Şimdi Ara

2022 F/P Otel Fırsatları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.405
Cevap
178
Favori
391.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İlk mesajı belli başlı otellerin erken rezervasyon başlangıç fiyatlarını yazmak için güncelleyeceğim.


    Yaz geldiğinde en azından karşılaştırıp kazanç veya kaçan fırsat olup olmadığını görebiliriz.


    Yıllardır ilk çıkış fiyatları hep aralarda kaynıyordu en azından fikir sahibi oluruz.


    ----------------------------------------------------------------------------------------------


    Tum fiyatlari temmuz 20-25 arasi 5 gece olarak paylasacagim.


    Kaya Palazzo Golf Resort 20.880 TL


    Sueno Hotels Deluxe Belek 15.750 tl. ( diverso ile 15.000 ) - 6 gece fiyati. 5 geceye izin vermiyor otel.


    Doubletree By Hilton Antalya Kemer - 11.700


    Ic Hotels Santai Family Resort - 14.560


    Selectum Luxury Resort - 15,125


    Voyage Belek Golf & Spa - 24.500


    Voyage Sorgun - 19.950


    Limak Atlantis De Luxe Hotel & Resort - 13.350


    Gloria Serenity Resort - 22.463


    Gloria Golf Resort - 18.865


    Granada Luxury Belek - 12.000


    Güral Premier Tekirova - 16.875


    Amara Luxury Resort & Villas 9.804TL


    Nirvana Dolce Vita Luxury Villas & Suites 15.300TL


    ---------------------------------------------------------------------------------------------


    Tatil dönemi başladığından tatilden dönenlerin kaldığı otel hakkında yorumlarını ekliyorum zaman buldukça;


    -------




    @TDB Mylome Luxury Otel


    Mylome Luxury Otel'deki 6 günlük tatilimiz dün itibari ile bitti. Uzun uzadıya yazacak vaktim olmadığından merak edilen olursa cevaplayabilirim.


    Kısaca biz otelden çok memnun ayrıldık. Küçük bir asansör problemi dışında şikayet edecek bir mevzu yok ancak memnun kaldığımız çok konu oldu (Denizi, Yemekler, tatlılar, havlu hizmeti, çalışanların ilgisi, tek talepte oda değişmeleri vb..)


    Kısacası tavsiye edebileceğim bir otel.


    ------



    @CrazyLeshRaC LİU Resort


    Ramazan bayraminda Rubi otele gitmistik suan LİU Resorttayim. İkiside yakin oteller kalite olarak. Gözüm kapali tavsiye edebilirim. Detayli olarak bayram sonrasi yazarim zaten. Gecen sene Sueno golf e gitmistik acikcasi orayi begenmedik gitmeyi de düşünmüyoruz bir daha



    ------


    @hayalci79 Selectum Family Belek

    Herkese iyi bayramlar dilerim. Bayram öncesindeki hafta 3 gece Selectum Family Belek'te kaldık. Bizim ilk beş yıldızlı otel tatilimiz oldu bu. Beklentilerimiz de çok yüksek değildi. Oldukça memnun kaldığımızı söyleyebilirim.


    ETS'nin internet sitesinde 2 yetişkin ve 8 yaşındaki çocuk için fiyatı 9400 liraydı şubat ayında. Ben internetten almaya çalışırken kızımızın yaşıyla ilgili sistem hatası verdi nedense, arayıp almak zorunda kaldım. İyi de oldu, fiyatı 8800 liraya çektiler. Ayrıca 620 lira da bonus geldi.


    Otele gittiğimizde ETS görevlisi karşıladı bizi, epey iyiydi karşılama. Standart oda almıştık ama aile odası vermişler bize, yani oturma odası da mevcuttu. Güzel bir sürpriz oldu. Odaya girdiğimizde bizi bir şarap ve meyve tabağı bekliyordu. Ayrıca kızımızın doğum gününde de odamıza pasta göndermeleri, başka bir akşam tatlı tabağı göndermeleri güzel jestlerdi.


    Denize çok giremedik. Öğleden sonra epey dalgalı oluyordu, ayrıca su da bulanıktı biraz. Şezlonglarda yer bulmamız da zor oldu. Herhalde erkenden havlusunu bırakıp gidiyor insanlar. Havuzlarda vakit geçirdik. Epey genişti havuzları. Su parkını çok sevdik. Bu arada havlular kartla veriliyor, istediğiniz zaman yenisiyle değiştirebiliyorsunuz. Mini kulüpte de çocuklar için çok güzel etkinlikler yapıldı.


    Akşamları animasyon ve dans gösterileri vardı, gayet iyiydi. Bir akşam da disko parti vardı, pek bize göre değildi tabii.


    Yemekler de genelde iyiydi. Bazı ızgaralar çok lezzetli olmasa da diğer yemekleri, özellikle tatlıları sevdik. Kahvaltı da gayet güzeldi. İlk akşamımızda Türk gecesi varmış, farklı çeşitlerde ızgaralar yapıldı bahçede.


    Tabii yemek saatleri dışında farklı büfelerden dondurma, gözleme, pişi vs. alma şansınız da var. Barlardaki içki sayısı da bize göre yeterliydi. Ayrıca her gün odamızdaki mini bar yenilendi. Su, maden suyu, Sprite, Coca Cola ve bira vardı içinde. Alacart restoranlar fiyata dahil değildi, ancak 5 gün kalırsanız bir kere faydalanabiliyormuşsunuz.


    Personel çok iyiydi. Hemen hepsi güler yüzlü, nazikti. Hiçbir sorun yaşamadık, bütün isteklerimize koşturdular sağ olsunlar.


    Çıkış yaptığımız gün saat 12'de odayı boşalttıktan sonra öğle yemeği yedik, tesisten de faydalanabileceğimiz söylendi. Kısacası güzel bir tatil geçirip oldukça memnun ayrıldık. Daha çok kalabilmek isterdik ama evde bekleyen kedimiz vardı. Tabii biz tatile doymadık. Şimdi Ağustos sonu için fiyat baktığımda Selectum'da 14 bin civarı görüyoruz. Biz ise 10 bin lira civarında bir bütçe belirledik. Yine bir aile oteli olsun, Antalya yakınlarında olsun istiyoruz. Özellikle Aqua parkı ve çocuklar için imkanları önemli bizim için. Şu an araştırıyorum, bakalım uygun bir yer bulabilecek miyiz..


    -------


    @riderman AquaWorld Belek


    AquaWorld Belek de ki 3.gecemiz.

