Şimdi Ara

Sıfır golf 8 ile yaşadığım sorunlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72
Cevap
2
Favori
14.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar herkese selam, yeni aldığım golf ile çok sorunlu bir süreç yaşadım malesef. Aracın kendi konusunda da bu sorunu paylaştım ama orası çok aktif görünmediği için başlık açmak istedim.


    17 eylülde istanbul altur otodan 1.0 etsi life paket golf teslim aldım.

    araç aldıgım günün akşamı multimedya sisteminde ve geri görüş kamerasında hata verdi. aracı parkedip yaklaşık 2 saat sonra tekrar bindiğimde hatayı tekrarlamadığı için çok sorun etmedim pazartesi günü servise götürürüm diye düşündüm park edip eve çıktım.


    2 gün sonra pazar günü sabah evden çıktığımda gaz pedalına basarken araç tahrik sisteminde hata şeklinde bir uyarı verdi. hemen sağa çektim. aracı durdurup yeniden başlattım start stop sisteminde hata yazıyordu. motor arıza ışığı yanıyordu ve start stop sistemi çalışmıyordu. problemi tam anlamayıp hata alır almaz kenara cektiğim için tam olarak neyden kaynaklandığını çözemedim.

    pazar günü servis kapalı oldugu için satış temsilcisine whatsapp üzerinden durumu bildirdim pazartesi günü de servise götürdüm.


    araca bakıldı hatalar silindi, showroom aracı olduğu için akü kaynaklı olabileceği ve tekrar etmemesi gerektiği söylendi. bu sırada ilk aldıgımda görünen geri görüş ve multimedya hatalarını da gösterdim çarşamba günü için randevu verildi getirin bakalım dendi.


    çarşamba günü araç sabah alındı, showroom modunun açık kaldığını ve kontrollerin yapıldıgını aracın serbest moda alındıgı söylendi akşamında bana tekrar teslim edildi. tamam dedik yola çıktık geçtiğimiz perşembe gece eve dönerken 140 gibi bir hızla araç yine motor tahrik sisteminde hata yazdı. burada şunu fark ettim gaz pedalına kökleyince bu hata oluşuyor özellikle serbest moddayken. bu hatanın üzerine tekrar gaza bastım araç gaz yemiyordu sanki enjektör benzini tam aktaramıyor gibi ufak sarsıntılar oldu araçta. sağa çektim yine motoru kapattım tekrar başlattım start stop sistemi arızalı yazıyordu ve yine motor arıza ışığı duruyordu ama normal şekilde devam ettim ilk gün oldugundaki gibi.


    5-10 km gidince tekrar denedim ve gaz pedalını kökleyince yine aynı hata çıktı yine aynı şekilde motoru kapatıp açıp eve geldim. Cuma günü hemen servise götürdüm detaylıca bakılmasını ve hayati tehlike yaşattığını anlattım aracı aldılar gün sonunda teslim ettiler bana söylenilen şey çok düşük depoyla gezmişim (kalan mesafe 50km gösterirken hatayı almıştım) yeni araçlarda benzin bu kadar düşük seviyede olmamalı vsvs.. hiç bir şey yapılmadıgını tahmin ettim cuma akşam 5.30da aracı teslim aldım eve geldim. çok yağmurlu oldugu için aracı zorlayıp test edeceğim bir ortam yoktu.


    dün kuzey marmara otoyoluna cıktım, çıkmadan önce depoyu fulleyip biraz aracı kullandım bir sorun yaşamadım. kuzey marmara otoyolunda aynı senaryoyu yapınca aracta gaz pedalını kökleyince hemen yine aynı hata ve aynı senaryo...


    servis kesinlikle problemin ne olduğunu bilmiyor, ve aracı da çok fazla tanımadığı için ne teşhis koyabiliyor ne sorunu çözebiliyor. zaten sıfır araçta bu saatten sonra sorun çözülse de ben bu aracı tekrar teslim almak istemiyorum.


    yarın aracı faturasıyla birlikte değişim/iade yapmaya götüreceğim. Bu hatayla ilgili daha önce tecrübesi olan oldu mu? sorunu bulup çözen var mı?


    sıfır aracın hayati tehlike yaratacak şekilde böyle problemli olması direkt ayıplı ürün kategorisine giriyor. sıfır aracı ayıplı ürün olup sonraki süreç hakkında bilgi verebilecek tecrübeli birisi var mı acaba?




  • Hangi servisin yapacağı önemli değil hocam, sıfır aracın benden cok serviste kalması normal mi ? Ben zaten çözülmesini isteyip aracı servise götürdüm ancak 4 kez aynı hatayı aldım. Dolayısıyla değişim ilk talebim değildi zaten. Son iki seferde başka servisten usta cağırıp baktırdılar zaten ancak sonuç alamadık.

