Şimdi Ara

Bitti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.046
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burgfb -- 8 Ekim 2021; 0:50:46 >







  • Geçenlerde 3249₺ fiyatla satıldı, kurun sabit gitmesi şartıyla önümüzdeki ay 3000₺ seviyesini görebiliriz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • marslan1999 kullanıcısına yanıt

    Ülkemizde söylenmesi cesaret isteyen bir cümle olmuş.Umarım o şekilde olur.Bitti 

    Bence konsol ihtiyacı olan biri için aradaki ufak farka bakmadan alınabilir.

    Oynamak için zamanım olsa kaçırmazdım son indirimleri.

  • Akşamdan akşama kafa dağıtmalık 2-3 saat oyun oynarım diyenler yada grafikler önemli değil uzun zaman oyunlardan uzak kaldım game pass ile ucuzdan oynayamadığım oyunları siler süpürürüm diyenler için güzel bir konsol fakat neslin sonuna kadar götürsün, yeni neslin tüm nimetlerinden ve ilerleyen yıllarda çıkacak UE5 ile yapılan fotorealistik grafiklerden sonuna kadar faydalanayım diyenler için uygun bir konsol değil.


    2020 nin sonunda çıktı ve sözde yeni nesil evet doğru fakat içinde barındırdığı GPU aşırı güçsüz. Bırakın neslin ortasını ve sonunu şuan bile bile yetersiz bir GPU gücüne sahip. Çıkan ve çıkmış tüm oyunlara bakın One X bile Series S den daha iyi grafiklerde oyun oynatıyor.


    Özetle yukarıda dediğim gibi takılmalık alınabilir ama neslin ortasında yeni nesil grafikleri deneyimleyim diyenler hüsrana uğrar.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: RTX3080Ti

    Akşamdan akşama kafa dağıtmalık 2-3 saat oyun oynarım diyenler yada grafikler önemli değil uzun zaman oyunlardan uzak kaldım game pass ile ucuzdan oynayamadığım oyunları siler süpürürüm diyenler için güzel bir konsol fakat neslin sonuna kadar götürsün, yeni neslin tüm nimetlerinden ve ilerleyen yıllarda çıkacak UE5 ile yapılan fotorealistik grafiklerden sonuna kadar faydalanayım diyenler için uygun bir konsol değil.


    2020 nin sonunda çıktı ve sözde yeni nesil evet doğru fakat içinde barındırdığı GPU aşırı güçsüz. Bırakın neslin ortasını ve sonunu şuan bile bile yetersiz bir GPU gücüne sahip. Çıkan ve çıkmış tüm oyunlara bakın One X bile Series S den daha iyi grafiklerde oyun oynatıyor.


    Özetle yukarıda dediğim gibi takılmalık alınabilir ama neslin ortasında yeni nesil grafikleri deneyimleyim diyenler hüsrana uğrar.

    Hocam ilk paragrafta dediğiniz gibi takılıyorum. Bir kaç günde bir bilemedin iki saat geceleri takılıyorum. Bence grafikleri ve kaplamaları olsun şu ana kadar deneyimlediğim oyunlar içinde sırıtan bur durum göremedim. Yani evet kağıt üzerinde çok güçlü bir cihaz olmayabilir ama örneğin bir forza horizon veya dirt5 vs oynadığımda beklediğimden kaliteli grafikler karşıladı beni. Ikinci paragrafınıza gelince zaten sürekli oyun oynayan birileri için tepe model diye adlandırdığımız konsollar en fazla 2 sene sonra belki biraz ağır olacak ama çöp. O yüzden bu konsolla çıkan oyunları kaçırmayacak anlık boşluklarda oyun oynacacaksiniz. özellikle evli çocuklu aileler için bence ideal hem bütçeyi sarsmıyor hemde game pass in nimetlerinden faydalanıyorsunuz. Şimdi bir veya iki sene sonra zaten yeni tepe modeller şekillenmeye başlayacak o zaman series s i beğenen tepe modele yönelecek beğenmeyen başka alternatifler bakacak. Ben Series S aldım neden mi ?

    1) Küçük çocuğum ile ilgilendigimden oyuna fazla zaman harcamıyorum geceleri kisa surelerde takılıyorum.
    2) 3k seviyesinde fiyatı ve game pass i ile bütçe dostu.
    3) Çok iyi bir pc olsa elimde cok zamanım olmadığı için atıl olarak duracak ve pc ye harcadığım para evde yatacak, teknoloji zamanla eskiyecek.
    4) Series S eğer benim gibi yıllardır konsollardan uzak kaldıysanız bir alıştırma dönemi veya tepe modellere geçmek için bir basamak olacak.(özellikle gamepad de fps oyunlarıni oymamak gerçekten alışması zor olacak benim için)
    5) Ben bir futbol oyununda bir gol attığımda seviniyorsam, fps oyununda bölümü geçtiğimde o zevki tadıyor, bir gerilim oynunda gerçekten tedirgin olup o anı yaşıyorsam kısacası oyundan haz alıyorsam yemişim teraflopsu, grafik gücünü, işlemci saat hızını vs. Hem pc tarafında hem de konsol tarafında olsun hastalık gibi bıkmadık fps saymaktan vs, size önerim isterseniz eski tetris ile oyun oynayın oyundan aldığınız haza bakın arkadaşlar. Iyi forumlar...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Daha önce one x i olan biri olarak oyunlarda bir bulanıklık olduğunu hissediyorum. O parlak grafikler aynı oyunlarda yok malesef. Sadece ssd sayesinde loading biraz kısalmış görüntü iyi değil.

  • Bir su ithalatçı garantisine takılıyorum.
    Ikincisi de 4 ten fazla taksit olmuyor peşin fiyatına.
    O işi bozuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence Horizon 5'i 29 liraya oynatacak olması bile yeterli. Bir oyuna 400-500 lira vermek parası olsa da koyuyor insana.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.