Şimdi Ara

İnternet hızım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, bugün itibariyle tt'den Türknet'e transferim yapıldı. Abonelik öncesi 100 mbps'ye kadar alabileceğim yazıyordu ve evime kadar fiber çıkıyor fakat şu an 45 mbps alıyorum herhangi bir ayarı var mı bunun? https://prnt.sc/1tpcw3l




  • Merhaba, yaşadığınız sorunu teknik uzmanlarımızın kontrol edebilmesi için test sonuçları ile birlikte www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı oluşturabilir misiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

    Merhaba, yaşadığınız sorunu teknik uzmanlarımızın kontrol edebilmesi için test sonuçları ile birlikte www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı oluşturabilir misiniz?

    Oraya gönderdim ancak dönüşler çok uzun zaman alıyor, Türk Telekom mevcutta fiber kullandığım için bana modem verilmedi tt'den ayrılma sebebim ise modemde yaşadığım sorunlar. Türk net sayfasında modem ücretsiz verileceği yazıyordu fakat hali hazırdaki modeminizi kullanmaya devam edin denildi. Ben modemden memnun olmadığımı sırf bu yüzünden ISS değiştirdiğimi söyledim fakat bana yeni modem verilmedi.





  • Kolivva06 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, türk telekom fiber altyapısından geçiş durumlarında mevcut modemi kullanmaya devam ediyorsunuz. Sıfırdan fiber abonelik başvurusunda bulunmanız halinde ücretsiz modem verilmektedir. Oluşturduğunuz destek kaydı numarasını benimle paylaşabilir misiniz? Kontrol ederek size bilgi vereceğim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.