Şimdi Ara

Ücretsiz 3 aylık Xbox Game Pass + EA Play | YANIYOR! |

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
436
Cevap
79
Favori
63.114
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
107 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Crunchyroll, Microsoft ile bir ortaklığa girişmiş ve Premium denemesi başlatan kullanıcılarına 3 aylık Game Pass + Ea Play sağlıyor. Forumda 50-65 lira arası satıyorlar ve kimse paylaşmamış bu taktiği, biraz şark kurnazlığı gibi geldi bana herkesle paylaşmak istedim.









    adresine giriyoruz, TRY CRUNCHYROLL PREMIUM bağlantısına tıklıyoruz.


    Açılan sayfada START 14-DAY FREE TRIAL bağlantısına tıklıyoruz.


    Aşağı doğru paket seçimlerine geldiğinizde herhangi birini seçebilirsiniz, fakat bir bildikleri vardır Mostly Popular olanı seçip devam ediyoruz diyelim.


    Hesap oluşturma kısmı gelecek, daha önce Xbox Game Pass almadığınız bir mail adresiyle kayıt oluyoruz. (Önemi yok pek ama takibi yapmak açısından kolaylık oluyor.)


    Üyeliği de tamamladıktan sonra bizden kredi kartı bilgisi istiyor, buraya 15 lira limit oluşturduğumuz sanal kart bilgilerimizi giriyoruz. 15 lira limiti tanımlama sebebimiz kart geçerli mi diye provizyon çekiyor, aynı gün iade ediyor sonrasında merak etmeyin.


    Bilgileri tamamlayıp Premium denemesi hesabımıza tanımlanınca tekrardan https://www.crunchyroll.com/xbox-gamepass-2021/en/index.html linkine tıklıyoruz, REDEEM yazacak, size bir key verecek. Key vermezse Adblock uygulamalarını kapatın.

    "We’re out of codes and working to get more." HATASI ALIYORSANIZ ADBLOCK KAPATIP SAYFAYI YENİLEYİN.


    Keyi not ediyoruz, bilgisayarınızdaki Xbox uygulamasını açıp daha önce Game Pass alınmamış yeni bir Microsoft hesabı açıyoruz (ana hesabınızda daha önce Game Pass kullanmadıysanız onunla devam edebilirsiniz)


    Xbox hesabımızda ayarlar kısmına gelerek aldığımız kodu girip üyeliğimizi aktif ediyoruz.


    3 aylık ücretsiz Game Pass'iniz hayırlı olsun!
    ''Your free trial begins immediately upon signup. To avoid being charged at the regular monthly rate of TRY55.00 VAT inclusive, you must cancel your free trial within 14 days of your free trial start date.''



    Kayıt olunca böyle uyarı var arkadaşlar. İptal etmezseniz 14 gün sonra verdiğiniz kredi kartınızdan 55 lira çekecekler.



    Bu bağlantıdan otomatik üyelik yenilemesini iptal edin;
    https://www.crunchyroll.com/acct/membership



    Bu bağlantıdan kredi kartı bilgilerinizi silin;
    https://www.crunchyroll.com/acct/billing

    Ea Play için aşağıdaki yönergeleri takip edebilirsiniz


    https://help.ea.com/en/help/account/link-your-console-accounts/




    NOT: EA Play aboneliği için daha önce aboneliğinizin olmadığı bir hesap olmasına gerek yok, istediğiniz hesabı Game Pass olan hesaba bağlayabilirsiniz, bağladıktan sonra Microsoft aracılığıyla gelen ücretsiz 3 ay Play hakkınız sorunsuz tanımlanıyor.







    Öne çıkarırsanız çok sevinirim, milletin bedavaya aldığı şeyi bir kilo et fiyatına satması kanıma dokunuyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tst- -- 13 Ekim 2021; 13:0:20 >







  • Hocam öyle bir su içmeli sakinleşmeli gibi cümleler kurmamak lazım, yaşınız kaç bilmiyorum ama sağlam kayaya çarparsınız bir gün dümdüz bir insan hayatınızda yer edinir, yara bırakır.

