Şimdi Ara

Citroen C3 REZİLLİĞİ ! Citroen ve Peugeot'dan uzak durun ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
3.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bir ara yakın arkadaşım bana bu arabayı ısrarla önerdi.. 230bin civarı idi ama ben forum da PSA gurubu ile ilgili çok şikayet var özellikler C5 Aircross tavan boya atması sorunları ile gündemde ve Addblue pompa arızası saç baş yolduruyor. Çünkü sadece arızalı pompayı değil bütün depoyu değişiyorlar üstelik kronik arıza olmasına rağmen servisler at yüküyle para istiyorlar C3 de kimbilir ne sorunlar vardır demiştim.. Hala eski aracımı kullanıyorum. Şimdi ise bana Yeni C4 veya Berlingo almamı öneriyor..


    Bu video yu whatshapp dan ona yolladım.. Hala bana inanmıyor..


    Ben de Rize'liyim çok geçmiş olsun diyorum hemşehrime.. Avukat yeğenimle çok gelmişliğim vardır Adliye sarayına ve bu sahile de inmiştim ..

    Geçenlerde yeğenim "Dayı dedi biz şu an en çok Fiat araçlarının su alma şikayetlerine yönelik açılan davalara giriyoruz. Bu aralar çok kişi geliyor dava açıyor" dedi.. Galiba sadece chip krizi değil bir de üretilen araçların kötü işçiliği ve buna bağlı olararak kalitesizliği krizi de varmış gibime geliyor




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi müMKÜNsüz -- 14 Ekim 2021; 20:22:30 >




  • Olayin özeti şu :
    Avrupa ülkelerinin alim gücü yüksek. Otomobil onlar için oldukça sıradan bir nesne .Bu yüzden boyaymis açılmaymis pek umrunda degil kimsenin .Bizde ise dolar 9 lira.Araba evden kıymetli hale geldi .Boya atsin değişim kaporta yamulsun değişim. Yahu bunlar sorun değil ki dünya ölçeğinde?
    Fakiriz ve maalesef teknoloji olduğundan çok daha kıymetli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Psa 1 kere aldım bir daha tövbe. Ne ustasını bulabiliyorsunuz nede parçasını. Parçayı buluyorsunuz aslında ama bmw fiyatına.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.