Şimdi Ara

MSI PULSE GL76 11UDK-220TR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar. Mevcut laptopum gibi 7-8 sene kullanabileceğim bir tane ararken bu modelle karşılaştım. Evet görece pahalı bir cihaz en düşük 17.000 tl ye satan var ama dediğim gibi bunu alıp belki 7 de değil 10 sene piyasayı takip etmek zorunda kalmadan kullanabilirim. Cihazla ilgili fazla inceleme ve müşteri yorumu bulamadığım için burdan soruyorum, kullandıkça ortaya çıkan sorunları var mı veya aynı özelliklere sırf MSI olduğu için bu kadar vermeye gerek yok aynı veya daha iyi özelliklere sahip şu marka/model de şu uygun fiyata alınabilir şeklinde tavsiyeler gelebilir mi diye öğrenmek için. Bu fiyata çok daha iyi masaüstülerin olması da kendimi masaya hapsetmeden heryere taşıyabileceğim bir bilgisayar kullanmayı tercih ettiğimden beni cezbetmiyor. Özelliklerine karşılaştırma yaparken sık kullandığım aşağıdaki siteden bakabilirsiniz.


    https://www.epey.com/laptop/msi-pulse-gl76-11udk-220tr.html


    ram 64 olabilirdi ama yükseltilebileceği için sorun yok

    ekran kartı daha yüksek olabilirdi ama hem laptopun fiyatı artardı hem de extrem bir oyuncu olmadığımdan gerekli görmedim

    SSD de 1 TB ve yine yükseltilebiliyor


    Yani benim merak ettiğim laptopu hangi amaçla almak istediğimden bağımsız olarak özelliklerini beğendiğim bu modelin varsa kullanıcı yorumları, yoksa özelliklerine göre bu fiyatı hakedip etmediği, daha iyisini aynı fiyata veya benzer özelliklerini daha ucuza bulabileceğim bir marka/model olup olmadığı.








  • 17 bin bandında çok daha iyi modeller var. Mesela Delta 15 sana uzun yıllar sorunsuz hizmet eder.



    https://www.hepsiburada.com/msi-delta-15-a5efk-002xtr-amd-ryzen-7-5800h-16gb-1tb-ssd-rx6700m-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV00000NCRU8

  • benim istediğim model aynı fiyata daha iyi özellikler sunmuyor mu ? ince detaylar hakkında bilgim olmadığından o kadarını bilemiyorum gerçi ama.

  • Arkadaşın önerdiği Delta 15 modelindeki Ryzen 5800H işlemci ve RX6700M ekran kartının performansı, almayı düşündüğün modelin hem işlemci hem de ekran kartından daha iyi.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.