. Bunlar arasinda daha once hic bir saglik sorunu olmayipta sonrasinda ani burun kanamasi yuz felci gibi durumlarda gorulmekte. Özellikle profesyonel sporcularda asidan sonra kondisyonlari dusen ve bu sebeple tenis oynamayi birakmak zorunda kalan sporcularla, antrenmanlarda bircok sporcunun birden yere yigildigi görülmüstür. Bu insanlarda zararlarini kimin karsilayacagini sorgulamakta. Almanyada Profesyonel Futbolcu Kimmichte asiya temkinli yaklasan profesyonellerden ve henuz asi olmadi bu konuda epey bir baski görmekte.

    Ilac firmalari devletler ve asilara onay veren kurimlar ilac firmalari DSÖ hepsi icice ve elele. Salgini durdurmada etkili olmadigi gorulmesine ragmen asida siyasetcilerin baskisiyla insanlar dolayli yollardan Nazi metodlariyla islerini kaybetme korkusuyla asiya zorlaniyorlar. Bugun bunun sorumlulari yarin bu yaptiklarindan kacamayacaklar ve birgun hepsi yargilanacaklar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 11 Kasım 2021; 10:33:49 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Onay verilen ve uygulanan asilarin Yan etkilerini okuyorum.


    Astra Zeneca ve Johnsson asisi Vektor bazli asilar, bu asilarda Kalp Kasi iltihabi pek yok ama bunun yerine inme, felc, beyin kanamasi, Kacis Sendromu hastaligi gibi olasiliklar var,


    eger yukarda sayilanlarin yerine Kalpkasi Iltihabi ve Felc yegleyenler mRNA bazli BionTech ve Moderna asisini tercih edebilirler .


    Kisaca Ölümü gösterip sitmaya zorlama var.

  • _turbo_ kullanıcısına yanıt
    Aşıların reklamının yapılmamasının nedeni olarak yan etkiler gösteriliyor.

    Reklam yapabilmek için yan etkiler listelenmeli deniliyor, ancak yan etkiler listelenirse kimse aşı olmak istemeyecek o yüzden reklamı yapılmıyor, deniliyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asi onay formunda acik acik yaziyor tum yan etkiler. Bugun bilgi amacli alip okudum. Miyokardit, Kalp Kasi iltihabi, Yuz felci vs. Ya gozunu kapayip hic okumadan baskidan kurtulmak icin asi olacaksin yada kagidi okuyup yirtip asi olmadan kacacaksin.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt
    Van minüt! Sen şimdi insanlar aşının Miyokardit, Kalp Kasi iltihabi, Yuz felci yaptığını bilmesine ragmen aşı oluyor mu diyorsun ?

    Bu bana Afrika da cekilmiş bir belgeseli anımsattı. Geyikler içi timsahla dolu nehirden geçmek için sıraya girip bekliyor. Lider geyik suya atlayıp karşıya yüzmeye başlıyor. Onu gören tüm geyikler suya atlıyor. Belgeselin linkini gönderebilirim. Geyikler suya atladıktan 5-10 saniye sonra timsahlar yaşamlarının vurgununu yapıyor dogal olarak :) c

    Politik / bilimsel liderlerin TV'de aşı "1 doz" oldugunu gören milyonlarca kişi yan etkileri bilmesine ragmen bi sürü aşı olması, o belgeseli anımsattı :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Niye sasirdinki? Ilac recetelerindeki Yan Erkileri okuyandada normalde ilaci icecek cesaret kalmamasi gerekirken herkes gozu kapali iciyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt
    İlaç bağımlılarına göre o yan etkiler 100.000.000 'da 1 rastlanan önemsiz ayrıntı, prospektüse yazılma nedeni de formalite gereği :)

    100 milyonda 1 rastlanan yan etki de, kişinin gövdesinin dayanıksız olması. Sonuç: İlaçlar %0 yan etkili ancak 100% faideli. Arapça deyim bilerek kullandım :)

    İlaç bağımlıları ile aşı destekçilerinin zihniyeti böyle işliyor :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asi olacak gonulluler asilandi. Sira geldi asi olmayanlari dusuncesizler diye ayristirarak ayni zamanda asilarinin ustunden 1 yil gecenleri tekrar asilamaya. Avrupada asi olmayanlara inanilmaz baski var. Asi olmayanlara kilit uygulamasi baslatiliyor haftadan itibaren. Yalniz ertesi haftada genel kilidin gelmesi kacinilmaz gorunuyor.

    Saglik personeline asi zorunlulugu yapmayi gorusmekteler. Oysa Corona asisi olmayacagini ve meslegi birakacagini bildiren cok sayida saglik personeli var. Isin kotusu saglik personelleri yetersiz kaldigi ve uzun mesai yuzunden gectigimiz gunlerde protesto duzenlemisti. Simdi asi zorlamasindan meslegi birakanlarida eklerseksaglik sistemi cokecek gibi. Sanirim yonetim kaos istiyor bunlarin baska aciklamasi yok.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Demokraside uyuyan, Diktatörlükte uyanir sozu Avrupalilarin cok kullandigi bir terimdir. Ne varki Avrupa tamda Demokraside uykuya gecti.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt
    Aşısızlara kilit uygulaması Avusturya 'da başlayacak. Habere göre Avusturya'da insanların 2/3'ü aşı olmuş.

    Olayın sağlıkla ilgisiz sosyal bir operasyon olduğu ortada.

    Yönetimin kaos istediğini yeni mi anladın ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uygulama Almanyadada baslatilacak dalga dalga yayilacak. Asi olmayanlar seyahat edemeyecekler artik dunyada. Edeceklerde ise hem asi hem PCR Test sarti aranacak yani 2G+ olacak. 2G Asili veya hastalanip iyilesmis ve en fazla hastaliktan sonra 6 ay gecerli oluyor, plus ise PCR Testi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 12 Kasım 2021; 23:54:32 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt
    Covid Proje Bitiş Tarihi Mart 2025 yazılmış bir kez

    Pfizer-Biontech'in FDA ve basın kuruluşlarına adam sokması olayı


    2025'e kadar sürecek saçmalıklar :)

    Bu arada forum yönetimi, Covid aşılarını ya da Tıp'bı eleştiren profesörlerin linklerini içeren konuları siliyor. Awwakening adlı üye
    PFİZER HAKKINDA ÇOK CİDDİ SUÇLAMALAR VAR başlıklı konu açmış dün, konuda Prof. Dr. Ahmet Rasim Küçükusta 'nın websitesinden bir gönderiye link vardı yalnızca:
    https://ahmetrasimkucukusta.com/2021/11/04/yazilar/tip-yazilari/kovid-asisi/pfizer-hakkinda-cok-ciddi-suclamalar-var/
    Başka da birşey yoktu. Forum yönetimi bu konuyu siliyor.

    Covid aşılarını savunan, reklamını yapan, Tıp'ta eleştirecek hiçbirşeyi olmayan dolayısıyla Tıp'ı güvenilir iyi birşey olarak sunan İlber Ortaylı 'nın gönderisine link olsa silmezler ama :)

    Bunun adı forum yönetimek değil, bunun adı algı yönlendirmek, açıkça.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.