    Tamamiyle para ve zaman kaybı.

    Buraya gelecek olan arkadaşlar imkanları varsa başka tercih yapsın.

    Google yorumlarını okuyabilirsiniz.

    Buraya gelmeden 4 gece gypsophila village da kaldım.

    8 avans verir o kadar.

    Bu kişisel izlenimlerimdir.

    Yatırım tavsiyesi değildir.


    -------


    @Funnyman Aydinbey Queen's Palace & Spa


    Bu sene 18-22 Haziran tarihlerinde konakladığım Aydinbey Queen's Palace & Spa isimli Belek'teki otelden bahsedeceğim. Bir de Tripadvisora aşağıdaki yorumumu ekledikten sonra 7 yeni yorum eklendi. Tabii ki hepsi 5 yıldız, hepsi yeni kayıt ve hepsi ilk yorum. Sözün özü: Sakın gitmeyin.


    1- İlk otele giriş esnasında otelin girişinde 2 otobüs girişi kapatmıştı ve dolayısıyla 15 dakika sıcakta aracımızda bekledik. (Otel tabiri caizse yol geçen hanı. Dolup dolup boşalıyor. Ortadoğu ağırlıklı misafirleri mutlu etmek en büyük odak noktaları) 15. dakikanın sonunda telefonla arayarak girişimizle ilgilenecek birilerine ulaşabildik.


    2- Girişteki lobi barın 10.00' da açıldığını öğrendik. İlk defa böyle bir uygulamaya rast geldim. Keza aquapark öğleden önce ve sonra 2 şer saat açık kalıyor.


    3- Personelin canı burnunda. Az sayıda personel moral ve fiziksel olarak bitmiş durumda.


    4- Yemek çeşitliliği çok kısıtlı. Kurnazca salatalık, domates vb. 4 farklı şekilde keserek büfeye koymuşlar. Birçok üründe böyle. Resimlerini çektim görebilirsiniz.


    5- Çeşitlilik yetersizken mevcut yemek çeşitlerinin birçoğu yenilemez vaziyette. Öyle yemekler var ki; yemeyi düşünmek imkansız. Çeşit olsun diye büfeye konulmuş. Ancak dondurulmuş, patates, soğan halkası, milföy, nugget ve sigara böreği her daim var. Diğerlerinden umduğunu bulmayanlar buraya yönleniyor mecburen.


    6- Balık dışında yenilebilir ızgara neredeyse hiç çıkmadı. Sürekli sundukları ızgara sunumunda köfte adını verdikleri bir oluşum var. Ne olduğu büyük soru işareti. Aynı şekilde, aqua daki et döner ne etiydi anlayamadım. Denedik ve yanıldığımızı anladık.


    7- Kullanılan kahvaltı malzemeleri sınırlı ve düşük kalitede. Örneğin açık büfede sundukları 8 tabakta 3 peynir çeşidi var. Resim olarak ekledim.


    8- Tatlılar genellikle tekrar. Aynı tatlı tipleri her gün var. Ağdalı tatlılar boğazı yakıyor. Sofra şekeri ile yapılmamış olmaları büyük ihtimal. Zaten tükenmiyor büfede. Herkes durumun farkında patron da durumdan hoşnut sanırım. Tasarruf tasarruftur.


    9- Denize sıfır olmadığı için shuttle ile deniz taşıma yapılıyor. Burada bir sorun yok. Plaja ulaştığınızda görecekleriniz son derece ilginç. İçecek olarak, gazlı içecek, ayran ve su dışında birşey yok. Çalışanlar eğitimsiz anladığım kadarıyla, küfürlü konuştuklarına şahit oldum. O kadar derme çatma ve bakımsız ki müşteriye olan saygının derecesini buradan da anlıyorsunuz.


    10- Plaj duşu çeşmeye iple bağlanmış mavi renkli bir hortum. 4 gün orada kaldık bir değişiklik olmadı. Resmini ekledim.


    11- Otelden çıkış günü eşim, kızlarım ve ben odadayken kapıda temizlik yapın ışığı yanmamasına 2 defa üst üste kapıyı çalarak elemanları içeri daldılar. Neymiş, büfeyi dolduracaklarmış. Büfe dedikleri 2 soda 2 su ve 2 meyve suyu. Tabii çıldırarak Genel Müdüre ulaşmaya çalıştım. Müşteri İlişkileri görevlisi ve housekeeper bu rezilliği savunmaya kalkıp sonunda özür dilediler.


    12- Hamam, saunada 2 kez düşme tehlikesi geçirdim. Sebebi otel ıslanan zeminleri silecek eleman bulamıyormuş.


    13- Otele bugün 3 yetişkin bir çocuk gittiğimde 16 bin TL. Ucuz da değil. İlk gün, otelden şikayetimizi belirterek Aydınbey's otellerinin diğerlerine transfer istedik. Ancak (büyük ihtimalle) % 100 doluluk bahanesiyle geri çevirdiler. Bu süreçte Jolly Tur' dan Onur bey bize elinden gelen yardımı yaptı. Kendisine teşekkür ediyoruz.


    14- İyi şeyler var mıydı; içecekler, dondurma, odalar ve bazı canla başla çalışan personeller bence gayet iyiydi. Ama personeline acımayan müşterisini de kaz görür. Bir deriden 3 post çıkartmaya çalışan patronaj profili. Tam olarak hissettiğimiz buydu. Aydınbey' s grubunun hiçbir oteline ne giderim ne de tavsiye ederim. Tatilimi berbat bir sinir harbine dönüştürmeyi başardılar.


    ---------


    @ Y.Serdar Çakar - Mylome resort



    Mylome resorta Aralık 2021 de

    4-8 temmuz 2022 giriş çıkışlı

    6800. Otelde ödeme olarak gerçekleşti.

    Yorum

    4 gece konaklama ardından ;

    Giriş: otel çok yeni ve güzel.

    önceden rezervasyon yaptırmama rağmen farklı fiyat yansıttılar. Otelz.com a teşekkür rezervasyonu oradan yaptığım için aradım ve hemen otelle iletişime geçildi ve rez. fiyatı uygulandı. Standart deniz manzaralı oda, güzel, ferah ,çok hoş. Temiz ve de düzenli. Minibar yeterli ve eksikler yenileniyor.

    Otelin bence en sevdiğim özelliği; tüm olanakların derli toplu yakın olması diyebilirim.

    Konaklama:

    Yemekler güzel, çeşitli, alternatifli ikram alanları ile açık büfeye çok az gerek kalıyor.

