Şimdi Ara

Kılıçdaroğlu: Demirtaş neden hapiste? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Böyle takılmaya devam etsinler ondan sonra 20 yıldır akp neden kaybetmiyor tabi kaybetmez. Millet artık yönetimden bıktı yeni arayışlar içinde ama tam böyle zamanlara bilerek denk getiriyorlar ondan sonra millet yine malum partiye dönüyor. Bu tam bir akp nin ekmeğine bal çalmak işte. Adam resmen diyor benden başkan falan olmaz öte tarafta oynayın diye... Başkanlık seçiminde de incenin ayağını bunlar kaydırdı zaten (gölbaşı olaylarını hiç tasbit etmiyorum) ancak şimdi sen demirtaş neden içeride dersen şehit cenazesine gidince tepkide geliyor işte ister istemez... Yok ya 20 yıldır son derece başarısız ve akp ye çalışan bir mualif kesim bir yandan tüm gücü elinde tutan malum parti ve kesimi ülkenin a... koydular işte yazık ülke ne hallere geldi...

  • Oy kaybetmek için güzel bir gün.

  • Şu iyi ki içeride diyen arkadaşlar neden içeride olduğunu açıklayabilir mi? Ve aynı devri sabık yüzünden menderesin neden asıldığına karşı çıkıyorlar? İkisinden de haz etmiyorum, esasen hiçbir siyasetciden haz etmiyorum ama bu mikro milliyetci kafalar yüzünden sürünüyoruz. Devir milliyetcilik naraları atma devri değil. Hiç ümidim yok bu memleketten, siyasetcisinden dolayı değil halkından dolayı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğru söylemiş ama pkk insanların kırmızı çizgisi bu çizgiyi aşarsan insanların gözünden düşersin.

  • Çok doğru. Anketler arka arkaya geliyor. Tablo iyice karardığında içeriden çıkarıp megri megriye devam etmeyeceklerinin garantisi var mı? Neden yargılanmıyor?


    Ver hükmü, şu sebepten ceza aldı şu kadar hapis kapat konuyu. Yemez.

    Kapat hadi HDP'yi? Yemez.


    MHP'nin işi bitti her an HDP'ye kayarız diye koyun cebe. Yakışır.

  • en büyük akpartili kemal kılıçdaroğludur hala anlayamadınız mı

  • esmer23s kullanıcısına yanıt
    Yok ya terörist ise neden İmralı da değil diyor.
    Açılım yaparken kol kola gezen çay atan kişi neden dışarda diyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu forumda tek kişinin siyasetten anlamadığının kanıtı.


    Olur da AKP Demirtaş'ı siyasi olmama şartıyla çıkartıp hdpden oy toplamaya çalışırsa önden Kılıçdaroğlu söylemiş olacak, oylar bölünecek. Neden siyasetçilerin her dediklerini sanki kahvede muhabbet ortasında söylemiş gibi yorumluyorsunuz, çocuk musunuz?


    Solcuların kendilerini zeki zannedip her türlü akp propagandasına balıklama atlaması da ayrı bir rezillik. Normalde asgari maaştan fazlasını kazanmayacak trollerin yazdığı 1-2 cümleyle muhaliflerin yarısı galeyana geliyor, senelerdir böyle. Ara ara bunların troll olduğu kanıtlanıyor, ama kültürümüzde ders alma mı var bizim? Atlayın abicim siz, hatta oy vermeyeceğim ben diyip doğru olanı yaptım falan diyin kendinize, hehe protesto ettim diyin.

  • Yasin Börü ve 37 kişi neden mezarda?


    önce bu sorunun cevabını versin..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıkartan genel yayın yönetmeninden en alta kadar kim varsa işinden men edilmeliydi ek olarak terörle bağlantıları var mı diye soruşturma başlatılmalıydı fakat olmadı.

  • atmaca57 kullanıcısına yanıt
    Kılıçdaroğlu: Demirtaş neden hapiste?

    bu adam sevgilisinin mektubunu mu okuyor tüm Türkiyeye




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi august landmesser -- 13 Ekim 2021; 15:0:57 >
  • tam yerinde bir söylem olmuş, bu iş hesap işi, bu söylem ile chp içindeki milliyetçi %2-3 iyi partiye kayar, %10 HDP oyu chp çatı adaya kayar, HDP yi bu şekilde elde tutmak doğru bir siyasi hamle, AKP nin HDP ile anlaşma yapması da böylelikle önlenmiş olur. heralde AKP nin elinde olsa HDP ve amerika ile anlaşma yapmayacağınımı sanıyorsunuz.

  • Selahattin Demirtaş TERÖRİSTTİR.

    Aksini iddia eden de TERÖRİSTTİR.

  • onnow78 kullanıcısına yanıt

    Niye insanlar iki seçenek arasında sınırlıyor acaba kendini? Biri doğrudan biri dolaylı aynı yerden yönlendiriliyorsa yada sırayla yönlendirliyorsa bu durum normalleşmiş ve aklanmış mı oluyor? Öyle böyle adamlar 200 yıldır gözümüze soka soka, üstelik de bizi kullanarak, bizden destek alarak olmayan bir şeyi meydana getirdiler. Şimdi kalıcı yapmanın derdindeler, sonrası zaten tufan. Biz de hala sen ben kavgası yapıyoruz, bu da çok güzel işlerine yarıyor.

  • serafon kullanıcısına yanıt

    dediğinde haklısın tabi ki, yani oy vermemek veya başka bir şeyi seçmekte bir seçim o da yapılabilir.

  • CHP ye oy veriyorum ama bu tarz gerzekce hareketleri elestiriyorum yoksa yobaz bir AKP liden farkim olmazdi cunku.


    Ya arkadas, Ataturkun partisi ne hale geldi Canan Kaftancioglu bi taraftan yeni nesil solcular bi taraftan herkes teror sevicisi olmus. Denge olsun diye hala CHP ye oy veriyorum mecburen yoksa hic kullanmayacagim.


    Imamoglu, Yavas gibi son donemde super adamlar cikarmis parti sanki cok iyi olduk dur baltalayalim diye garip gurup konusuyor.


    Lan simdi bana AKP, davul zurna megri megri tarzi seylerle gelmeyin papagan gibi onu AKP li yobaza sor lan cakma solcu, ben mi verdim oy.


    Yeni nesil sol kesimin teror seviciligini birakmasi lazim abi. PKK ya HDP ye sempati duymayin artik bi zahmet Ataturk olsa hepinizin yuzune tukururdu bugun.

  • august landmesser kullanıcısına yanıt

    ne alaka o siyasi bir hamle, akp nin özürlülüğü hatası orası ayrıda, kıasaca mektupun içeriği biz tek parti döneminde kürtlere çok çektirdiler aman chp ye oy vermeyin. (siyasi oyun)

    öcalana demirtaşa özgürlük mü diyorlar orda.?

    biri a diğeri z.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 14 Ekim 2021; 17:55:16 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.