Şimdi Ara

Kripto Para Dünyası Yükselişte! Bitcoin 60 Bin Doları Ne Zaman Görecek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bitcoin bu hafta etkileyici bir performans sergiledi ve önemli bir düşüş trendi çizgisinin üzerine çıkmayı başardı, yaşanan bu yükselişin ardından 53 bin direncini de hızlı bir şekilde aştı. Eylül ayının ATH seviyesine imza atılırken aynı zamanda da 100 saatlik ortalamanın üstüne çıkarak yatırımcıları mutlu etti. Kripto paralar önümüzdeki günlerde bu yükselişe devam edecek mi?

    Hafta içi en yüksek 56100 dolara ulaşmayı başardı ve 55 bin ila 58 bin dolar arasındaki mevcut yatay trende giriş yaptı.


    Şimdiye kadarki ralli, çok daha genç kriptolardan kar elde ettiğini gösterirken, piyasanın ilk isimleri (Bitcoin, Ethereum, Link) istikrarlı bir şekilde devam ediyor. Bu yılın başlarında 50 bin doların üzerinde Bitcoin satın alan birçok zayıf el, Mayıs düşüşleri sırasında panik içinde satış yaptılar, ancak kalan bazı yatırımcıların, özellikle 55 bin ila 58 bin dolar arasında yakın vadeli satış baskısı eklemesi de beklenen bir durumdu.


    Kripto para dünyasında durum ne?


    55 bin dolar ile 58 bin dolar arasındaki bölgede gerçekleşen teknik ve ağır işleyen yükseliş denemeleri düşünülünce, BTC’nin önceki tüm zamanların en yüksek seviyeleri olan 64800 dolara doğru büyük bir kırılmayı onaylamadan önce bu seviyelerin üzerine çıkmak için birden fazla girişimde bulunması gerekebilir.


    Yakın vadeli teknikler, özellikle 4 saatlik grafik, orta derecede aşırı alım seviyelerine ulaştı ve bir sonraki büyük hamleye hazırlanmadan önce bir konsolidasyon veya küçük bir geri çekilme gerektiğini gösteriyor. Şu anda Bitcoin, çok önemli bir seviye olan 52900 dolar seviyesi ile Eylül’ün yükseğinin üzerinde kalmaya devam ediyor.

    Bunlarla beraber dominanstaki yükseliş de altcoin’lerin üstünde büyük bir baskı oluşturarak yükselişin önüne geçiyor. İlerleyen günlerde dominansın rahatlaması ve yükselen trendin sağlamlaşması ile altcoin’lerde de hatrı sayılır yükselişler görülebilir.


    UYARI: Weblejyon web sitesinde yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır ve bir satın alma teklifi veya başka bir işlem yapmaya davet teşkil etmez, ayrıca herhangi bir yatırım tavsiyesi içermez.


    Kaynak: Teknoloji Haberleri








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.