Şimdi Ara

Ayçiçek yağ fiyatları nereye gidiyor ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
3.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kendisini "tarafsız" olarak tanıtıp, size doğruları söylediğini iddia eden, iktidar şakşakçısı, dolandırıcılara dikkat ediniz. değerli zamanınızı çalabilirler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TechVET kullanıcısına yanıt

    Aşı konusunda söylediği yanlıştı. Zaten onu sadece 1 defa söyledi onda da asıl söylemesi gereken korona testi veya korona tedavisinin paralı olmasıydı. Havaalanı konusunda yalan dediğin o hava limanı 1950 lerde yapılmış evet ama AKP zamanında baştan aşağı yenilenip yeni pist yapılıyor Erdoğan'ın kast ettiği o orada. Üniversiteyi biz kurduk dediğide orada yeni bir fakültemi ne açmışlardı.


    Erdoğan'a doları faizi düşürücem açıklamasıda temenni niyetinde Allah'ın izni ile düşürecez gibisinden söylüyor. Yani genel doğrular. Bunlara yalan diyemezsin. Muhalefette biz iktidar olalım işsizlik bitecez aç insan kalmayacak flan diyor bunlara yalan diyebilir misn ! Bunlar genel söylemler her türlü işsiz olacka her türlü aç insan olacak söylemekle bitmez veya söylemek ile dolar düşmez Muhalefet biz iktidar olalım şehit gelmeyecek diyor sen olabileceğine inanıyon mu ! Her türlü etrafımızda terör oldukça şehitte olacak... Ama spesifik olarak ben 6 ay içinde ÖTV'yi öğrencilere kaldıracam yok suyu ucuzlatacam şu vergiyi kaldıracam 1000 TL dağıtacam benzini elektiriği doğalfazı düşürecem gibi laflar SÖZ VERMEK oluyor yapılamıyacağını bile bile söylemekte yalana giriyor veya Suriyelileri 1 yıl içinde gönderecem demek yalan oluyor direk. Çünkü gitmeyecekler gitse gitse yüzde 5 i 10 u gider.





  • bugun migros markalı ayçiçek yağı 61 küsürdü millet yağmaladı 2- 3 teneke alanlar vardı

  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

    Bir daha bana akpli değilim deme sakın. 20 senedir vaadlerinin %90'ını yapamayan bir hükümet hiç yalan söylememiş. "Allah'ın izniyle" olmuyor bu işler. Dürüstlük ve iş bilmekle oluyor. 50 tane üniversite için söyledi biz açtık diye.


    Erdoğan yapamayınca "Allah'ın izni". Ne güzel gerçekten.

  • GenqhisKhaan89 kullanıcısına yanıt
    Kırsal bölgelerde hayvancılık yapılan yerlere gidin hakiki tereyağını direkt üretenden 50-70tl bandında alabilirsin.Aynı şekilde gerçek sütün fıyatı da 2-3tl
    Burda ezilen yine köylü oluyor.Tüccarlar haftada bir geliyor sütü yağı peyniri ucuzdan topluyor şehire götürüyor karıştırarak 1e 3 oranında çoğaltıyor ve fahiş kâr ile satıyor..
    Aynı mesele sebze meyve işinde de var.
    Üretici ve tüketici hep eziliyor , aradakiler rantı paylaşıyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cokbaska kullanıcısına yanıt

    Valla ya tamamen kirsala tasincan orda yasican

    Yada yol masrafini git gel karsilayip kendn alcan ureticiden ama oylede ayni paraya gelcek

    Diyecegim oki Büyüksehirlerde yaşanmaz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tuike , cimere maliye bakanlıgına gonderın hergun..enflasyon yok ya..ulkede ..tekrar tekrar gorsunler...hergun gondermek lazım..onlar gormuyorlar..pazara markete gıtmıyorlar...hele tuık zaten hakgetıre..onlara gore ayda %1 zamcık gelıyor urunlere..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kırmızımercimek kullanıcısına yanıt

    İsveç'i Almanya'nın komuşusu sanan tiplere iyi yazıyorsunuz.

