Şimdi Ara

Apple Etkinliği Yaklaşıyor! Neler Tanıtılacak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Apple’ın bir sonraki donanım etkinliği, bugün gönderdiği davetlere göre 18 Ekim’de gerçekleşecek. Şirketin ikinci sonbahar etkinliğini bir çift yeni MacBook, yeniden tasarlanmış bir üst seviye Mac Mini ve muhtemelen bir çift üçüncü nesil AirPod’u piyasaya sürmek için kullanması bekleniyor. Apple etkinliği hakkında merak edilenleri derledik.

    Davet videosu tek bir kelimeyle dalga geçiyor: Aşağıda, Apple pazarlama yöneticisi Greg Joswiak’ın bir tweetinde görüldüğü gibi, mini LED teknolojisine işaret edebilecek noktalı bir yazı tipinde görünüyor. “Özel” etkinlik Apple.com’da 13:00 ET / 10:00 PT’de canlı yayınlanacak.


    Apple etkinliği yaklaşıyor

    Söylentiler, aynı M1X işlemcinin yeniden tasarlanmış üst düzey bir Mac Mini’de yer alacağını gösteriyor. Yeni makinenin, iki Thunderbolt / USB 4 Type-C bağlantı noktası ve iki USB Type-A bağlantı noktası ile geçen yılki M1 modelinden daha fazla bağlantı noktasına sahip olacağı bildiriliyor. Değişiklikler, yeni Mac Mini’yi ileri düzey kullanıcılar için çok daha uygun hale getirecek.


    Son olarak, Apple, şirketin orijinal gerçek kablosuz kulaklıklarının üçüncü neslini temsil eden bir çift yeniden tasarlanmış AirPod’u duyurabilir. AirPods’un AirPods Pro’ya benzer bir tasarımı benimsemesi bekleniyor, daha kısa gövdeler ve yeniden tasarlanmış bir şarj kutusu ile beraber gelip gelmeyeceği kesin değil.

    Bir sızıntıya göre Apple’ın yaklaşmakta olan MacBook Pro’ları, temel modellerde yükseltilmiş 1080p kameralar, 16 GB RAM ve 512 GB depolama alanı ve her yerde daha küçük çerçeveler içerebilir.

    Söylentiler, Apple’ın 18 Ekim’deki “Unleashed” etkinliğini resmen açıklamasından kısa bir süre sonra tahminleri yapan iOS geliştiricisi ve sızdırıcı @dylandkt’tan geliyor.

    Bir sızıntıya göre temel modellerde depolama ve daha küçük çerçeveler.Söylentiler, Apple’ın 18 Ekim’deki “Unleashed” etkinliğini resmen açıklamasından kısa bir süre sonra tahminleri yapan iOS geliştiricisi ve sızdırıcı @dylandkt’tan geldi. Sızdıran, hem 14 inç MacBook Pro hem de 16 inç MacBook Pro’nun mini LED ekrana sahip olacağını ve 2021’de ortaya çıkan söylentileri ve raporları yineleyeceğini söylüyor. Salı günü erken saatlerde, bir ekran analisti mini LED’in “%100″ olduğunu söyledi. onaylandı” yeni modellerde.


    Kaynak: Teknoloji Haberleri








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.