    Tatlılar kuru pasta ve diğer ürünler güzel fakat biz cheesecake birtürlü beğenemedik. Bizce olmamış ama yorum farkı denilebilir :(

    Balık ve İtalyan alakartları kesin tavsiye ederim, işlerini bilen ve canla başla çalışanlara bar çalışanlarına teşekkürler. Onlara benden 5yıldız.

    Müşteri ilişkileri birimini de unutmamak gerek ve bir teşekkür de onlara.

    İçecekler kaliteli, fakat her bar noktasında aynı ürünler yok ayrıca menü de yazılı olan bazı içecek-ürünler yok yada bitiyor

    Havuziçi barında çalışan arkadaşlar için bence bahşiş sistemi geliştirilmeli :)

    Çalışanların çoğu Güler yüzlü ve yardımsever.

    Yönetim ekibi de (benim görüştüklerim) canla başla çalışıyor önceliğin müşteri memnuniyeti olması için yoğun çalışıyorlar .

    Çıkış:

    Çıkış günü oda tesliminden sonra otelde misafirliğiniz devam edebiliyor bilginiz olsun. İhtiyaç halinde Geç çıkış odası vermeleri güzel.

    Ufak bir sitem; gece müdürünün _ ben halledebilirim diyerek , banim hayaller kurmam 😀 kusura bakmayın kafanızı şişirdim o gece👍

    ÖNEMLİ: bence havuz-deniz HAVLUSU ALINMASI VE BIRAKMAMA OLAYI BİRAZ HATALI.(havlukart benzeri bir uygulama olmalı)

    Son olarak otelden memnun kaldık hatta tekrar satın almak istedim 2023 Temmuz için maalesef alamadık. ne olacağı konusu net değilmiş.

    Bence otelde kalan misafirler aldığı hizmete göre bahşiş vermeli


    -------------



    @ civcivx Zeynep Otel


    Temmuz ilk hafta oradaydım. 2 gün önce dönüş yaptım. Bu otelin son sezonu olduğu için yorum yapmayacaktım ama soran olunca yazayım dedim. Son anda Haziran ortasında buraya gitmeye karar verdik ve 6 gece 2 kişi için 13 bin civarı ödedik.




    Öncelikle, bu otelde 4. konaklamamdı ve geçen yıl Kurban Bayramı'ndaki kaos kesinlikle yoktu. Daha önceden bildiğim hali ile aynı. Golf binası yıkıldığı için oranın misafiri de eksilmiş olduğundan otelde ciddi bir rahatlama söz konusu.


    Otel kaldığım hafta tamamen doluydu ama ne plajda, ne havuzda, ne de iskelede şezlong sıkıntısı yoktu. Şöyle ki, sabah saat 9-10 gibi iskeledeki şezlonglar bile boştu. Restoranda vb. kesinlikle yoğunluk yoktu Yemek kalitesi eskisi gibi. Çok çeşit yok ama hepsi lezzetli. Alkol olarak genelde otel markaları var. Bilindik marka olarak Tuborg, Yeni Rakı, JB, Kavaklıdere ve Gilbey's var. Gerisi otel markası. Sular Erikli. Personel hizmet açısından eskisine göre farklı davranmıyor, o konuda sıkıntı yaşamadık. Zaten bir çoğu yeni otelde başlayacak sanırım, o yüzden boşvermişlik gösterme durumu yoktu.


    Otel müşterisi orada bulunduğum dönem içinde gayet kendi halinde insanlardı, taşkınlık, gürültü vb olmadı. Ortadoğulu müşteri ise neredeyse hiç görmedim.


    Ancak ana bina eski olduğu için bu durum odalarda da göze çarpıyor. Banyolar yepyeni ama halı, kapılar vb. otelin yaşını belli ediyor. Ama bunu çok dert etmedik doğrusu. Odalar her gün temizleniyor ve havlular değişiyor, minibar yenileniyor.


    Alakartları daha önceden kullanmıştık ama bu yıl bebekle gittiğimiz için kullanma imkanımız olmadı maalesef. Yine giderdik ama bebek gürültü yapar diye insanları rahatsız etmeme adına tercih etmedik.


    Belek'te bence son f/p oteli olarak sanırım sadece Zeynep Otel kalmıştı, o da seneye yok artık. Yarısı şu anda gitmiş zaten. Yerine başlanan inşaat, anlayabildiğim kadarıyla villa tarzı yapılardan oluşuyor ve bunların fiyatlarının şu anki Regnum'dan daha aşağı olmayacağını tahmin etmek güç değil. İnşaat tam gaz devam ediyordu ve önümüzdeki yıl açılmış olur sanırım.


    Ne yalan söyleyeyim, ana kapıdan girince sağda sürekli konakladığım Golf binasının yıkılmış ve yerinde inşaat başlamış olduğunu görünce üzüldüm. Bizim gibi yeme içme ile çok arası olmayan ama düzgün bir hizmet, büyük bir iskele ve plaj/deniz ve sakinlik arayan insanlar açısından iyi bir f/p oteliydi. Bana göre sadece markalı alkol, lüks bir bina ve oda ve sınırsız çeşitte yiyecek arayanları memnun etmez.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 11 Temmuz 2022; 21:34:46 >







  • Kusura bakmayın ama yurtdşında yaşadığınız için türkleri hakir görme durumu var sizde. Yazdıklarınızdan bunu anlıyorum net olarak.Mağdem böyle düşünüyorsunuz gelmeyin Ülkeye. Ne güzel avrupada tatil yapılacak bir sürü ülke var. Ama tabi ülkede 1 avro 16 tl olunca cennet vatanım oluyor. Ama kusura bakmayın burası Türkiye ve o beğenmediğiniz Türkler her yerde olacaklar.

    İyi de verdiğiniz örneklerin hiç biri Türkleri istememeye örnek değil. Yani bir türk ailenin çocuğunun havuz oyuncağı almaması ya da marketten alışveriş yapmaması sizi neden geriyor ki. Bende şahsen gidip marketten 3 liralık şeye 30lira veripte almam. Turist tabiki alır. Parası senden 15 kat değerli. Gittiğim otellerde türkler gayet güleryüzlü, şenşakrar insanlardı. Tanımadığım bir çok insanla sohpet ettim, havuzada girdim, denizede girdim, selamlaştım..en güzeli siz yurtdışına tatile gidin derim. En azından Türk görmezsiniz. Böylece etrafa gülücükler saçan insan topluluğu ile tatil yaparsınız.

