Şimdi Ara

Memura ek göstergeye hayır! 3600 ek gösterge maliyeti olan 20 milyar TL'ye öğrenciye yemek verilsin (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
1.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Redeemertr kullanıcısına yanıt

    Rolleri kes merho'nun  

    Sanırsın öğrencileri çok sevdiği için...  

    Tamamen memur olamadığı için, memurlara olan gıcıklığı yüzünden bunu istiyor  


    Ah merho vah merho kim takar la seni... 

    O minik ve samimi olmayan isteklerini burda ifade ettiğinde anca bizi güldürüyorsun kendine


    Daha önceki konunda da "kamu işçileri 4100 alırken biz niye asgari ücret alıyoruz? bütün özel sektör kamulaşsın"   diyordun   


    Yav merho iyice kendini kaybettin len  


    Papua yeni gineli ejderyacıdan ejderya suyu alsana olm biraz... alice harikalar diyarında gezinmen lazım durumun iyi değil  


    Yollar köprüler inşaatlar falan....   bak uzaya gideceğiz yani ay'a 

    7 davula karşı mücadele veriyoruz

    Bunca müjde varken uğraştığın şeye bak...

    2453 vizyonunu düşün la biraz



    Ha bu arada Honda işçilerine 48 maaş tazminat verdi... Özel sektör dediğin böyle olur işte ağla sen de  


    Şimdi sen asgari ücret ile 12 saat çalış sonra burda gel inşaat güzelle... Böyle hayat mı olur olm biraz isyan etsene  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 14 Ekim 2021; 22:25:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • merhoşa gelince.


    sanırım kpss den max puanın 65(mülakatlarla beraber) ve atanamadığından dolayı deliriyorsun.


    eee tabi deliriyorsun çıldırıyorsun halinle


    belki beni de alırlar diye akp gençlik kollarına girerek kendini ispatlamak için yerli ve milli diye zırvalıyorsun ama kendi zevkine gelince gavur markalarından hiç vazgeçmiyorsun.


    başlıyorsun buralarda trollüge ona buna hain demeler, yok efendim karnını doyurmak için simit yeter demeler de demeler çemkirmeler de çemkirmeler...


    tabi trollükten de güzel paralar alıyorsun patronunda aferin diyor. hatta servislerle malum mitinglere gidip reis reis diye haykırıyorsun.


    tabi hedef memurluk ve hayali de güzel işler tıkrında ve bir gün atanacağının hayalini de kuruyorsun.


    eee tabi bu kadar olaylar oluyor patronun da işleri bozuluyor sen reis diyorsun o ise para diyor ilerleyen zamanlarda sen de para diyorsun patron başımdan(anladın sen onu) git diyor...


    eee ek para da ve işyerinin verilen imtiyazlarını da kaybediyorsun ve memur da atamayacaklarını anlıyorsun ve buralarda muhaliflik yapıyorsun.


    buralarda memura sallıyorsun, hükümete sallıyorsun, iktidar a olan ne varsa sallamaya başlıyorsun. prensiplerini(ağırını yazacaktım da neyse) ayaklar altına alıyorsun ve forumdaki muhaliflere ben de artık sizdenim beni aranıza alın ve KANDIRILDIM diyorsun.


    seni arasına alırlarda neden almıyorlar biliyormusun ona buna hain imalarında bulundun. simitle karnını doyursunlar dedin. dedin de dedin.


    eleştirene önceden hain imalarında bulunacaksın ben de sizdenim diye bayrak sallayacaksın.


    Y-E-M-E-Z-L-E-R





  • CGUzmani kullanıcısına yanıt

    Evet ağlama duvarı olmuş haklısın.


    Ben 2014 de lise puanıyla 80 e yakın puan aldım ama hayalim üniversite okumaktı ve memur olmayı aklıma bile geçirmedim.


    Ama bir şeyi kabul edin. İşiniz rahat. Keyfiniz yerinde(özel sektöre göre. İş kastediyorum.). İşinizi bitirdiğinde kimse size iş kitlemiyor. (arkadaşına yardım ediyorsun yeri geldiğinde o da sana yardım ediyor.) Utanç verici suçlar haricinde atılma durumunuz yok. Geleceğe plan yapabiliyorsunuz. Çalıştığın kurumu satsalar da (Sümerbank örneğini vereyim.) açıkta kalmıyorsun devlet baba tarım bakanlığına atıyor seni.


    para o kadar değerini kaybetti ki almanız an meselesi.

  • Öğrenciye yapılacak sosyal desteğe laf edenlerin sarayım masraflarından haberi yok galiba  


    Ben sosyal yardımlara karşıyım, sosyal yardımlar gerçekten muhtaç insanlara gerçekten onları düzlüğe çıkarabilecek şekilde yapılmalı. 3 ona 5 buna derken çok kişiye niteliği düşük yardımdan vazgeçilmeli. Sırf tüm hayatını nede olsa devlet bize bakıyor diyip yardımla geçirenler var. Bunlardan 1 tanesini de çok iyi tanıyorum, adamın çalıştığını bilmem. Evli ve çocuklu bu adam ve sürekli ya eşinin babasından ve kardeşlerinden geçinir yada gidip sosyal yardım alır, çalışmaz, domuz gibide sağlamdır.


    Öğrenci kısmına gelirsek, her öğrenciye gerek yok, bunun özelinde okuyan var, devletinde okuyup maddi durumu iyi olan var. Benim öğrencilik hayatımda para sıkıntım olmadı ama sınıf arkadaşım ve samimi arkadaşım sırf ay sonunu getirebilmek için laleliden - maçkaya kadar yürürdü. Şimdi burada böyle bir adam varken, devletin bana destek çıkmasına gerek yok. Onun yerine devlet bu arkadaşıma daha fazla destek vererek ona daha nitelikli imkan sunması gerekiyor, yemek harici burs vermesi bile arkadaşımın büyük sorunlarını hallederdi.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: BalkanGöçmeniBirBey

    Evet ağlama duvarı olmuş haklısın.