    Herkesin öyle boş vakti yok 4000-5000 mesajlı konularda fıtı fıtı gezip bu tarz haberleri okuyup anlayacak, öğrenecek. Forum veteran oyuncu dolu çoğu yeniliği anlayamayan, tek tek anlattık elimizden geldiğince.


    Kanıma dokunuyor tabii. Millet ücretsiz aldığı şeyi forumda paylaşmak yerine parayla satıyorsa kanıma dokunuyor, bu forumun öncesini bilmeyip yaşınız küçükse buna şaşırmanızı bekleyemem ama ben şakasız 9 sene önce bilgisayarımı tamir etmek için yurdundan kışın ortasında çıkıp gelen üyeyi hatırlayınca buranın daha fazlası olduğunu düşünüyorum.

    GG gibi sitelerde neye satılıyor bilmiyorum, böyle fellik fellik ucuzluk arayamayan insanlar için açtım bu konuyu. Herkesin çok boş vakti var sanıyorsunuz.

    Paylaşım için teşekkürler ancak birinci sayfada 14 gün sonra otomatik üyelik yenilendiğini ve site tarafından kredi kartı bilgilerinin kayıt edildiğini belirtmemişsiniz. İngilizce bilmeyen çok kişi mağdur olur bu durumdan.


    ''Your free trial begins immediately upon signup. To avoid being charged at the regular monthly rate of TRY55.00 VAT inclusive, you must cancel your free trial within 14 days of your free trial start date.''


    Kayıt olunca böyle uyarı var arkadaşlar. İptal etmezseniz 14 gün sonra verdiğiniz kredi kartınızdan 55 lira çekecekler.


    Bu bağlantıdan otomatik üyelik yenilemesini iptal edin;

    https://www.crunchyroll.com/acct/membership


    Bu bağlantıdan kredi kartı bilgilerinizi silin;

    https://www.crunchyroll.com/acct/billing

    Dediginiz konuya ara ara bakar her hafta epic games oyunlarını hesabımda toplamaya çalışırım epic bazen iyi oyunlar verir sevinirim. Fakat arkadaşın paylaştığı durumu bilmiyordum öğrendim.
    Daha yeni series s konsol almıştım bu çok iyi oldu.
    Zaten forumdan çıkmayan üyeler her konudan her şeyden bir şekilde haberdarlar.
    Her şey güzelde her konu açanın üzerine çullanmayın arkadaşlar rica ediyorum... siz böyle yaptıkca sırf bu "yenisin galiba" "heyecan yapma" gibi çok özür dilerim ergence terimler yüzünden yararlı da olsa sıcak da olsa konu açmıyorum forumda.

    Bak haberim yoktu yararlandım yetmez mi ? Bunda ne gibi sorun var ?

    Bir kişi de olsa yararlandı ve konu amacına ulaştı. Bilginiz varsa başka konulara bakabilirsiniz.
    Bakın kötü niyetli falan olduğunuzu asla düşünmüyorum, kesinlikle kimseyi yargılamıyorum kızmayın arkadaşlar.
    Yanlış anlamayın bu forumun genel bir sorunu bahsi geçen bu durum.

    Premium üyeliğinizi Apple bir cihazdan yada Android bi cihazdan uygulamayı indirerek başlatırsanız karttan provizyon için çektiği 10 TL'yi çekmeden premium üyeliği başlatıyor sonrasında girip App store yada Google playden aboneliği devre dışı bırakmanız yeterli. Bilgisayardan hiç bir kartımı kabul etmediği için bu yönteme başvurdum daha sonrasında karttan parayı çekmediğini görünce buraya mesaj atmak istedim yararlanmanız açısından iyi forumlar.

  • Emeğine sağlık hocam.
  • Düşünenadam07 kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim hocam, herkes yararlanır umarım. Güzel oyunlar gelecek bu ara.

  • victoribarbo kullanıcısına yanıt

    Siz niye paylaşmadınız hocam böyle bir şeyi öğrendiniz de? Forum içerisinde bu yüzden yok muyuz, yardım ve bilgi paylaşımı için? Bilemiyorum ne zamandır var, fahiş fiyata kim neyi satıyor. 

  • quote:

    Orijinalden alıntı: tst-

    Siz niye paylaşmadınız hocam böyle bir şeyi öğrendiniz de? Forum içerisinde bu yüzden yok muyuz, yardım ve bilgi paylaşımı için? Bilemiyorum ne zamandır var, fahiş fiyata kim neyi satıyor. 