    2018 yılında 2 yetişkin, 3 çocuk ağustos sonu 5 gece 3500 tl ye gitmiştik IC Green Palace oteline....şimdi baktım 33000 tl...10 kat artış var...öğretmen olarak maaşım 2 kat bile artmadı..geçen yıl yine aynı şartlarla trendy lara ya gitmiştik 9500 tl, şimdi 15800 tl..%70 civarı..


    artık bir öğretmen olarak 3 çocuk ile herhangi bir otele gitmem imkansız gibi duruyor malesef...

    Hep beraber bir cadı kazanı içine düştük,nefes alamaz olduk.. Dün AVM ye girdim çocuga halı saha krampon alınacak duzgunleri 400 den başlıyor,bir sene zor giyer ayağı büyüyecek, anneler günü biraz düzgün hediye alalım diyoruz 1000 lira etmeyecek saatler 4-5 bin olmuş, tatil, ulaşım,yeme-icme,5000 dolarlık arabalar 250 bin olmuş, bir akşam evde yenecek karnıbahar in sofraya girme maliyeti 50 lira olmuş, sokaklar mülteci dolmuş,bizi ne hale getirdiler ve toplumun tepkisizligi, ümitsizliğini hayretler içinde izliyorum,en ufak ekstra lüks tüketime döndü, tatilse adı gibi ultra lüks oldu

    Bu sene 18-22 Haziran tarihlerinde konakladığım Aydinbey Queen's Palace & Spa isimli Belek'teki otelden bahsedeceğim. Bir de Tripadvisora aşağıdaki yorumumu ekledikten sonra 7 yeni yorum eklendi. Tabii ki hepsi 5 yıldız, hepsi yeni kayıt ve hepsi ilk yorum. Sözün özü: Sakın gitmeyin.



    1- İlk otele giriş esnasında otelin girişinde 2 otobüs girişi kapatmıştı ve dolayısıyla 15 dakika sıcakta aracımızda bekledik. (Otel tabiri caizse yol geçen hanı. Dolup dolup boşalıyor. Ortadoğu ağırlıklı misafirleri mutlu etmek en büyük odak noktaları) 15. dakikanın sonunda telefonla arayarak girişimizle ilgilenecek birilerine ulaşabildik.

    2- Girişteki lobi barın 10.00' da açıldığını öğrendik. İlk defa böyle bir uygulamaya rast geldim. Keza aquapark öğleden önce ve sonra 2 şer saat açık kalıyor.

    3- Personelin canı burnunda. Az sayıda personel moral ve fiziksel olarak bitmiş durumda.

    4- Yemek çeşitliliği çok kısıtlı. Kurnazca salatalık, domates vb. 4 farklı şekilde keserek büfeye koymuşlar. Birçok üründe böyle. Resimlerini çektim görebilirsiniz.

    5- Çeşitlilik yetersizken mevcut yemek çeşitlerinin birçoğu yenilemez vaziyette. Öyle yemekler var ki; yemeyi düşünmek imkansız. Çeşit olsun diye büfeye konulmuş. Ancak dondurulmuş, patates, soğan halkası, milföy, nugget ve sigara böreği her daim var. Diğerlerinden umduğunu bulmayanlar buraya yönleniyor mecburen.

    6- Balık dışında yenilebilir ızgara neredeyse hiç çıkmadı. Sürekli sundukları ızgara sunumunda köfte adını verdikleri bir oluşum var. Ne olduğu büyük soru işareti. Aynı şekilde, aqua daki et döner ne etiydi anlayamadım. Denedik ve yanıldığımızı anladık.

    7- Kullanılan kahvaltı malzemeleri sınırlı ve düşük kalitede. Örneğin açık büfede sundukları 8 tabakta 3 peynir çeşidi var. Resim olarak ekledim.

    8- Tatlılar genellikle tekrar. Aynı tatlı tipleri her gün var. Ağdalı tatlılar boğazı yakıyor. Sofra şekeri ile yapılmamış olmaları büyük ihtimal. Zaten tükenmiyor büfede. Herkes durumun farkında patron da durumdan hoşnut sanırım. Tasarruf tasarruftur.

    9- Denize sıfır olmadığı için shuttle ile deniz taşıma yapılıyor. Burada bir sorun yok. Plaja ulaştığınızda görecekleriniz son derece ilginç. İçecek olarak, gazlı içecek, ayran ve su dışında birşey yok. Çalışanlar eğitimsiz anladığım kadarıyla, küfürlü konuştuklarına şahit oldum. O kadar derme çatma ve bakımsız ki müşteriye olan saygının derecesini buradan da anlıyorsunuz.

    10- Plaj duşu çeşmeye iple bağlanmış mavi renkli bir hortum. 4 gün orada kaldık bir değişiklik olmadı. Resmini ekledim.

    11- Otelden çıkış günü eşim, kızlarım ve ben odadayken kapıda temizlik yapın ışığı yanmamasına 2 defa üst üste kapıyı çalarak elemanları içeri daldılar. Neymiş, büfeyi dolduracaklarmış. Büfe dedikleri 2 soda 2 su ve 2 meyve suyu. Tabii çıldırarak Genel Müdüre ulaşmaya çalıştım. Müşteri İlişkileri görevlisi ve housekeeper bu rezilliği savunmaya kalkıp sonunda özür dilediler.

    12- Hamam, saunada 2 kez düşme tehlikesi geçirdim. Sebebi otel ıslanan zeminleri silecek eleman bulamıyormuş.

    13- Otele bugün 3 yetişkin bir çocuk gittiğimde 16 bin TL. Ucuz da değil. İlk gün, otelden şikayetimizi belirterek Aydınbey's otellerinin diğerlerine transfer istedik. Ancak (büyük ihtimalle) % 100 doluluk bahanesiyle geri çevirdiler. Bu süreçte Jolly Tur' dan Onur bey bize elinden gelen yardımı yaptı. Kendisine teşekkür ediyoruz.

    14- İyi şeyler var mıydı; içecekler, dondurma, odalar ve bazı canla başla çalışan personeller bence gayet iyiydi. Ama personeline acımayan müşterisini de kaz görür. Bir deriden 3 post çıkartmaya çalışan patronaj profili. Tam olarak hissettiğimiz buydu. Aydınbey' s grubunun hiçbir oteline ne giderim ne de tavsiye ederim. Tatilimi berbat bir sinir harbine dönüştürmeyi başardılar.

    Sanırız her tesisi kendi segmenti içerisinde değerlendirmek ve puanlamak gerek.

