Şimdi Ara

1000 TL Civarında FPS oyunlarında kullanılacak ve sadece PC için kulaklık önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,


    1000TL Civarı bütçem var genelde fps oyunları oynuyorum. Call of Duty Warzone ve Battlefield gibi. Bu oyunlara uygun kulaklık arıyorum. Sadece bilgisayarda kullanacağım ve asıl amacım bu yazdığım tür oyunları oynamak müzik, film önemli değil telefona uyumluluğu önemli değil. Kablolu veya kablosuz olması önemli değil sırf kablolu diye pahalı olmasın. 


    RGB olması, ışıklı, çok tuşlu havalı tasarımlı vs. olması hiç mi hiç umurumda değil tamamen sağlamlık ve fiziksel kalite önemli benim için hatta sade tasarımı daha çok isterim.

    

    Aşırı yazılımlı ürünler genelde bir süre sonra iyi olmuyor diye düşünüyorum bu yüzden tamamen yazılıma bağlı kaliteye biraz ön yargılıyım ama derseniz ki bunun yazılımı çok iyi sağlam üzmez ona da tamamım.


    Önerilere açığım görece taşınabilir olması ,katlanır veya küçülür veya düzgün kablolu, (çantaya koyabilmek açısından) iyi olur gaming laptopum ile kullanacağım ve çantaya rahat sığsın çanta içinde kırılma bükülme vs. yaşanmasın.








  • Plantronics'in Rig serisini önerebilirim. Bende Rig 400 var. Sahne genişliği çok iyi olduğu için seslerin ne taraftan geldiği çok iyi ayırt edilebiliyor. Herhangi ekstra bir özelliği bulunmadığı için belirttiğiniz bütçenin yarısı civarında bulabilirsiniz. Işıksız, kablolu, 3.5mm bağlantılı, sağlam, standart düz bir kulaklık. Yalnız basları biraz zayıf. Onu da muhtemelen fps oyunlarına yönelik kasıtlı yapmışlardır diye düşünüyorum. Baslar düşük olduğu için tizler daha ayırt edici oluyor. Böylece ayak sesleri, mermi sesleri falan daha net anlaşılabiliyor. Rig 400 Pro'da Dolby Atmos ile beraber geliyor. Bütçeniz elverdiği takdirde Rig serisinin daha üst versiyonlarına da bakabilirsiniz.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.