Şimdi Ara

Yarış simülasyonu oyunu Racing Xperience, iOS ve Android için çıkışını yaptı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yarış simülasyonu oyunu Racing Xperience, iOS ve Android için çıkışını yaptı



    Yayıncılığını ve geliştiriciliğini BMZ Games'in yaptığı yarış simülasyonu oyunu Racing Xperience: Araba Simülatörü Oyunu, çıkışını yaptı.



    Ayrıca Bkz.Futbol menajerlik oyunu Soccer Manager 2022 mobil cihazlar için çıkışını yaptı



    Oyunu şu anda App Store ve Google Play üzerinden ücretsiz olarak indirebilir ve oynayabilirsiniz. Oyunda uygulama içi satın alım olduğunu belirtelim. Oyunun fragmanını, mağaza sayfasını ve oyun detaylarını aşağıda bulabilirsiniz. 



    Racing Xperience Fragman





    Racing Xperience, gerçek sürüş araba fiziği ve çarpıcı detaylı arabalar içerdiğinden oyun açısından size benzersiz bir bakış açısı getiriyor. Süper arabaları ve SUV'ları sürme, drift yapma, drag yarışı yapma, büyük bir harita üzerinde serbest gezinme ve hatta otoyol asfaltında yüksek hızda trafik arabalarını sollama imkanınız var. Çok çeşitli arabalar ve özelleştirmelerle tarzınızı gösteren sürüşü oluşturun. Yarış Xperience'ı oynamak ücretsizdir!



    GERÇEK ARABALAR ÖZELLEŞTİRME




    • 115'dan fazla titizlikle detaylandırılmış aracın direksiyonuna geçin: spor arabalar, süper arabalar, hiper arabalar ve SUV'lar. Çok çeşitli jantlar, neon ışıklar, süspansiyon ayarları, performans yükseltmeleri, araba boyaları ve çıkartmaları, karbon spoyler ve cam rengi ile hayalinizdeki arabayı özelleştirin.

    • Kendinizi 2021'in en hiper gerçekçi ücretsiz araba yarışı oyunlarından birine bırakın ve çarpıcı görsel efektler, ayrıntılı iç görünüm, gerçek hava efektleri, gerçekçi hasar, sürüklenme, sürükleme yarışı, gerçekçi motor sesleri, lastik ve asfalt tutuşunu deneyimleyin. hava koşulları, kablosuz Denetleyici ile konsol yarış deneyimi.

    • Gerçek bir sürüş, sürüklenme ve sürükleme araba oyununun tadını çıkarmak ve en sevdiğiniz süper arabayı yarışmak için şimdi ücretsiz indirin!



    GERÇEKÇİ YARIŞ




    • Rakiplerinize karşı yarışın ve farklı yarış türlerinde asfaltta sürüş becerilerinizi kanıtlayın: devre, sürat koşusu, sürüklenme, serbest dolaşım, tur nakavt, hayatta kalma, zaman izi, hız tuzağı, off-road, sürükleme yarışı.



    OYUN MODLARI




    • Yolculuğunuza başlayın ve bu gerçek araba yarışından en iyi şekilde yararlanın, modları boyunca sürükleyin ve sürükleyin. Kariyer modu, uzun ve zorlu bir yarış kariyerine katılmanıza, araba alıp satmanıza, yeni yarış pistlerinin ve rakip yarışların kilidini açmanıza olanak tanır.

    • Hızlı Yarış modu, öğrenmeniz için hızlı bir yarış yapmanıza izin verir.

    • yarış pistleri. Rakibin zorluğunu, yarış süresini, hava durumunu veya mevsimi tercihlerinize göre ayarlayabilirsiniz.

    • Alıştırma modu size sürüş ve yarış becerilerinizi geliştirme, yarış pistlerini test etmenin, arazi sürüşünün, yokuş tırmanmanın, arabalarınızın en yüksek hızını test etmenin, asfaltta sürüklenmenin ve çörekler yapmanın keyfini çıkarma şansı verir.

    • Zorluklar, yeni arabaların ve yarış pistlerinin kilidini açmak için ödüller kazanmak için sürüş, yarış ve sürüklenme becerilerinizi test eder.

    • Drag Race, aracınızın en yüksek hızını ve vites değiştirme tepkilerini test eder.





     




    Kaynak:https://www.pocketgamer.com/articles/088296/racing-xperience-is-bmz-games-new-driving-game-with-realistic-racing-physics-out-now-on-ios-and-android/



  • Tırt

  • Abartmıyorum şu oyun mesela 6-7 sene önce çıkmış olsa yine derdim bu grafikler leş diye. Yok abi yok iki elin parmaklarını geçmez adam gibi grafiğe sahip oyun sayısı. Ondan sonra da 16 gb li telefon çıkar neye yarar.

  • strathmorea kullanıcısına yanıt
    Grafiklerin nesi varmış anlamadım IOS ve Android tablet ve telefonların kaldırabileceği ölçüde bir oyun yapmışlar, onlar da biliyor GTA5 gücünde oyun yapmayı da hangi birinizin tableti telefonu oynatabilir?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monacomen -- 11 Ekim 2021; 20:41:05 >
  • monacomen kullanıcısına yanıt
    İşte sorun da burada grafiklerin hiçbir şeyi yok.

  • strathmorea kullanıcısına yanıt

    Günümüzün ortalama bir kullanıcının tablet ve telefonunda bu oyun bu şekilde çalışıyor ise yine iyi bence. Üst seviye telefonları düşünerek yapmamışlar.

    Yarış simülasyonu oyunu Racing Xperience, iOS ve Android için çıkışını yaptıBMZ Gamesyoutube
    Racing Xperience Gameplay iOS: https://apps.apple.com/us/app/id1530351754 Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.BMZGames.RaceXperience
    https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3DRAogrCRyssU&q=EgQuLZpEGPmck4sGIhBo4hcA9xta-O9Y0Y8nS6JDMgFy
  • monacomen kullanıcısına yanıt
    gta5'i ps3 bile açıyorsa tablet ve telefonlara gelmesi uzak değildir.
    Mobil pazardaki hız ve gelişme her geçen gün yakalıyor diğer platformları.O yüzden bence hafife almamak gerek.Iphone 13 ailesi muazzam güçlü geldi,evet 4 k oynatamaz belki gtayı ama ps3 ayarında da bence açabilir.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Atakan Erdur HACPJ A kullanıcısına yanıt

    Iphone 13 alabilen biri yüksek internet hızı ile aylık Geforce now ile her tür oyununu oynar niye telefonunu ve pilini heba etsin ki.

  • Mobil cihazlar sandığınızdan çok daha güçlü. Samsung galaxy s20 de teknoloji demoları geliştiriyorum. 30 fps hedeflediğimde 1080p de ps4 kadar iş yapabilir hale geliyor. Mobil cihazların sorunu ısınma ve batarya. Aktif soğutmaları olmadığı için 60 fps cihazları çok yoruyor. Bu oyun ışıklandırma anlamında çok kötü. Ekstra birşey görmüyorum google playdeki 100 lerce araba oyunu ile aynı grafiğe sahip. Videodaki gölge kalitesi muhtemelen fragmana özeldir.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.