Şimdi Ara

Mezuna kalan var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Aranızda hiç mezuna kalan var mı ve ilk kaldığınızda neler hissettiniz cevaplar için teşekkürler

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >



  • Bu aylar 12yseniz ve ilk mezunsanız vs. bu sene yapamayacağım şeklinde mezunluğu kafanıza getirmeyin bu ciddi moral düşüklüğü yaratır, kafanızın bir yerinde mezunluğu düşünmeyin hem sınavı salar hem de çalışmazsınız.


    Genel olarak bir şey hissetmedim msü'ye kadar iyi kötü bir şekilde çalışıyordum msü'den sonra hocalar burada ne sıralaması yaptıysanız yks de öyle gelir boşuna kasmayın dedi ben de başta hocaları saçma yorumlarından dolayı ciddiye pek almadım ama bir şeyi ne kadar çok denirse inandırıcı olur ya onun da etkisiyle çalışmadım çevre ve herkes bu sene olmaz gözüyle , rehberlikçiyle konuşuyorduk netim düşük konuları yapamıyorum diye awk sürekli 12 ve açık liselisin çok normal diyordu. Hocam dershane birincileri neden hep 12 o zaman demek ki ilk yıl/ikinci yıl sınava girmek sınav başarısında pek de etkili değil, sorun bende ve çalışma düzenimde dedim .
    yani ortalama bir şubedeyseniz hoca sizden bir pok olmaz gözüyle bakacak tüm yıl.

    son ay ne olup olmayacağınız ortaya çıkıyor zaten, son aya kadar kendinizi başarısızlığa bu etkilerden olabildiğince soyutlamaya çalışın. Size olumsuz düşündürecek yerler mesela okul olur, dh forum olur, dershane olur veya youtubedaki saçma videolar olur. Tüm sene adamakıllı ders çalışın. Sınav sonrasında düşünün mezunluğu.
    Ha ben msüden sonra salmasaydım yine istediğim sıralamayı yapamazdım ve yine mezuna kalırdım orası ayrı konu fakat farklı opsiyonlar kullanabilirdim sınav hakkında.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • medness M kullanıcısına yanıt
    Yok hocam ea yım ve ea bölümüne göre durumum iyi matematik temeli var ayt matematiği kasıyoruz bizim okulda bazı sayısal sınıflarında mat bilmeyen adamlar var ama ne bileyim ne kadar bilsemde sanki sınavda yapamayıp mezuna kalacakmış gibi hissediyorum sanki çözdüğüm test kitabında 1 testteki tüm soruları boşa çözüyomda sınavda bunlardan çok farklı bir soru çıkacakmış gibi hissediyorum her ne kadar çıkmış sorularada baksam bu his gitmiyor sınava daha 9 ay civarı var ama ben sanki sınav 4 gün sonra olacakmış gibi davranıyorum bu aralar psikolojim bozuk

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ulpro kullanıcısına yanıt

    Mezunluk için erken dediğim gibi sınav sorularına da kendini kaptırma zor ya da kolay olabilir sınav ya da çözdüğün kitaplara da benzemeyebilir bu ihtimaller var ama bunları düşünmenin zamanı değil.


    Sen tüm enerjinle çalış boşver mezunluğu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okul yeni başladı be hocam ne mezunluğu

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sriiouss kullanıcısına yanıt
    Bende biliyom yeni başladı daha zamanımız var ama nedense takıyom kafaya istemsizce

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • endişelenmek, kaygı duymak, olumsuz tüm ihtimalleri düşünmek... bunlar doğasında bu tür incelikler barındırmayan bir canlı için normal şeyler. modern dünyadaki çoğu şeyi algılayamayız, algıyamadığımız şeyden içgüdüsel olarak korkarız, beyin de korkuyu her daim güçlendirip seni tehlikelerden mümkün olduğunca uzak tutmaya çalışır. o yüzden kafandan geçen her şey normal. sınava çok rahat kafa açık yata yuvarlana hazırlanmak diye bir şey yok. abi ya ben tüm sene yattım hiç çalışmadım ilk 600 geldi işte diye takılan 99 ortalamalı tayfaya denk gelip acaba sorun bende mi ben neden rahat değilim yapamaz mıyım modlarına girmeyin. herkes gün sayıyor, herkes gece yatarken huzursuz oluyor, çok nadir ileri zeka ve olimpiyat tayfa hariç hepimiz normal insanız. sınav atla deve değil, yksde çalışılıp yapılamayacak sadece 2-3 konu var; onlar da polinom ve olasılık diyebiliriz, bir ihtimal geometride anlık olarak bir iki şey gözünüze gelmez falan. onun haricinde oturup öğrenip sonra yapamayacağınız, can çekişeceğiniz aman aman bir konu yok. hele ki ea için konuşuyoruz, 9 ayda ayt mat konularını duvara anlatarak çalışsanız düzenli hem duvar hem siz 30+ net yaparsınız. umutsuzluğa düşün, düşmeniz normal, ama düşmemişsiniz gibi yaşamaya devam edin. günde 2-3 saat konulara baktığınız sürece her şey yolunda ilerleyecek.





  • thevictorious kullanıcısına yanıt
    Ama obp 70

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ulpro kullanıcısına yanıt

    siz hamda 2.000 3.000 yapın varsın yerleştirme 5k değil 7k gelsin. her şey berbat moduyla giderseniz 100k gelir, boun yerine odtü falan okuyacakken birden kendinizi edirne keşan ünide bulunca anlarsınız hatanızı.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.