Şimdi Ara

Bireysel Araç Detailingi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
1.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Selamlar, elimde karcher puzzi 8/1 koltuk yıkama süpürgesi var. Eşe dosta çevreye iş yapmak istiyorum bu işten anlıyorum kendi araçlarımı da temizliyorum zaten. Detaylı temizlik dükkanları ortalama iç detaylı temizliğe 1k'ya yakın ücret çekiyorlar güncel piyasada buna bütçe ayırabilecek insanlar kısıtlı. Çevreme iş yapabilir miyim sizce ? Dükkanların istedikleri paranın 1/3 fiyatına örneğin. Ve çalışan işte olan veya vakit ayıramayan insanlar için pratik bir şekilde evlerinin önlerinde, garajlarında temizleme fikri var (yerinde temizlik) tutunabilir miyim?

    Ek: İsmimi nasıl daha kolay duyurabillirim? İnstagramdan proje sayfası açıp yaptığım işleri paylaşacağım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertakcay26 -- 13 Ekim 2021; 15:20:46 >



  • Otomobil piyasasında çevren varsa yaparsın, örneğin galerici tanıdıkların falan.

    Örneğin yaptığın çalışmaları YouTube kanalına atabilirsin ve oradan reklamını yapabilirsin. Instagram'dan da yapabilirsin reklam vererek.

    Ama bir araç baştan aşağı Detailing yapılacaksa 1 gün bile yetmez, 2 günde zor bitirirsin. Ayrıca adam garajında yaptırmak ister mi soru işareti. Kapının önünde açıkta olmaz pek.


    Birde atıyorum 1000 liralık işi 300 liraya yapamazsın. Deatiling işi yorucu bir iş 2 gün bir arabaya uğraşıp günlüğü 150 lira almakta hamallık. Ben aracıma 2-3 gün zaman ayırdım 4. Gün belim ağrıyordu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihat_, -- 13 Ekim 2021; 15:33:24 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otomobil çevresinde de sanayide vs tanıdıklarım çok ama galericiler arasında tanıdığım yok.


    Baştan aşşağı detailing işi için şey düşündüm benim evimin garajı var, komple detaylı temizlik yapılacaksa (taban halısı vs) sabahtan akşama kadar en az aracın zaten bende kalması gerekli içindeki nemi dışarıya atabilmem için vs.


    Adam sadece ister ki koltuklarında leke vardır, onları temizletmek ister seçenek sunarım ben yaptırmak isteyen adama, eğer benim evimin garajına gelmek istemezse kendi müsait yeri varsa orada da yapabilirim diyeceğim sadece koltuk temizleme işini. 1-1.5 saat işlem süresi var çünkü. Tercihine bağlı benim garajıma da gelebilir.


    Evet yorucu bir işlem 2 gün uğraşılan işin karşılığı 300tl olmamalı tabiki :)

  • Otomobilin iç temizliğine 1000 lira veren adamın 1 milyonluk arabası vardır. Kullandığım 150 binlik aracın iç temizliğine 1000 lira versem, kendimi de arabayı da yakarım  

  • OtoParlat isimli bir girişim vardı. Youtube'dan aratırsanız hem nasıl çalıştıklarını hem de tecrübelerini anlattıkları videolar var. Bir fikir verebilir.


    Onlar devamını getiremedi. Belki de başka sebepleri vardır.

  • Genelde iç detaylı temizlik fiyatları 400 lira civarı zaten. 1 günde teslim ediyorlar ben gayet memnun kalmıştım..

  • parker48 kullanıcısına yanıt
    1000₺ ile kalsa yine iyi, iç dış komple detaylı temizliğe ortalama 3k fiyat veriyorlar. Seramik vs işin içine girdiğinde 5-6-7 diye katlanarak gidiyor
    Bu paraları vermeyi gereksiz bularak kendime gerekli malzemeleri aldım, işi de kendi araçlarımda yaparak öğrendim pratik kazandım öğrenciyim kendime gelir kapısı yaratabilir miyim diye de düşünüyorum

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • RoyWalsh kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim hocam inceliyorum

