Şimdi Ara

Adidas, Xbox ayakkabıları yapıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Adidas, Xbox ayakkabıları yapıyor



    Son yıllarda Xbox markasını her alanda büyüten Microsoft, dünyanın her yerinden oyuncuların ilgisini çekmeyi başarıyor. Özellikle Twitter’daki paylaşımları ile dikkat çeken Xbox takımı, mini buzdolabından sonra Adidas ile iş birliğini duyurdu. İş birliği ile Adidas, Xbox’ın 20. Yıldönümü şerefine yeşil renkli ve Xbox logolu spor ayakkabıları üretecek. Bu ayakkabılar, sınırlı üretim olacak ve Adidas’tan satın alınamayacak. Büyük ihtimalle, Xbox’ın sosyal medyalar üzerinden yapacağı çekilişlerle dağıtılacaktır.



    Ayrıca Bkz.Xbox, 20. yılına özel kontrolcüsünü ve kablosuz kulaklığını tanıttı



    Bu sınırlı üretim ayakkabı dışında Xbox ve Adidas imzalı başka spor ayakkabılar da üretilecek. Xbox’ın Pazarlama Müdürü James Monosmith, Adidas ile iş birliğinin yeni başladığını ve önümüzdeki aylarda, Xbox’ın 20. Yıldönümünü kutlayan hem eski Xbox hem yeni Xbox tasarımlarından esinlenen birçok ayakkabının geleceğini açıkladı. Bu ayakkabılardan bazıları ise sene bitmeden Adidas tarafından satışa sunulacak ve isteyen herkes alabilecek.



    Adidas ve Xbox, iş birliklerini açıkladıkları ve kutladıkları bir fragman da paylaştılar. Halo: Combat Evolved ve birinci nesil Xbox’ı barındıran fragmanı aşağıda izleyebilirsiniz. Ayrıca Xbox temalı mini buzdolabı hakkında Ekim ayında yeni bilgiler yayınlanacak.






    Kaynak:https://www.theverge.com/2021/10/6/22712418/adidas-xbox-sneakers-trainers-microsoft







  • Şöyle şeyleri görünce aklıma H&m deki terlikler geliyor Adidas, Xbox ayakkabıları yapıyor 


    Adidas, Xbox ayakkabıları yapıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.