Şimdi Ara

Lol fps sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba, lole girerken yükleme ekranının sağ üst köşesinde bazen ekran kartı uygulamasının (radeon software) kutucuğu titreme gibi açılıp açılıp kapanıyor. Oyuna girdiğimde ise aşırı şekilde fps düşüklüğü yaşıyorum. Eğer pcye res atıp girersem genelde sorun olmuyor. Birçok yerde araştırdım ama çözümünü bulamadım. Sürücülerim güncel. Sanırım o durumda ekran kartı aktif olmuyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim.


    Sistem özellikleri:

    Ekran kartı: asus radeon rx580

    Ana kart: asus prime a320m-f anakart

    İşlemci: Amd ryzen 5 3500x




  • 8 yıldır oynuyorum oyunu şu son 2 aydır bende de aynı sorun var. Bu zamana kadar hep yüksek ayarlarda 150-200 fps alıyordum son 2 aydır 75 sabit alıyorum, sabitleme kapalı olmasına rağmen kalıyor 75 fps'te. 75 olsa da kasıyor, arka arkaya alt tab yapınca düzeliyor bazen de 56'da sabit kalıyor yine kasıyor.

  • Edelion kullanıcısına yanıt

    monitörünüz kaç hz ?

  • Edelion kullanıcısına yanıt

    Bire bir ayni sikinti bende de mevcut bilgisayara kac kere format attim bu yuzden ekran karti yada islemci mi bozuk diye dusunmeye basladim ama yazilimsal bir hata gibi duruyor. Benim sistemim i5 8400 gtx 1060 6gb 16gb ram var. sizin yasadiginiz problemin aynisini yasiyorum. Oyun esnasinda ctrl alt del yaptigimda islemci yuzde yuz kullaniliyor.

  • Hocam bende ayni problemi yasiyorum ama monitorum hep ayniydi . 75 hz

  • Cristo20 kullanıcısına yanıt
    Hocam 75hz fakat sezon 3'ten beri oynuyorum bu zamana kadar hiç böyle bir sıkıntı yaşamadım. 150-200 fps alıyordum şu an sıkıntılı olan durum 75fps sabitken bir anda 59 a düşüyor ya da 74'e takılı kalıyor sanki 20 fps gibi kasıyor. 2 aydır oynamıyorum belki düzelmiştir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Edelion kullanıcısına yanıt

    bende s3 ten beri oynuyorum, zaten her sezon fps düştü oyunda güncelleme kaynaklı sizin büyük ihtimalle pc kendi kendine sabitliyor onun ayarını bulup kapatmanız lazım.

  • merhaba herkese başlığı uyandırıyorum ama yardımcı olursa biri çok sevinirim.

    uzun süredir aynı laptopta lol oynuyorum. bir sene öncesine kadar hiçbir sıkıntı yaşamıyordum. ancak 1 sene önce laptop u formatladım. bütün güncellemeleri yaptığımı düşünüyorum.

    ancak artık oyuna girdikten sonra ya da tam girme aşamasında (yüzdeler yüklenirken) oyun bir takılmaya başlıyor anlatamam. fps ya 01, 02 oluyor ekran adeta oynamıyor. mikrofon açıksa sesler sanki yavaş çekimde takıla takıla geliyor. yaklaşık 5 dakika sonra hiçbir şey olmamış gibi oyun aniden düzeliyor. gayet güzel devam ediyor oyun. ya da oyundan çıkıp tekrar bağlanınca düzeliyor. önceden sorunsuz çalıştığının da tekrar altını çizeyim. teşekkürler.


    bilgisayar özellikleri : Hp, intel core i7 işlemci 1065G7, 8 gb ram, 1 TB HDD, 256 GB SSD, Geforce Mx330.

  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.