    Aksi halde buradaki yorumları okuyup tercih edecekler için yanıltıcı bilgi verilmiş olur.

    Örneğin Maxx Royal ile Sueno Deluxe’ü ya da Sueno Deluxe ile Zeynep Hotel’i aynı torba içerisinde değerlendirmek ve puanlamak karar aşamadındaki forumdaşları yanlışa sevk eder.

    Konu başlığından da anlaşılabileceği üzere fiyat/performans olgusu bir çok son kullanıcı için daha fazla önem arz ediyor.

    Bire bir örneklendirmek gerekir ise; 15.000 TL bütçesi olan bir misafir, bütçesi ve kriterleri doğrultusunda tercih edebileceği segmentteki tesisler içerisinden en iyisine erişmeyi arzuluyor.

    Asıl cezbedici nokta ise belli fiyat skalasındaki tesisler arasında küçük farklar ile segment yükselebiliyor.

    Örneğin 15.000 TL bütçe ile orta-düşük segment tesisleri tercih edebilecekken 17.000 TL ile 2 segment birden atlayıp premium-orta segmentteki tesisler satın alınabiliyor.

    Özellikle ön ödeme, vade farksız 12 taksit, world puan, dh özel indirimleri, 4 ay taksit öteleme vb. gibi kampanyalar ile bu tercihler cazip ve erişilebilir hale geliyor.

    İsimle örneklendirmek gerekir ise bu yıl Rubi Platinum’da bu olguyu fazlasıyla yaşadık. Aldığımız geri bildirimler de bu durumu perçinledi.

    Aslına bakarsanız fiyat/performans konusunda da Maxx Royal, Regnum Carya, D Maris Bay, Hillside Beach Club, Club Marvy vb. gibi yüksek fiyat skalasındaki tesisler de yer alabilmeli. Fakat biraz önce de belirttiğimiz üzere doğru potada değerlendirilmeleri önemli bir nokta.

    Aksi halde otomativ sektöründen örneklendirirsek; Fiat ile Bmw’yi karşılaştırıp birbirleri arasında puanlamanın kimseye bir faydası olmaz.

    Sevgiler.

    Coşku Can Daşcı
    Diverso Tur Acente Müdürü

    Arkadaşlar merhaba. 27 Haziran- 1 Temmuz 4 gece ailece (2 yetişkin + 2 çocuk) konakladığımız Manavgat/Kızılot mevkiinde bulunan Club Hotel Felicia Village hakkında değerlendirmemi paylaşacağım. 14 Aralık 2021'de ETS'den 5 bin liraya aldığım otel fiyat performasın kralıydı bana göre, verdiğim paranın karşılığını fazlasıyla aldım ve memnun ayrıldık.


    Otele 12.30'da giriş yaptık, öğle yemeği yedik ve 13.50'de odamız hazırdı. Girişte aracı belboylar alıyor, otel içine park ediyor, park sıkıntısı yok, tenteli yerler ve kapalı otoparkı varmış ama şansımıza doluydu buralar, otelde içinde müsait başka yere park edildi. Otelin peyzajı, doğası, kullanışlı olması, genel olarak kullanım alanlarının birbirine yakın olması, çocuklar için ince düşünülmüş detayların olması vs. çok hoşumuza gitti.


    Odalar: Odalar 2 katlı villa tipi evlerden oluşuyor, bizim kaldığımız odanın önünde havuz vardı. Bebek arabası vs varsa alt kat daha iyi olur, üst kata merdivenlerle çıkılıyor ama dışarda avlu gibi yer oraya da bırakabilirsiniz. Odaların villa tipi şeklinde olması ve ana bina, yoğunluk, asansör vs olmaması harika bir şeymiş, ilk kez deneyimledik ve inanılmaz hoşumuza gitti. Standart odada konakladık, oda büyüklüğü yeterli. Çift kişilik yatak, bir adet açılır kanepe (yatmak için ideal sıkıntı yok), bir adet park yatak vardı. Oda çok sıkışık değildi, eşyalarımız rahatlıkla sığdı. Yatak rahat, banyo yeterli idi, odaların temizliği güzel yapıldı. Odada ücretsiz şifreli emanet kasası olması iyi bir şey. Odalar restorana yakın, ana havuza bir tık uzak, denize biraz mesafeli. Hepsine yürüyerek gidiliyor ama bebek varsa bebek arabası şart. Odanızın nereye düşeceği de önemli, en uzak villadan mesafeler daha uzak. Her villanın bir çiçekli adı var, biz açelya villada kaldık, oradan isteyebilirsiniz, önünde relax havuz var. Havuz önüne bakması rahatsız edebilir, bu detay önemli ise arka taraflara bakanlar daha ideal. Alırken özel bir istekte bulunmadık, genel kullanım alanlarına yakın olsun diye not düştük, şansımıza orası düştü. Odada kettle, çay, kahve vs mevcut. Minibar efes bira, kola, soda ve su ile dolu veriliyor, sonrasında sadece su ile yenileniyor. Ayrıca balkona açılan kapılarda sineklik kapısı da var.


    Yiyecek ve İçecek: Genel olarak yemekleri beğendik. Kahvaltıdan başlayayım. Hamur işleri çok iyi; simitleri harika, kruvasan, gözleme , poğaça, börek, pişi, krep, pankek vs. gayet iyi. Peynir çeşidi iyi, peynirler lezzetli, tulum peynirinin olmaması dışında sorun yok. Taze sıkılmış portakal suyu mevcut. Onun dışında bir kahvaltıda ne aranırsa hemen hemen hepsi var. Öğle yemeklerinde snack bar vs durumundan dolayı seçenek biraz daha kısıtlı. Akşam yemeklerinde her gün bir konsept veya özel yemek veya yemekler oluyor; bir gün Meksika yemekleri, bir gün Türk gecesi, bir gün başka bir şey. Her öğün mutlaka tavuk, balık ve et ızgara yemekleri çıktı, harici et yemekleri de oluyor, etleri ve yemekleri genel olarak lezzetli. Et konusunda hassas biri olarak yazıyorum bunları. Her öğün taze mevsim meyveleri bulunuyor. Bu otelin en sevdiğim özelliklerinden birisi full dolu olmasına rağmen (240 oda) kuyruk vs durumu olmaması. Yemeklerde en yoğun zamanlarda bile fazla kuyruk yoktu. Restoranlarda masa sıkıntı vs yok. Garsonlar ve otel çalışanları genel olarak ilgili. Şefler, müdürler sürekli ortada dolaşıyor , otel genel müdürü masanıza gelip bir sorununuz var mı diye soruyor. Bir keresinde bebeğe yoğurt istedim, büfeye henüz koymamışlardı, şef taze getireyim dedi, masaya garson gibi servis yaptı. Kids club eğlence kısmı ve mini disco dışında (çoğu yerde böyle zaten) yerli, yabancı ayrımı yok. Tek beğenmediğim fırın ürünleri oldu, pide vs lezzet bulamadım. Akşam yemeklerinde külahta dondurma veriliyor.


