Şimdi Ara

Dünya neden türkleri ve türk savaşçıları sevmiyor? sırf zamanında avrupalıları yendik diye mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • dünyada acı ama gerçek ki türkler hiç sevilmiyor.elin dinsiz çekik gözlü samurayı bile zamanında onlarca milletle göğüs göğüse savaşmış çarpışmış türklerden daha çok değer görüyor.hatta bu nefret o kadar büyüdü ki yabancı sitelerde türkler hiç kılıçlı savaşta savaşmadı diyenler bile var.ve bazı türkiyelilerde türkleri sevmiyorlar.ok yay ve at kombosuyla savaş kazandığımızı söylüyorlar.ulan akıl var mantık var haçlı ordusunun o 3 metrelik mızraklarına ve kalın demirden kalkanlarına karşı nereye kadar at ve okla saldırabilirsin? adam en sonunda senide atıda yere serer.türkler bütün savaşları kılıç yeteneğiyle kazanmıştır.dh üyeleri desen herifler neredeyse samuraylara allah diye tapacak vaziyete gelmişler.türklerin kılıç yeteneği neden insanlar tarafından göz ardı ediliyor? neden türklere değer ve sevgi verilmiyor? neden dünyada japonlar sevilip türklerden nefret ediliyor? sırf türkler zamanında avrupalıların canlarını çok acıttığı için mi? kanuni döneminden sonrası hariç osmanlıya bakıyorumda avrupalıların adam akıllı bir tane bile zaferleri yok.türkler desen önüne geleni yenmiş biçmiş atmış bir kenara.neden türkler günümüzde hakettikleri kılıç değerini görmüyor? bana biri lütfen mantıklı bir açıklama yapsın.LÜTFEN LÜTFEN LÜTFEN!!!








  • up.

  • tarihle alakası yok şu anda sevilmiyor. ben de sevmiyorum türkleri, avrupalıların sevmemesi çok normal. müslüman, milliyetci, kemalist dinazor milletin neyini seveceksin amk



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7CB396CB8 -- 30 Eylül 2021; 22:58:31 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • araplarda ortadoğulularda müslüman? ama onlara karşı bir önyargı yok.ayrıca milliyetçilik sadece türklere has bir özellik değildir.dünyadaki bütün milletler kendi ülkesinin milliyetçiliğini yapar.git fransaya gör adamlar ne biçim milliyetçi.

  • -Müslüman topluluk oldukları için ve müdlümanlara özgü davranışlardan (çağ dışı,cihat anlayışı,diğer din insanlarıyla dost olma yasağı,kadınların insan yerine konulmaması,Avrupa'ya giden göçmenlerin ordaki kızları tecavüz etmesi,çeşitli suçlara karışması,Fransız öğretmenin sadece bir karikatür göstermesi yüzünden kafasının kesilmesi,hepsinden önemlisi bunları girişmeden önce Allahu Akbar diye bağırmaları)


    -Balkanlara girip islamı zorla yaymaya çalıştığı için


    -Ermeni Soykırımı


    -Yayılmacı bir politika izledikleri için


    -Kıbrıs sorunu


    -Kürt sorunu


    -Irkçılık (ya Türksün ya p*ç diye kilise duvarına yazmak,Ermeni,Kürt,Yunan kelimelerinin hakaret sayılması.Hatta lolde bundan banlanan adam gördüm)


    -Erdoğan


    -Göçmen sorunu yüzünden Avrupa'da artan sağcılık

  • Batı Osmanlı'dan ötürü sevmiyor. Doğu müslüman olduğumuz için sevmiyor. Arap ve Farslılar Türk olduğumuz için sevmiyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yüksek ihtimalle, 1915 yılında ermenilere yapılan zulüm yüzünden. 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ermenilerde bize zulüm yaptı.savaşlarda çok türk öldürdüler.

  • Kılıç Ustası kullanıcısına yanıt
    olm niye böyle konular açıyorsun bu ne her gördüğümde patlamalı gülüyorum puhahahahah

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • highest in the room kullanıcısına yanıt

    yalan mı lan yalan mı? dediklerimin hepsi doğru.

  • Cahil %80 yüzünden

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kılıç Ustası

    ermenilerde bize zulüm yaptı.savaşlarda çok türk öldürdüler.

    hocam dedikleriniz doğru, Hınçak 1887 yılında kuruldu, Taşnak ise 1890 Hatta 93 Harbinde bile Rusların tarafına geçen ermeniler oldu ve sürekli Türkleri öldürdüler ama Batı böyle görmüyor ki bunu. :-)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D67828229 -- 2 Ekim 2021; 17:5:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.