Şimdi Ara

Musluk suyunu arıtmak için uygun fiyatlı çözüm: Brita Filtreli Sürahi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
314
Cevap
9
Favori
37.745
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bezdumda B kullanıcısına yanıt

    Nerede o fiyat, link var mı?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • shultes S kullanıcısına yanıt

    Ben 6-7 aydır kullanıyorum bahsettiğiniz gibi bir şeye denk gelmedim.

    Kurşun durumundan eminseniz bağımsız laboratuvardan alacağınız test ile sağlık bakanlığına ihbar edebilirsiniz.

    Kullandığınız filtre orjinal mi ?

  • özer8376 Ö kullanıcısına yanıt

    40 lira indirimim var hocam şu anda o fiyata bir sitede yok.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanan kişilerden duyduğum şey şu:

    Filtrelerin ömrü çok çok kısa. Oradan yapın para hesabınızı.

  • niyeyse musluk suyu içilmez diye oturmuş kafamıza yıllardır, aslında neden içmeyelimki. mis gibi çeşmeden akan su. Duş alıyoz, diş fırçalıyoz bişiy olcak olsa o zaman da olur bence. Bu sürahiyle çeşme suyundaki o koku da gitti, hanım da çok memnun kaldı

  • Alman mucizesi diyor,🤣🤣🤣🤣
    Şikayet var sitesi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Brita kullanıcısına yanıt
    yaklaşık 5 yıldır gayet memnun şekilde kullanıyordum, son 1-2 senedir filtreleri toplu halde alarak tanesi ortalama 20-25 TL arası bir fiyata geliyordu ancak filtre fiyatları son zamanlarda baya artış gösterdi tanesi 40 TL yi buldu.Filtre ücretlerini gözden geçirmeniz lazım

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bende a101 den aldim tek filtreli olan modelini.surekli musluktan su doldurmak sıkıcı ama tadi guzel . sanirim kullanmaya devam edecegim. yanliz filtrelerin tekrar kullanildigini bikac yerde daha okudum bu konu hakkinda bilgisi olan varsa paylasabilirmi. sirkeli veya limontuzlu suda bekletin tekrar kullanin gibi bilgiler donuyor nette. defalarca kullanilmaz tabi ama 2 kez bile kulanmak ekonomik olur. aslinda aritma cihazida alinir ama oda bana gore yararli yararsiz ne varsa filtreliyor diye dusunuyorum. o sebeple soguk bakiyorum. musluk suyunda agir metalleri ve kloru aldiktan sonra icilebilir diye dusunuyorum. hem bide su icindeki oksijen miktarini hic konusmuyoruz. en fazla oksijen akan suda yani musluk suyunda bulunur diye dusunuyorum. asiri filtreli su oksijenide azaltir diye dusunuyorum. yanlismiyim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Marketten aldığınız veya damacana da ki su gibi bir su kalitesi beklemeyin. Ha içilmeyecek suyu musluk su vs bunu biraz içilebilir kılıyor o kadar. Ama asıl artısını şurada gördüm suyu kettle'dan ısıtıp çay kahve vs yaparken brita'dan arıttığım su ile kettle'ın tabanı daha az kireçleniyor. Aynı şekilde direk musluktan doldurursam kettle'a bu sefer daha sık kireçleniyor. Yemeklerde işte çaya şu bu kullanılır ama içerken o hazır sulardaki güzel tadı alamıyorsunuz. Ha birazcık yumuşatabiliyor ama gene o musluk suyundaki yavanlık var. Çok böyle büyük beklentiniz olmasın.

  • Tanınmış büyük bir markanın damacana suyundaki koku sorunlarından dolayı britayı denemek istedik ve sonuç tatmin etti. Damacanaların durumu hepimizin malumu daha kötü ne olabilir ki diyerek denemeye karar verdik memnun kaldık. ( İst avp yakası )

  • Bunun sürahisini yemeklere/çaya koyduğum suyu filtrelemek için kullanıyorum, içmek için kullanmıyorum. fakat filtre fiyatı çok yüksek, şu anda hepsiburadada adedi 45 lira civarı, toptan alacak olsakta çok birşey değişmiyor. her ay bir filtre kullandığımızi düşünsek yılda 540 tl ediyor. burada ucuz çözüm olmasından dem vuruluyor ama ters ozmoz cihazı alsam daha ucuza geliyor ve çok daha iyi bir filtrasyon sistemi. ben tezgah altında ozmoza yerim olmadığı için bunu kullanıyorum ama öyle ucuza filan geldiği yönünde yanlış yönlendirmeler var. bu zaten arıtma filan değil, süzme.