    Ana yemekler dışında sahildeki snackte et ızgara (duruma göre tavuk, balık, et), hamburger, az malzemeli pizza, patates, pilav, salata, meyve vs var. Buradaki ürünler de lezzetli sayılır. Bunun dışında büyük havuz yanında gözleme (çok lezzetli), kumpir (patatesi iyi ama malzemeleri fakir), waffle (çeşit yok, vasat), pişi var. Dondurma burada 15-17 saatleri arasında ama algida max türevi iki çeşit dondurma var, geri kalan çocukların yediği buzlardan. Relax havuzda maalesef herhangi bir bar , yiyecek, içecek alanı yok. Oradan diğer taraflara yürümek zorundasınız.


    Tatlılar güzel; şerbetli tatlı çeşidi yeterli, sütlü çeşidi daha çok.


    İçeceklere gelince, alkollü kokteyler fena değil, kokteyl dışında çok fazla alkolle aram yok, o yüzden şu marka bu marka yorumu yapamayacağım. Ayranlar yörükoğlu, sular hayat su, meyve suyu makine işi. Yemekte çocuklar için sütaş sade ve aromalı sütler var. Kahvaltıda taze sıkılmış portakal suyu var. Kule bar diye var, orda çay, Türk kahvesi, filtre kahve, pasta, kurabiye çeşitleri var. Barlarda içeçek yanına verilen çerezler düğün çerezinden hallice, bir de eti crax var, onun dışında cips vs hiçbir yerde yok.


    17-19 arası ve akşam yemeğinen sonra (21'de bitiyor) yemek bulmak mümkün değil, bir de gece çorbası diye bir şey yazıyordu ama oda 1 saatliğine sanırım, tam hatırlamıyorum. Yetişkinler için sorun olmayabilir ama bebek vs varsa ona göre restorandan meyve, pastaneden kurabiye vs almak veya tedarikli olmak gerekir.


    Havuzlar ve Aqualar: Otelde bir adet büyük aktivite havuzu, nispeten daha küçük relax havuz adı altında bir havuz, bebek havuzları ve bir büyük ve bir çocuk aquası var. Villara daha yakın olduğu için biz relax havuzu kullandık daha çok ama burada bir yiyecek, içecek servisi yok. Kaldığımız villanın hemen önünde olması mükemmeldi. Aktivite havuzu kalabalık, şezlong burada sıkıntı olabilir, biz hiç bu havuzda yüzmedik, bir şekilde bulunuyor diye yorumlar da okumuştum. Büyük aqua bu havuzda, üç adet kaydırak var, burayı denemedik. Bu havuzun hemen arkasında bebek havuzu, kids club ve çocuk aquası var. Çocuk aquası seviye olarak havuzla birleşik, bu açıdan güvenli ama burada uzun takılacaksınız önceden şezlong ayarlamanız lazım. Relax havuzun yanında da çocuk havuzu var ama 70 cm. Büyük havuza yakın olan çocuk havuzunun derinliği çok daha az. Relax havuzda belirli saatlerde fazla kimseler olmuyor, kendi özel evimizin havuzunda yüzüyor gibi hissettik.


    Deniz: Denizin taş ve kum karışık ama taş çok. Deniz ayakkabısı ve çorabı olmadan sıkıntı olur. Deniz çorabı tavsiye ederim, iş görüyor. Deniz berrak,çok güzel, yosunu pisliği vs yok, tertemiz ama birden derinleşiyor. Denize sabahları girdik, şezlong sıkıntısı burada yok, denizde sabah takılan çok olmuyor, kalabalık vs yok, gayet rahat.


    Animasyonlar: Amfi tiyatro çok küçük, arkası restoran ve bar kısmıyla birleşiyor, oralardan da izleniyor ama amfi tiyatrodan izleyeyim derseniz, önceden yer tutmanız şart. Her akşam değişik bir gösteri oluyor; bir akşam dans, bir akşam akrobasi, bir akşam Türk gecesi (halk oyunları, dansöz vs.). Bazıları iyiydi, bazıları vasat. Gündüz aktivilerine katılmadığımızdan pek bir bilgim yok.


    Çocuklar için kids club içinde oyun parkı (salıncak, kaydırak vs.) var, üzeri kapalı, çocuk gündüz bile oynatılır. Ayrıca sahile yakın üzeri kapalı ufak bir çocuk parkı var. Çocuklar için restoran içinde kids restoran var. Mama sandalyesi dışında çocukların seviyesine göre masa ve sandalyelerin büyüklerin masa ve sandalye yanlarına konması, genel kullanıma açık tuvalerde çocuklar için basamak olması, oda içi tuvaletlerde yükseltici olarak küçük tabureler olması gibi çocuklar için düşünülmüş çok hoş detaylar var. Genel olarak çocuk dostu bir otel denilebilir.


    Çıkış günü de otelden faylandık, sabah havuz, 12'de odayı bıraktık, öğlen yemek yedik, üzerine kahve vs derken otelden çıkışımız 14'ü buldu. Karşılamada, uğurlamada otel personeli nazikti, bir sorun yaşayıp yaşamadığımızı sordular. Ayrıca ETS personeli genç bir arkadaş var, o da her şeyimizle ilgilendi sağ olsun.


    Gitmeyi düşünen olursa mutlaka Türk gecesinin olduğu bir günde konaklayın derim, bizim kaldığımız dönemde Perşembe günü Türk gecesiydi.


    Seneye bir kez daha gider miyim? İmkan olursa kesinlikle evet. Herkese gönlünce bir tatil dilerim.

    Trendy Lara

    18-30 Temmuz 2022 - Deniz manzaralı aile odası

    Satınalma: ETS online - 29.203 TL (9 taksit) 6 Kasım 2021



    Denize ulaşım çok büyük sıkıntı değil, hatta ulaşım gayet zevkli. Hiç bekleme olmuyor, 3 kişi bile olsa hemen kalkıyor tekneler. Hemen hemen hergün gittik denize, ama çocuklar pek gelmedi, sevmediler.


