Şimdi Ara

WhatsApp Ödemeleri Yakında Size Para Kazandırabilir!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma uygulamalarından WhatsApp ödeme yöntemleri için yeni bir özellik üzerinde çalışıyor.

    Hazırlanan bir rapora göre WhatsApp, Android uygulamasının beta sürümünde bir geri ödeme özelliği üzerinde çalışıyor. Geçen Kasım ayında şirket, düzenleyici engeller nedeniyle iki yıl boyunca test modunda çalıştırdıktan sonra Hindistan’da WhatsApp Pay‘i piyasaya sürdü.

    Hindistan’ın yanı sıra Brezilya’da da kullanılan ödeme özelliğiyle kullanıcılar WhatsApp’tan para transferi yapabiliyor. Söz konusu özellik uçtan uca şifreleme teknolojisiyle korunuyor.


    Whatsapp geri ödemeleri kolaylaştıracak


    WABetaInfo’nun hazırladığı bu rapor doğrultusunda WhatsApp, sohbet çubuğundan hızlı bir şekilde ödeme göndermek için eklenen bu özelliği, Alışveriş özelliği ile entegre etmek istediği Ödeme işlevi geliştirmesi üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Platform, Cashback ismini verdiği ödeme işlemi sayesinde WhatsApp Payments’ı kullananlar 48 saat içinde para iadesi alabilme imkanına sahip olacak.

    Yeni özellik ilk olarak şu an Hindistan’da test aşamasında. Önümüzdeki süreçte diğer ülkelere de açılmasının beklendiği özellik ile birlikte, her bir geri ödeme tutarı yaklaşık 10 Hindistan rupisi (1,20 TL) değerinde. Yani, her bir geri ödeme işlemi yaptığınız zaman para kazanmak mümkün olacak gibi görünüyor. Geri ödeme muhtemelen ilk kez WhatsApp Payments’i kullanan kişilere verilecek. Yani bu özelliği hali hazırda kullandıysanız başka şansınız olmayabilir.

    Neden kullanıcılara ödeme yapıldığı sorusu aklınıza geldiyse eğer, şirket, Payments özelliğinin kullanımını teşvik etmek için böyle bir adım atıyor. 


    Kaynak: Teknoloji Haberleri








  • report ettim

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.