    Doğru yere bakan görürdü(link aşağıda). Ağustos ayındaki mesajlara gidin bakın kaç sayfa konuşulmuş, hatalardan bahsedilmiş. Key alamayan olursa sayfayı gizli sekmede açsın. Eklentiler yüzünden key görüntülemediği olabiliyor sitenin. Reklam engelleyici kapatsanız bile vermeyebilyor o yüzddn gizli sekme veya eklentisiz tarayıcıyla deneyin



    Bu sayfayı gün aşırı takip ederseniz bedava oyun ve passleri toplarsınız. Daha önxe 36 aylık ea play ve 1 senelik xbox gamepass toplamıştım. Ayrıca çer çöp oyunlar da paylaşılıyor



    https://forum.donanimhaber.com/ucretsize-dusen-kalici-oyun-firsatlari-ve-key-paylasimi-ana-konu--76029888-935#150805783




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoribarbo -- 12 Ekim 2021; 1:6:55 >




  • Kredi kartı bilgilerimi giriyorum ''Unauthorized request'' hatası veriyor. Sanal kartla deniyorum 300 tl limit koydugum halde.

  • kodları en son hangi güne kadar girmek gerekiyor? benim şu an hali hazırda game passim ay sonu bitecek 1 ayı boşa gitmesin diye soruyorum

  • limonlucif L kullanıcısına yanıt

    30 kasım

  • tst- kullanıcısına yanıt
  • MuharremAylar kullanıcısına yanıt
    Hocam kimse görmemiş ki, millet 50-60 lira verip alıyor.
  • 10 liralık limit açtım sanal kartta, kartınzıda problem var hatası veriyor :/

  • tst- kullanıcısına yanıt

    14000 sayfa konuşulmuş o başlıkta. İlla gören olmuştur Ücretsiz 3 aylık Xbox Game Pass + EA Play | YANIYOR! | 

  • ödeme sayfasında hata alıyorum 5 kartla denedim Ücretsiz 3 aylık Xbox Game Pass + EA Play | YANIYOR! | 

  • Haftalardır çalışan bir taktik ise acele etmeyeyim bilgi vercek var mi ?
  • Hocam tabiki emeğinize sağlık, paylaşmışsınız o kadar da ne diyim kendinizi yormuşsunuz yanıyor manıyor diye.

    Ücretsiz 3 aylık Xbox Game Pass + EA Play | YANIYOR! |

    3 ay önce çıkmış kampanya. Yanan yok. Tabi insan, kimsenin paylaşmadığı bir şeyi paylaşmış olmak istiyor haklı olarak. Heyecanı anlayabiliyorum. Ama ısrarla kimse paylaşmamış falan komik oluyor biraz. Zira ağustostan beri yüzlerce kez konuşuldu aynı mesele. Tüm oyuna özel forumlarda paylaşıldı. Ayrıca bu olay çıktığından beri kimsenin 50 liraya gamepass aldığı falan da yok hatta gg gibi sitelerde bile 10 liraya satılıyor artık. çünkü herkes aldı alacağını. Forumda 50ye satan da alan da varsa o onların problemi, öne çıkarın beni, kanıma dokunuyor falan demişsiniz bi su için sakinleşin :D

    Meraklısına ben de bir bilgi vereyim, bu kampanyadan aldığınız kodu aktif edince sonra 1 aylık 45 liraya ultimate alıp, bunun ucuna ekleyip 4 aylık gamepass ultimate sahibi olabilirsiniz. Gpu üzerinden konsol sahibi birisiyle kodu bölüşebileceginiz gibi aynı zamanda xcloud hizmetini kullanarak streaming yoluyla oyun oynayabiliyorsunuz. Ama merak etmeyin, yanmıyor, uçmuyor, kaçmıyor. Uzun zamandır var olan bir yöntem çünkü :)




  • Kaydolurken e-posta ve şifre yazıyorum ama "Something went wrong. Check your inputs." şeklinde hata alıyorum fikri olan var mı?

  • 368945 kartla denedim hiçbiri onaylanmadı illa kredi kartı istiyor galiba

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.