    Deniz tarafı sıkıcı geldi, eğlence yok. Ayrıca kumsal çok geniş, gölgelik alandan denize kadar yürüme mesafesi çok uzun ve yürüyüş yolu yok. Kızgın kumlarda yürümeye çalışıyorsunuz. Deniz temiz, bazı günler dalgalıydı ama hep keyifliydi.


    Otel çok büyük ve kalabalık, bizim sevmediğimiz konu bu oldu. Havuzlar, genel alanlar hep tıklım tıklım. Bir sayım yapmadım ama gözlemlerime göre misafirlerin %5 kadarı arap, %50-60 kadarı gurbetçi Türk. Biraz Alman, İngiliz ve Rus var. Kalan da Türk.


    şezlong bulmak çok sıkıntılı. İlk sabah 08:30 da havuz başındaydım ve zar zor havuzdan uzakta bir noktada yer bulabildim. İkinci gün erken gideyim dedim ve 07.50 de indim, yine aynı şekildeydi ve yer yoktu. Üçüncü sabah 07.30 da indim ve yine yer yoktu. 5 veya 6. sabah 06.30 giderek havuzbaşından bir yer kapabildim. Kapabildim diyorum, zira yine çoğu yer doluydu, saat kaçta geliyorlar ve yer kalmıyor, hiç anlamadım. Üstelik bu kapılmış yerlere dikkat ettim, gün boyunca hiç uğramayanlar bile vardı.


    pool bar hep kuyruk, ne zaman gitsem en az 10 kişi sırada. Çalışan sayısı çok, sıra hızlı geliyor ama beklemek ve kalabalık ortam can sıkıyor. Diğer barlar daha sakin ve bekleme olmuyor. Pastanesi çok zayıf, hergün hep aynı kısıtlı seçenekler.


    Yemekler çok çeşitli, et çeşitleri hergün var, lezzet değişken, bazen çok iyi bazen vasat. Ama ortalamada iyi diyebiliriz, haksızlık etmek istemem. Kalabalık saatlerde yer bulmak zor, masa temizlensin diye beklediğimiz çok oldu. Tatlılar iyi ancak çeşit kısıtlı ve hergün aynı. Bir süre sonra sıkıyor...


    Otelde konsept sıkıntısı var, Türk gecesi yapılıyor (2 kez denk geldik), sadece restorantta bir Türk bayrağı konuluyor, yemek olarak çiğköfte ve gözleme. Diğer gecelerden tek farkı bu. Eğlence bile alakasız, o gece Kolombiya dans gösterisi vardı. Geçmiş deneyimlerime istinaden, insan beklenti içine giriyor ama büyük hayal kırıklığı. Zaten başka gece de yapılmıyor. Eğlenceler de çok sıkıcı, genelde erotik dans gösterileri, amacı olmayan ve eğlendirmeyen gösteriler (en azından beni...).


    Erkek grupları görmedim, hiç sormadım ama almadıklarına garanti verebilirim. Zaten çocuk oteli, yetişkinden çok çocuk var, anaokulu kıvamında bir otel. Otel geneli temiz, odalar temiz, çalışanların %90 ı gayet başarılı hizmet veriyor. Arada sıkıntılı kişiler denk geldi ama genel fikrimi değiştirecek sıkıntılar yaşamadık. Odalar güzel dekore edilmiş, geniş.


    Bizim oda deniz manzaralı diye satılıyor. Ama bu şekilde satmasalar daha iyi olurdu. Veya adını "dürbün ile görülebilir deniz manzarası" yapsalar daha gerçekçi olur. Denize 1 km rahat var, hangi manzara acaba... :-) Boşuna manzara fiyat farkını vermeyin, kara manzaralı alın gitsin.


    Otel güya ultra herşey dahil konseptinde çalışıyor. Ama hiç alakası yok. Sıkma portakal suyu istedik, 2 Euro istediler bardağına. 5-6 tane alakart restoran var, hepsi ücretli, 12 gece konaklamaya bile 1 kez olsun alakart hakkı vermiyorlar (başka otellerde en az 3 gece verirlerdi bu süreye). Evlilik yıldönümümüz var dedik, gösterdik, ama yine ilgilenen olmadı. Ücretleri kişi başı 10 Euro ile 20 Euro arası değişiyor. 4 kişiyiz, 80 Euro verip alakartta yemek yiyecek göz olmadığı için hiç gitmedik.


    Akşamları dışarı çıkıp yürüyeceğiniz etrafta hiç mekan yok (sıfır). Arabanıza atlayıp gidebileceğiniz yerler bile çok yakın değil. Otopark sıkıntısı kısmi var, asıl otopark küçük, bundan dolayı bir tarlalığın ortasını gösteriyorlar, oraya bırakıyorsunuz. şansınız varsa sonraki günler yakın bir yerde bulabiliyorsunuz.


    Otelde karşılama yok veya bize denk gelmedi, girişte güvenlikteki bayan kapının önüne park edin, hemen gelecekler dedi. Park ettim, indik, oyalana oyalana valizleri tek tek indirdim. Bir süre bekledim. Gelen yok diye içeriye valizlerle yürüdük. Resepsiyon önüne geldik ve hala bir karşılama yoktu. Oda için çok bekledik maalesef, 3 saatten fazla. İlk başta nedenini söylemediler ama ben yükselince anlattılar ve hatta gittim kendim gördüm. Bizden önce kalanlar odayı parçalayıp bırakmışlar ve tamirat ekibi odada çalışıyordu. Artık nasıl birileri bizden önce kaldıysa odada... ETS tur yetkilisi de sorunlarla pek ilgilenmedi, sadece ekstra tur satma derdinde olan birileriydi. Otele varmamıza 2 dakika kala telefonla arayıp, gelip gelmediğimizi sordu. Telefonu kapattığımda otelin önündeydim zaten. :-)


    Aquapark eğlenceli ama orası da çok kalabalık. Yine de keyifliydi. Çocuk klübünü bilmiyorum, benim çocuklar 11 ve 18 yaşında. :-)


    Otel genelinde bir konu dikkatimi çekti. Çok fazla öksüren ve hasta insan gördük. Tatillerine devam ediyorlardı. Çok şükür bizler iyiyiz, aşılıyız zaten. Ama bu durum kapalı alanlardan keyif almamızı engelledi. Elbette hastalık teşhisi koymuyorum, gözlemlerimi yazıyorum. Çalışanlar maskeli bu arada.


    Aklıma gelen başka konular olursa, bu yazının altına ilave ederim.

  • En önemli öneriyi de söylemek istiyorum.


