Şimdi Ara

Neden 'arkadaş kalalım' ki ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sana olan ilgimi gösterdim, ilişkimizi ilerletmek için çaba sarf ettim. Karşılıklı olduğunu düşünürken soğuk yapmaya başlandı ve "üzülmemem için" bitirdi. Amacı ne olabilir ki arkadaş kalalım diyor ? Daha paylaşacak şeyler olsa bile o şekilde düşünebilir miyiz ?
    Hem gerçekten yeniden başlamak istese yazar değil mi ? Tamam erkeğiz ilişkide neredeyse tüm adımları biz atarak başlıyoruz bir yere kadar. Bunu da bekliyor olamaz değil mi ? Çünkü öyle bakıyor. Ya da bana öyle geliyor. Ben şimdi adım atarsam yine aşağılık tarafta olacağım çünkü o bitirdi. Eğer olma ihtimali varsa da artık benim adım atmadığım bir ihtimal olsun. Yoksa olmasın.
    İçince çok fazla yazma isteğim oluyor kendimi de tutamıyorum. İradesiz kalıyorum hiç kendimi düşünmüyorum. İtim ben it it.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >



  • Benim 2 yıllık kız arkadaşım da kavga ederken benden ayrıldı 1 aydır konuşmuyorduk 4 5 gün önce aradım sadece nasılsın dedim, iyiyim dedi sen demedi, ben de bir şey demedim birkaç güne buluşup konuşalım dedi. Şimdi diyorum ki seni bırakıp gitti niye aradın?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Thxarsenall T kullanıcısına yanıt
    Yine buluşun hocam yapmışsınız bir hata. Benim o kadar uzun ilişkim olmadı, bir şeylerden fedakarlık yapılabilecek bir süre. Ama bu karşı cinsi anlamak çok zor ...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hynque kullanıcısına yanıt
    Hocam ben bu kızla 13 yıldır tanışıyorum 6 yaşından beri hep aynı ortamda aynı sınıflarda olduk üniye gideceğim aynı ünideyiz ama işte her zamanki kavgalar yüzünden ayrıldı.Yani dedim ben kendisine bitirme pişman olursun diye ama dinlemedi bitti dedi.Buluşsak ne diyecek ki sanki?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Thxarsenall T kullanıcısına yanıt
    Barışsanız her şey başa saracak gibi düşünüyorsanız siz de kendinizden taviz vermeyin hocam ağırdan alın. Olmuyorsa zorlamanın anlamı yok ama çok büyük boşluk hissediyorsunuzdur o da zamana bakıyor zaten. Bazen inanılmaz dönme isteği oluyor işte...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sürekli kızların dibinde gezen erkek kankilerin hazin sonu işte bu konu :dddd kızların asıl hoşlandığı tip değilsiniz knk siz maalesef kız ayıp olmasın diye arkadaş kalalım demiş tamamen nezaketten halen uzatmışsın :d

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • konuya bak, açan kişi mi tavsiye alıyor yoksa veriyor belli değil

  • Kadınlar maymun gibidir, bir dalı tutmadan diğer dalı bırakmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • highest in the room kullanıcısına yanıt
    İkimiz de birbirimize zaman ayırıyorduk. Kanka ayağına da yatmadım hiçbir zaman. Kız da zaten ilk bana yürüdü, hayat sizin bildiğiniz gibi tek meriçleri vurmuyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.