    The Division Bell kullanıcısına yanıt
    The Division Bell demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

    Orijinalden alıntı: The Division Bell

    Hiçbir otomobil çıkar çıkmaz alınmaz. Buna mercedes te dahil.

    En azindan gelecek yılın uretimleri beklenmeli.

    Yanlış bir düşünce. Bizde zamanında yeni kasa sıfır vw aldık bakım hariç servise uğramadık. Bu iş tamamen şans işi.

    Adam arıza yaşamış bazıları hemen orgazm olmuş , bu ülke insani kadar ahlaki değerleri yozlaşmış başka bir ülke insani varmıdır bilmiyorum ..

    Geçmiş olsun umarım çözülür , bana çok büyük bir sorun gibi gelmedi muhtemelen bir elektronik arıza açıkçası direk iade talep etmek bence mantıksız ama çözum u bilmiyorlarsa çok fazla seçenekte kalmıyor ..

     


    Egea kaç yıldır her sene en çok satan otomobil, aynı arıza resimlerini çevirip çevirip koyuyordun buraya egea sürekli arıza yapiyor diye, şimdi neymiş golf çok satınca arıza olasılığı fazla oluyormuş  

    E tabi getze biniyorken dediğin gibi kıskançlık hasetlik vs vs

  • Belli ki araç kusurlu. İnşallah zorluk çıkartmadan değiştirirler. Çünkü her seferinde gazı köklediğinizde sorun olmuş. Dünya para verip 0 km araç alıp böyle sıkıntılar yaşamak gerçekten sinir bozucu. Geçmiş olsun hocam.

  • Geçmiş olsun, sorun yazılımsal gibi duruyor umarım çözülebilir
  • Geçmiş olsun.

  • Golf uzmanı daswagen buna ne der acaba?
    Fransızların resimlerine bakarak tıkırtı sesini anlayabilen biri olarak buna ne diyecek merak ediyorum…
  • Hiçbir otomobil çıkar çıkmaz alınmaz. Buna mercedes te dahil.

    En azindan gelecek yılın uretimleri beklenmeli.
  • Kesinlikle, ilaveten onumuzdeki 1-2 sene en azindan cip krizi bitene kadar arac degistirmeyi dusunmuyorum sahsen. Nereden ne kistiklari belli degil. Pandemi surecinde cok saglikli uretim yapildigini dusunmuyorum kabaca.

  • @daswagen hocam yardımcı olacaktır
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CapriceClassic

    Golf uzmanı daswagen buna ne der acaba?
    Fransızların resimlerine bakarak tıkırtı sesini anlayabilen biri olarak buna ne diyecek merak ediyorum…

    Kafasını kuma gömer mi?

  • crow in cornfield C kullanıcısına yanıt

    Hangi servisin yapacağı önemli değil hocam, sıfır aracın benden cok serviste kalması normal mi ? Ben zaten çözülmesini isteyip aracı servise götürdüm ancak 4 kez aynı hatayı aldım. Dolayısıyla değişim ilk talebim değildi zaten. Son iki seferde başka servisten usta cağırıp baktırdılar zaten ancak sonuç alamadık.

  • Vag ın yeni motorlu araçlarını almak tehlikeli.Hibrit destekli motorlarda sıkıntı yaşayanlar var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: The Division Bell

    Hiçbir otomobil çıkar çıkmaz alınmaz. Buna mercedes te dahil.

    En azindan gelecek yılın uretimleri beklenmeli.

    Yanlış bir düşünce. Bizde zamanında yeni kasa sıfır vw aldık bakım hariç servise uğramadık. Bu iş tamamen şans işi.

  • etsi yeni bir motor, vw'in de hibritte ne derece başarılı olacağı da meçhul. bu tarz sorunlar artar ve çözüme kavuşmazsa marka imajı zarar görecektir. o yüzden ben sorununuzun çözüleceğini düşünüyorum öyle ya da böyle. tabii değişim zor, hiçbir şekilde çözüm bulamasalar da mahkemede uğraştırdıktan sonra anca değiştirirler bana kalırsa.

  • Olay esnasında video kaydedip youtube ingilizce olarak yüklerseniz hem amme hizmeti yapmış olursunuz hem de yurtdışında başına gelen biri çıkar ve çözüm hakkında bilgi verebilir
  • Ben halen aküden olduğunu düşünüyorum 🤨 akü değişimi yapılmadı mı?
  • Her hatada keşke tarihi söyleyerek hatayi çekseydiniz ve her araci alirken servisin onunden de arabaya binerken video çekseydiniz.

    Elinizdeki videolar ile eliniz daha guclu olurdu.
  • geçmiş olsun

    1. servise aracı bırakacaksınız test sürüşü yapacaklar, hatayı tespit edecekler. Çözmeye çalışacaklar.
    2. yazılım atacaklar hatayı kaldıracaklar, normale dönecek
    3. iade almamak için ellerinden geleni yapacaklar...


    bunlar olabilecek olasılıklar diye düşünüyorum.

  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.