    Erken rezervasyonlar açıklandığında ilk 5-6 günden sonra kesinlikle ilk fırsatı kaçırmış oluyoruz.Erken rezervasyon dönemi 3 ay diye reklamlara inanmayın.


    son 3-4 yıldır ilk çıkan fiyatlar asla 1 hafta sonrasına dek sürmedi çoğu otelde.


    Tahminimce ilk başta 5-10 odayı ilk fiyatlarla sunup onları satınca direk fiyatlar artıyor.


    Son 2 sene ki pandemi + yüksek enflasyon yüzünden fiyatların yaza ciddi katlanacağını düşünüyorum.

  • Konuya tavsiye olarak;


    2021 yılında hangi tarihte, hangi tarih aralığı için, hangi oteli ne kadara tutulduğu paylaşılırsa, bu yılki fiyatlarla kıyaslamamız açısından faydalı olacağını düşünüyorum.


    Kendimden başlamak gerekirse, 2021 temmuz ayında, 9-15 eylül 6 gece için sueno golf 8000 TL'ye tutuldu.

  • Yeni konumuz hayırlı olsun diyelim ilk sayfa da yerimizi alalım.


    Umarım herkese uygun fiyatlar görürüz yeni sezonda.

  • sevgilim16 S kullanıcısına yanıt

    tabi burada kaç kişi olduğu en önemli kriter bence.


    Bende Trendy Lara oteline 2021 ocak gibi ağustos son haftası için 5 gece ,2 yetişkin ve 3 çocuk 9800 tl vermiştim. bahçe suit diye bir oda için..oda çok güzeldi, odaya kahvaltı ve öğle yemeği servisi ücretiszdi..özellikle odaya kahvaltı çok iyi oldu.çocuklarla büyük kolaylık:) otel genel anlamda iyi sayılır,denizi hariç..denizde şezlonglarla plaj arası çok uzaktı ,bizim gibi çocuklu aileler için çok sıkıntılıydı. deniz bulanıktı ayrıca...yemekler de idare ederdi, kırmızı et mutlaka oluyordu ızgara bölümünde...yemeklerde de çıkıyordu çeşitli şekillerde...temizlik iyiydi, hizmet iyiydi, çocuk havuzu ve aquaparkı iyiydi.. ama otel hafta sonu bir bölümünü düğün için kiraya vermşti.. o iki gün çocuk disko falan sıkıntılı oldu, otel kendi müşterisini ikinci plana atan bir ortam oluşturdu ve düğün odalara yakın yerde olduğu için gece rahatsız edici müzik vardı...ez cümle bir daha gidermiyim, fiyatlara bakınca bence fiyat performans oteliydi..benzer oteller 5 kişi çin 15 binden aşağı değildi...o yüzden yine benzeri diğer otellerden uygun olursa olabilir. ama yakın fiyatlara çıkarsa gitmem




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi almost -- 7 Ekim 2021; 23:13:10 >




  • 2022 sezonu hayırlı olsun o zaman

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Fiyatı belli olan otel var mı 2022 için?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shafter kullanıcısına yanıt

    Bu yoruma kesinlikle katılıyorum . fiyatlar açıklandıktan sonra aldınız aldınız daha sonra yükselmeye başlıyor ama hala erken rez dönemi deniliyor . Geçen sene sueno için ilk fiyattan almıştım bu sene yine pusuda bekliyorum . ağustos ayı için yine 8 gece 9 gün bakacağım . Herkese şimdiden bol sağlıklı mutlu yıllar dilerim . Konumuz hayırlı olsun .


    Geçen seneki Sueno beach side ödemem ,


    SUENO SIDE - 4 - 12 AĞUSTOS - KONAKLAMA ( 8 gece 9 gün ) 2 yetişkin 1 çocuk 5 yaş


    Ödeme 10.275 TRY ( diverso tur ) Enparaya 6 taksit




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sevenhillli -- 10 Ekim 2021; 22:47:55 >
  • Takibe geçelim.Voyage torba için pusudayız.

  • Fiyatlar açıklandı dedikten sonra girdiğimizde çoğunun açıklanmadığını görüyoruz. Onu nasıl yapıcaz ?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Euphoria gibi bir kaç orta segment otel fiyat açıklayıp rezervasyona başlamış.

  • Gogou kullanıcısına yanıt

    ben de aynı otel için bekliyorum. 2020 rezervasyonumuzu koronadan dolayı iptal ettirmiştik, ertesi sene aynı tarihler 2,5 katına çıktı. İçimde kaldı, bu sene ulaşılabilir bir fiyata gelirse alacağım direk:)

  • Gogou kullanıcısına yanıt

    2020’de 5 kişi 6 geceye 13.500 TL ödedim Eylül ayı için. 2021’de ise 28.000 TL fiyat verdiler. Torba maalesef ciddi sıçrama yaptı.


    Bu yıl ise 3.740 TL’ye 4 gece Türkbükü’ne gittim. Eski Torba gibi ama orası da uçacaktır muhtemelen.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son 3 yıldır oraya gidiyorum.Yenilenmeden önceki hali daha yeşil ve doğaldı.Şimdi biraz betona boğulmuş bir hali var ama odaları ve restaurantları modern oldu.Son 2 yıldır lagoon odaya gidiyoruz çok memnunuz,bakalım bütçe yettirebilirsek yine lagoon alırız gibi duruyor.

    @van_hoijdonk @kayhanbusra

  • Gogou kullanıcısına yanıt
    Fiyat ve dönem bilgisi paylaşabilir misiniz hocam? Bu sene için en azından

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • fifa_05 kullanıcısına yanıt

    37 civarı tuttu.Kurban bayramı haftası 7 gece.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen yıl Aralık başı Nirvana Dolce Vita 9-14 Eylül 2 kişi 5 gece 8.160 TL ödemiştim. Herkes aldığı tarihleri ve rakamı yazarsa gerçekten farkı görmemiz açısından yararlı olacaktır. Şimdiden konu hayırlı olsun...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen Sene Kasım Ayında yaptırmıştım, Nirvana Dolce Vita için Temmuz ayında 6 gece 10.800,00 TL ödemiştim.

  • Geçen yıl 4-10 Temmuz 2021 arasında Sueno Side.


    2 yetişkin 1 çocuk, 7200 TL

    3 yetişkin 1 çocuk aile odası 11.100 TL


    Diverso Tur aracılığı ile.

  • TDB T kullanıcısına yanıt
    Ne zaman almıştınız hocam. Erken rezervasyon mu?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.