Şimdi Ara

Oyuncu PC ve monitör satışları istikrarını koruyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Oyuncu PC ve monitör satışları istikrarını koruyor



    Bilgisayar pazarının durgunluk dönemlerinde dahi bir şekilde istikrarını korumayı başaran oyuncu ekipmanları sektörü gelecek için umut veriyor. Analizler yükselişin devam edeceği yönünde. 



    Oyuncu ekipmanlarına ilgi büyük



    IDC tarafından yapılan pazar araştırmasına göre 2020 yılında 41.3 milyon satış yapan oyuncu bilgisayar sistemleri 2025 yılında 52.3 milyona yükselecek. Bunun içerisinde PC ve ürünleri dahil. Yine bu dönemde monitör satışları da 14.2 milyon seviyesinden 26.4 milyon seviyesine çıkacak. 



    Ayrıca Bkz.Facebook'un XCheck sistemi ifşa oldu: Ünlü kullanıcılar "kural tanımıyor"



    Küresel çip krizi, kapasitör krizi, bakır folyo krizi gibi ağır etkilere rağmen oyuncu sistemlerine olan ilgi istikrarı korumaya yardımcı oluyor. 2021 ikinci çeyrekte 15.6 milyon adet satış oldu ve yüzde 19 civarında artış elde edildi. 



    Pazar hacmi olarak ise 2020 yılında 43 milyar dolar olan seviye 2025 yılında 60 milyar dolara yükselecek. Yıllık bazda ortalama yüzde 7.4 artış yaşanacağı hesap ediliyor. Oyuncu bilgisayarlarının ortalama fiyatı bu dönemde 925 dolardan 1007 dolara yükselecek. Monitörlerin ise ortalama fiyatı 339 dolardan 309 dolara gerileyecek. 

     




    Kaynak:https://www.techpowerup.com/287373/the-surge-in-gaming-pc-and-monitors-expected-to-remain-strong-through-2025-according-to-idc







  • Kırmızı,siyah rgb olan her şeye gaming diyorlar

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yıl 1997 kusurunda bana bucs pk killer diyorlardı Ultima online oynarken.

    Şimdi e sport yok bilmem ne rbg yok kanalım var yok takipçim var oneyla. Bir terane tutturmuşlar gidiyorlar ticaret ayağına kaçına sor turnuvanın t sini görmemiş cs diyer fps shooter mmorpg ağzı olan şimdi e sporcu bileği yok ama.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.