  • Çok merak ediyorum şu yukarıdaki Özkan bilmem kim adlı şahısa niye laf anlatmaya çalışıyorsunuz ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    azaldılar, ama bitmiyorlar. zamların altında inim inim inliyor millet, bu şakşakçılar meşin kaplı suratlarıyla, halen daha akp'yi savunuyorlar. insanlar çok dolu. sinir hastası ettiler vatandaşları.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kırmızımercimek kullanıcısına yanıt

    Bu dil çıkaran bebe mantıklı yazılara cevap veremez. Vermeye çalışsa bile yazdıkları kıvırmalardan ve zırvalardan öteye geçmez. Hiçbir yazdığınıza cevap vermeden sadece laf salatası yapar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1234Rambo kullanıcısına yanıt
    Onların ah vah diyeceği zaman gelecek merak etmeyin..O zaman bu sefer biz başlarız hainlik yapmayın demeye.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    ben şu anda diyorum. çünkü ülkeyi batıranları savunuyorlar ve hainlik yapıyorlar. ülkemize bu yapılan ihanet değilse, nedir?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1234Rambo kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum..Ama hani onlar bize diyor ya hükümeti eleştirince hainlik yapmayın diye.Yarın onlar eleştirmeye başlayınca biz diyeceğiz elştirmiyin diye.Bunu demek istemiştim.

    Gerçi hükümet devlet arasında farka kafası basmayan bir grup bunlar,ne yazsan boş.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    onların kast ettiği "akp'ye ihanet" bizim kast ettiğimiz olgu" vatana ihanet" . dolar 9 olmuş, zam yağmuru tam gaz. bunlar daha akp yalamaya çalışıyor. utanmaz arlanmazlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burda akılları sıra millete saldıran tipler veya yorum yazanlara hakaret edenler. İktidar değiştiğinde hiç bir ürüne hiç bir şekilde zam gelmeyeceğini flan mı iddia ediyor ?


    Eğer öyle bir iddianız varsa hemen yarım sandığa gidelim CHP'ye oy vereyim Ama sizde biliyorsunuz ki her sene ürünlere ZAM GELİR en kötü enflasyon oranında da olsa gelir... Az veya çok zam gelir. Bunun üstünden bulmuşunuz bir konfor alanı şu ürüne 1 TL zam geldi koşun vurun kırın şu ürüne 10 TL zam gelmiş koşun saldırın flan tarzı ucuz muhalefet yaptığınız sadece.


    Bu zamları önleyecek bir çözüm söyleyen ben şöyle bir şey yapacam şu şekilde bir önerim var diyen muhalefet mi var ortada ! Onu bırak bir lider ruhlu muhalefet yok karşıda. Sadece bol keseden desteksiz sallayan bir muhalefetten başka ne var ortada ! O kadar boş ve SIĞ söylemleri var ki muhalefetin ve muhaliflerin yarın öbürgün kazara iktidar olsalar nasıl kıvırılaracaklar çok merak ediyorum bu lafları. İşleri güçleri o kadar bol keseden ve hoyratça arsızca yazmak sadece... Nedenini sorgulamak yok niyesini düşünmek yok salla babam salla.


    Not: Bizzat İstanbulda gördük CHP yapınca zam olmuyordu sahi FİYAT DÜZENLEMESİ olur Onlar ... Yoksa ülkenin başında terör mü varmış PKK'mış ABD ambargosu Suriye meselesi YPG-PYD flan boş işler bunlar...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 13 Ekim 2021; 2:50:41 >




  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt
    Berat gitti, koltuğu boşken dolar 1 tl düştü, Tayyip gittiğinde de en az iki lira düşecek. Birkaç sene içinde yapısal reformlarla 4-5 seviyesine geriler, al sana çözüm.

    Ya gerçek hayatta ilgi görmeyen zavallı birisin ya da maaşlı troll'un tekisin boşuna kafa sisiriyorsun,yoksa kimse bedavaya batık bir ideolojiyi savunmak için bu kadar ugraşmaz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu zamları Gılışdar yapiy !

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • başlığa göre : 2023 de uzaya çıkcak kardeş.

  • Eskiden istanbuldan çatalcaya giderken otobanın yanı (hadımköy) hep ay çiçeği tarlaları ile doluydu. Şimdi oralara git. Tarlalar yok yerine fabrikalar var. Türkiye verimli tarım arazileriin koruyup az verimli arazilerini fabrikalara açmak yerine tam tersini yaptığı sürece herbişeyin rekoltesi düşer fiyatı da artar




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIGERSHARK -- 13 Ekim 2021; 15:33:21 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.