  • yabani Y kullanıcısına yanıt

    Amazon'da filtre fiyati 32-35 tl arasında değişiyor bilginiz olsun.

    Ucuz mu bilmiyorum ama gün de 1 bardak suyu zor içebilen annem Brita kullandığımızdan beri gün de 5 bardak dan fazla su içmeye başladı.

  • Yukarda bi kaç kişi yazmış. Filtreyi sirkeyle, limonlu suyla falan yıkayıp tekrar tekrar kullanıyormuş. Yapmayın etmeyin arkadaşlar. Sirkeyle limonla temizlenecek şey mi bu. Bi filtre parası için sağlığınızı riske atmaya değmez. Filtre fiyatları ikili, üçlü paket alınca daha ucuza geliyor. Haftada bir fiyatları kontrol etseniz yeter.

  • B.AYAR kullanıcısına yanıt

    BRITA tezgah altı sistem Türkiye’de bulunmamaktadır. Filtreli sürahilerde ise 1 adet filtre yaklaşık 150 litreye kadar musluk suyu filtrelemektedir.


    4 haftada 150 litreden daha az su filtrelediyseniz, sürahi üzerinde zaman sayacı olarak çalışan göstergeden bağımsız olarak litre bazında kullanımınıza bağlı olarak filtre değişimi yapabilirsiniz.

  • The Compass T kullanıcısına yanıt

    Geri bildiriminiz için çok teşekkür ederiz. Daha avantajlı fiyatlarla yedek filtreleri satın almak için için satış noktalarındaki kampanyalarımızı takip edebilirsiniz.

  • Brita kullanıcısına yanıt
    Vardı bir dönem. Yonca ev aletleri satıyordu. O zaman filtrelerini size indirimli vereceğim diye kakaladı. İlk filtreden sonra astronomik fiyat çekince bende söküp depoya attım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bucephalas B kullanıcısına yanıt

    maliyet hesabı yaptınız mı senelik ?

  • 90 li yıllara kadar, çeşme suları gayet güzel, sağlıklı ve içilebilirdi. Sonra şişe damacana su mafyası, belediyelerle kol kola onun da içine ettiler. Allah belanızı versin, aç gözünüzü toprak doyursun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt

    evet orjinal, zaten sürahiyle birlikte paket olarak aldım filtreyi orjinal olduğu kesin o yüzden. ihbar etmekle uğraşacak değilim çünkü zaten testlerden geçmiş ve satışa çıkmış, demek ki tehlikeli miktar kabul etmemiş türkiye ya da avrupa birliği artık her neyse. internette test sonuçları var. sayısız kere tekrarlanmış zaten. Brita Water Pitcher Review - Three Year Product Test & Comparison (yourbestdigs.com) briitayı öven muhtemelen sponsor bu linkteki test sonuçlarını açıklayan bir site bile kabul etmiş, britanın longlast adlı daha pahalı ve üst modeli hariç modelleri kurşun arıtma özelliğine dahi sahip değil. zaten kurşunu arıtsa türkiyeye gelmezdi yabancı ülkelerde satılırdı, orda satılmayan tehlikeli şeyler ülkemizde satışa çıkıyor pek de şaşırtıcı değil. britanın içeriğini bilmiyorum ama taş çatlasın 2-3 katmanlı bir arıtma vardır. musluğa takılan profesyonel arıtma cihazları başta 1k gibi yüksek meblağya patlasa da içinde 15-20 katlı arıtma sistemleri olması bir yana yıllarca değiştirmiyorsunuz. yağlı kısma gelince ben de bir kaç ay kullandıktan sonra tesadüfen sürahiye güneş vurunca gördüm. belki açınız uygun değildir, belkide benim suyum gerçekten çok kötüdür sizde olmayıp bende oluyordur gerçekten bilmiyorum. kanıtlayabileceğim bir şey değil. belkide sizde yoktur gerçekten.





  • Hükümran kullanıcısına yanıt

    Öncelikle konuyla alakalı hassasiyetiniz ve geri bildiriminiz için teşekkür ederiz.


    Türkiye’de kullanılan filtreler için şimdilik geri dönüşüm sistemi bulunmuyor maalesef.


    Kullanılan filtrelerin geri dönüşümü üzerine çalışamalar yapıyoruz, ilerleyen zamanlarda hayata geçirmeyi planlıyoruz.

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.