Şimdi Ara

Ipad air 4 vs Ipad pro 2021

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba iyi akşamlar, şu anda 7.nesil ipadi kullanmaktayım ve cihazımı yükseltmeyi düşünüyorum. Bu iki cihaz arasında kaldım ve görüşlerinizi almak istiyorum, tabletimi; slayt görüntüleme, not tutma, multitasking gibi alanlarda kullanmak istiyorum ve aynı zamanda bu işlemleri 3,4 yıl kasma sorunu olmadan yapmak istiyorum. 64 gb benim için sorun değil. Sizce hangi cihazı satın almalıyım? Kullananlar bilgilendirebilirse sevinirim.

    teşekkürler.




  • Pronun yazım katesi hiçbirinde yok. Almışken pro al. 12.9 inçe gerek yok ama söyleyeyim. Evet o güzel büyük ekran başka. Ama o siyahlığının öyle çok bir önemi yok. Yani arada çok fark var yazık o paraya. 11 inç yeterliyse ipad 11’’ al geç. Kulaklık hediyesi istiyorsan appledan al. Kulaklığı geri satacaksan normal airpods hediyesini al ve sat. Kullanacağım diyorsan 900 lira farkla airpods pro al. Ödemem kolay olsun diyorsan troy apple da en ucuz şu an. Orası 6 taksit yapıyor. Tabi kulaklık hediyesi yok. Bu arada ipad air den 11 inç proya geçerken hafıza da artıyor. Ve o 3 4 yıl kullanım gerekiyorsa zaten ipad 9 bile rahat rahat çalışır.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glamour97 -- 30 Eylül 2021; 0:4:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen şu videoyu izle iyice. En güzel cevap bu.

    youtube
    iPad Pro M1 vs iPad Pro A12Z vs iPad Air A14 vs MacBook Air M1iPad Pro hangi kullanım senaryosunda iPad Air ve bir önceki iPad Pro’dan daha hızlı? Hangi sena...
    https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=U_TfqybL0zA

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yanıtlarınız için teşekkürler, asıl sorum şu: m1 işlemci, 120 hertz ekran yenileme hızı ve 12 mp ön kamera benim için fark edecek 3 özellik, bunların dışında ilgimi çeken başka özellikleri yok proların, ki pro alırsam da 11 inç almayı düşünüyorum. 2000tl fiyat farkına değer mi emin değilim, ama yüksek ihtimalle ipad air 4 alacağım.

  • ipad pro4 12,9 klavyelı pazarlık yapılır


    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-tablet-ipad-pro-4-nesil-12.9-inc-128-gb-957305139/detay

  • İkisi de var bende bütçe sorunu yoksa kesinlikle pro

  • onboardx O kullanıcısına yanıt

    Şöyle bütçe sorunu biraz var ama pro 7.200 tl’ye denk geliyor air ise 4.900 tl civarına, ikisini de kullanıyorsanız aradaki farka değer mi?

  • yigit426 Y kullanıcısına yanıt

    Pro da ekran 120 hz, pürüzsüz geçişleri fark ediyorum onun dışında performans farkı tabi olacaktır.Air 4 te üzmez sizi bana öyle geliyor.

  • onboardx O kullanıcısına yanıt

    A14 işlemci çoğu işte yeterli olur diye düşünüyorum, umarım beni 4-5 yıl götürür.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.