    Ben 2014 de lise puanıyla 80 e yakın puan aldım ama hayalim üniversite okumaktı ve memur olmayı aklıma bile geçirmedim.


    Ama bir şeyi kabul edin. İşiniz rahat. Keyfiniz yerinde(özel sektöre göre. İş kastediyorum.). İşinizi bitirdiğinde kimse size iş kitlemiyor. (arkadaşına yardım ediyorsun yeri geldiğinde o da sana yardım ediyor.) Utanç verici suçlar haricinde atılma durumunuz yok. Geleceğe plan yapabiliyorsunuz. Çalıştığın kurumu satsalar da (Sümerbank örneğini vereyim.) açıkta kalmıyorsun devlet baba tarım bakanlığına atıyor seni.


    para o kadar değerini kaybetti ki almanız an meselesi.

    Ben bunlarin hiçbirini reddetmiyorum zaten :) Eğer bu dediklerin olmasa kimse memur olmaz zaten

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • iş rahat değil maalesef her zaman . ruh hastası şefler egolu dengesiz ne zaman ne yapacağı belli olmayan müdürler . muhasebe gibi birimlerde her an her dengesiz angarya çıkabilecek işler . misal şefsin ve biriminde yurtta büyümüş şerefsiz it kopuğun tekini memur yaptıkları bir ortam sen onlardan sorumlusun ve adam çalışmak istemiyor .


    onun için genelleme yapmayın özellikle doğu şehirlerinde manyak ruh hastası çok . rahatlık her zaman geçerli değil ... eski özel sektörde çalışırken yanıma başka bir bölümden sürgüne gönderdikleri ruh hastası manyak memur olmaya bin şahit pz. ile bilgisayar kasası ile monitörün eş olması gerektiği hakkındaki bir takıntısı ruh hastalığı göstergesi manyakça bir şey yüzünden tartışmış daireyi yıkmıştım .


    memurlukta nerde it kopuk sosyal ortama ayak uyduramayacak serseri varsa sürekli başka yerlere postalarlar ...


    memurluğu haketmeyen ruh hastası ordan burdan sürülmüş kualifike olmayan itsiz sapsız şerefsiz kültürsüz iş yaptırmak için binbir takla atacağınız tipler çoğu zaman karşınıza çıkar . bu iş yapmayı bilmeyen istemeyen tipleri de her ne haltsa hikmetse devlet çalıştırmak için çabalar da çabalar , diretir de diretir hapisane davasına düşmüş itleri bile sürekli işçi diye sokuyorlar işe gelde konuşma .

    tecrübe ettiğim bir olayda örnek veriyim daha memur adaylık sürecinde eğitime bir saat bile gelmemiş ipsiz sapsız bir iti tipi sınavlarda eledikleri imza altına aldıkları halde direttiler de direttiler allem kallem ettiler zorla soktular memurluğa . çalışmaya gönlü de yoktu çalışsa da verimi yoktu yannış yunnuş işler yapardı ... özele soksan dakka tutmazlar pisliği gelmiş memur yaptılar .

    hayat çok tezatlarla dolu . bir yanda yıllarca akademik eğitim alıp hayatının 8 10 yılını sınavlarda elemelere vermiş ama atanamamış işsizler bir yerde hiçbir birikimi eğitimi olmayıp da memurluğa zorla atanmış zottirikler ......


    memurluk kebap meslek değildir . bunun ilk 5 yılını kazanmanın rehaveti mutluluğu ile geçirirsin yaşarsın , işler önemsiz dikkat edilmeye değmez gibi gelir çevren iyidir fakat 10. yıla yaklaşırken yaptığın işlerin ciddiyetini ve sorumluluğunu kabullenirsin ki hata yapıp hem mali yaptırımından uzak durmak hemde amirlerle çatışmalara girmemek için . çevrendekilerin ne mal olduğunu anlarsın istediğin kadar iyi niyetli ol ..


    memurluğun altın kuralı vardır . sürekli iş sürekli iş olmaz . muhabbetini de edersin dalganı da geçersin etrafındakilerle rahat uyanık davranırsın . kendini salacaksın . ciddi şekilde kimseye koz vermeyeceksin yada saygı duymayacaksın devamlı alaya alacaksın . yoksa sıkılırsın kimseye haddinden fazla değer de verme saygı da duyma sosyal yönden memurluk çoğu zaman dalga yeridir kimseye saygı duymayacaksın dalganı hep geçeceksin . yaparsan değere binersin .




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estimates29 -- 14 Ekim 2021; 23:24:8 >




  • memur olarak çalışan biriyim 3600 ek gösterge kadar saçma bir seçim vaadi duymadım 15 yıllık hizmetim var lisans mezunu şefim ek göstergem 895 her yıl 30 puan artığını far etsek 120 yıl da 3600 geliyor. 3600 ek gösterge doktora mezunu dr. öğretim üyesi kadrosuna eş değer demek. saçma sapan hizmet sınıflarına bu verilmemeli

  • Din görevlileri harici tüm memurlara verilmelidir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu millet ne zaman ücretsiz dağıtılan yemek ile, kömür yardımı ile, bilmem ne yardımı ile refah seviyesinin artmayacağını, bunlarla her zaman birilerinin eline bakmaya muhtaç olacağını anlayacak merak ediyorum.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.