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • brkprlk35 kullanıcısına yanıt
    Eskişehirde yaptığım araştırma sonucunda 400₺ civarına sadece koltukları temizliyorlar. Taban, tavan, kapı döşemeleri de işin içine girdiğinde fiyat 1000₺ civarına kadar çıkıyor maalesef. Şehirden şehire de değisiklik gösterir bu tabiki Eskişehir için fiyatlar böyle

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 150 tl ye bütün koltukları yıkıyorlar. Abartmayın.Adamlar hemde adrese gelerek yapıyor bu işi seyyar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul'da taban, tavan, koltuklar, kapılar, bagaj, farları parlatma komple paket şeklinde 190-250 TL arası kapınıza gelerek yapan yerler ve reklamlar var. Ben buradaki bir kaç detailingciye iç detaylı temizlik ve pasta-cila-boya koruma gibi komple paketini 650-700 TL'ye yaptırıyorum.

  • souledge S kullanıcısına yanıt
    Hangi ildesin hocam

    Sokak arasındaki oto yıkamacıya 100₺ verirsen o da yapar önemli olan yaptığın işin düzgün olması zaten :) Koltuğu temizleyip bıraktıktan sonra 1 ay sonra alttaki kir kusma yaptığında bi anlamı kalmıyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • u145 U kullanıcısına yanıt
    quote:

    İstanbul bambaşka bir dünya ben eskişehir bazında konuştum Eskişehire gelip yapacaklarsa o fiyata gelsinler benim aracıma da yapsınlar :)

    Polisaj işini de 3-5 fazla verip işi gerçekten bilen adama yaptırırım aracımı seviyorsam. Parlatacağız diye kaportanın köşe noktalarında astara kadar iniyorlar maalesef...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yarışacağınız adamlar bunlar, size gelen tepkiler bunlar olacak o yüzden yazdım :) yoksa prof. bi detailing iç dış 1250/1500 tl altına yapılmaz.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • u145 U kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bir gün bu işe girersen her arabanın tavan döşemesi temizliğe uygun değil sarkma yapanlar var haberin olsun

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 4-5 sene önce olsa yap derdim ama şu an milyon tane detaling dükkanı açıldı. Bir zamanlar lokmacı furyası vardı, biraz ona benzetiyorum. Eskiden isim yapan ve işini iyi yapanlar dışında çoğu fazla iş yapamayıp kapatıyor. Ekonominin durumu da ortada, maalesef detaling lüks bir hizmet olarak sayılabilir. Kendim de hobi olarak uğraştığım için ne kadar emek gerektiren bir iş olduğunu biliyorum, malzemelerin fiyatları da kur sebebiyle sürekli artıyor. İyi düşün taşın araştır derim.

  • 1000 tl ne hocam bissürü oto yıkama afganlara ucuza yaptırıyor artık aynı gün alıyosun birde fiyatı uygun kalitesi iyi olursa illa yaparsın ama ucuz yer varken sana gelmezler bence


    Edit: ben 300tlye komple pasta cla yaptırmıştım iç ekspres temizlik de dahil buralarda 1 tane usta oluyor arabayı afganlar yıkıyor içi afganlar temizliyor sadece usta pasta cila yapıyor atıyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk70 -- 13 Ekim 2021; 20:5:17 >
  • Dura-Ace kullanıcısına yanıt
    Ortalama piyasası 5k olan süpürge şuan zaten elimde, kendi araçlarımı temizlemek için kullandığım autoglym, valet pro türevi kaliteli markalardan temizleyicilerde mevcut. Kendi araçlarımı temizleyerek detailingcilere vereceğim parayla malzemeleri amorti ettim. Sadece bu işe girip ek gelir sağlayabilir miyim onun için fikirlerinizi aldım :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sizin dediğiniz işi yapıp batan bir şirket oldu bu arada . +90 mı ne bir kanala çıkmıştı .

    Bunu hevesinizi kırmak amacıyla söylemedim . Yanlış anlamayın . Ordan bir şeyler çıkartıp geliştirebilirsiniz diye düşünüyorum .

    Mesela benim aşırı hoşuma giden bir olay . Fiyat olarak da mantıklıysa güzel olur .

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.