Şimdi Ara

Yetkili Kombi servisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kombi servisi size bir kombiden daha fazlasını sunan orjinal bir servis hizmetidir.myb belgesi ve gaz yakıcı cihazlar belgesi ile kombilerinize gerçek ve uzman yetkili kombi servisi sunmaktadır.Bir çoğumuz duymuştur kombi servisi çağırdım ama çok para aldı ama kombim tam istediğim gibi olmadı veya da yeterli bilgi alamadım VHL teknik servis olarak biz müşterilerimize ücretsiz teknik destek veriyoruz ve bu desteği 7/24 sunmaktayız İstanbul'un tüm semtlerine mobil servis aracımız ile destek vermekteyiz arabalarımızda tüm kombi yedek parçaları mevcut Nedenmi ? sebebi ise aynı gün arıza veya kombi bakınızı yaparak size ve kendimize zaman kazandırıyor ve işletme sürecini hızlandırıyoruz.


    Şimdi Servis desteği alın


    Servisimiz kombi arızalarında hemen destek vermeye hazır bize 7/24 çağrı merkezimizi arayarak destek alabilirsiniz size bir teknik destek elamanımız hemen hata kodları hakkında bilgi verecek ve arızanızı uzaktan çözmeye çalışacaktır kombi gaz vanası açıkmı ? kombiye su bastınızmı ? kombinizi resetledinizmi ?bunlar basitçe telefonda yapılacak arızalardır.


    Servis Politikamız

    Ortalama 24 saat içinde tüketiciye servis hizmeti vermek ve servis formu faturasını bırakarak 21 gün işçilik ve 1 yıl yedek parça garantisini sağlamak olumlu dönüşlerimizi arttırarak hizmetimizi büyütmek

    we sitesi:https://www.yetkilikombiservisi.net/

    Yetkili Kombi servisi



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.