Şimdi Ara

Devlet Bütçesinden Karşılandı:Emine Erdoğan'ın 'Türk Mutfağı'Kitabının Basım ve Tanıtımına 1 Milyon'

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın “Asırlık Tariflerle Türk Mutfağı” isimli kitabının basım ve tanıtımı için Kültür ve Turizm Bakanlığının bütçesinden 1 milyon TL’ye yakın para harcandığı ortaya çıktı.


    Devlet Bütçesinden Karşılandı:Emine Erdoğan'ın 'Türk Mutfağı'Kitabının Basım ve Tanıtımına 1 Milyon"

    Cumhurbaşkanlığı himayesinde, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yürütülen ve Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı’nca da desteklenen kitap projesi için basım ve tanıtıma yönelik iki ayrı ihale düzenlendi. Kitabın basımı için yapılan ihale Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürlüğü’nce 3 Haziran 2021 tarihinde pazarlık yöntemi ile gerçekleştirildi. Bakanlık, üç matbaa firmasının teklif verdiği ihale sonucunda 8 Temmuz’da Ofset Filmcilik ve Matbaacılık isimli şirket ile 275 bin TL’lik sözleşme imzaladı. 


    Genel Müdürlük, 27 Ağustos’ta da tanıtım organizasyonuna yönelik bir ihale açtı. Yine aynı şekilde pazarlık yönteminin kullanıldığı ihalenin yaklaşık maliyeti 789 bin 250 TL olarak hesaplandı. İhale sonucunda 1 Eylül’de Pera Etkinlik isimli şirketle 700 bin TL’lik sözleşme imzalandı.


    Emine Erdoğan gastrodiplomasiye vurgu yaptı


    İhalenin ardından kitabın tanıtımı 4 Eylül günü İstanbul Cam ve Billur Müzesi’nde düzenlenen toplantı ile yapıldı. Toplantıda konuşan Emine Erdoğan, birbirinden değerli şefler ve akademisyenlerin çok titiz bir çalışma yürüttüklerini, zengin mutfak kültürünün hak ettiği yeri bulması için büyük özveri gösterdiklerini belirterek, projeyi yürüten Kültür ve Turizm Bakanlığına, destek veren Türkiye Turizm ve Tanıtım Geliştirme Ajansına (TGA) teşekkürlerini sundu. Emine Erdoğan, ayrıca gastrodiplomasinin son yıllarda tüm dillerde yerini aldığına dikkati çekerek, “Lezzet dünyasında kendini ön sıralara yerleştirenlerin, tüm dünyanın kalplerini kazandıkları aşikârdır” ifadesini kullandı.


    Cumhurbaşkanlığı, prestij kitap olarak basacak


    Prof. Dr. Mehmet Öz, Prof. Dr. Arif Bilgin, Prof. Dr. Günay Kut, Doç. Dr. Özge Samancı ve Dr. Gönül Paksoy danışmanlığında hazırlanan kitapla ilgili bakanlıktan yapılan açıklamada ise asırlık geleneksel tariflerin aslına uygun reçeteleri kayıt altına alınarak gelecek nesillere aktarılması hedeflendiği belirtildi. “Asırlık Tariflerle Türk Mutfağı” kitabı, uluslararası üst düzey tanıtım kapsamında Cumhurbaşkanlığı yayınlarından prestij kitap olarak basılacak. Aynı zamanda Kültür ve Turizm Bakanlığı yayınlarından Türkçe basılacak kitap, Ekim 2021 itibarıyla kitabevlerinde satışa sunulacak.


    Kaynak:

    Devlet Bütçesinden Karşılandı:Emine Erdoğan'ın 'Türk Mutfağı'Kitabının Basım ve Tanıtımına 1 Milyon"
    Devlet Bütçesinden Karşılandı:Emine Erdoğan'ın 'Türk Mutfağı'Kitabının Basım ve Tanıtımına 1 Milyon"t24
    Emine Erdoğan’ın tarif kitabının maliyeti ortaya çıktı: Basımına 275 bin, tanıtımına 700 bin TL harcandı
    https://t24.com.tr/haber/emine-erdogan-in-tarif-kitabinin-maliyeti-ortaya-cikti-basimina-275-bin-tanitimina-700-bin-tl-harcandi,981113



  • Ne iskembe varmis arkadas ye ye doymadilarDevlet Bütçesinden Karşılandı:Emine Erdoğan'ın 'Türk Mutfağı'Kitabının Basım ve Tanıtımına 1 Milyon" 

  • Ben bunların inandığı Allah'a inanmıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Matbaa sektöründe de para kazanması gereken insanlar varmış demek ki.

  • Ozak k gelir birazdan bunuda savunur . Mide yok ki adamlarda pantolonun içinden donlarını alsalar sesleri çıkmaz

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Devlet hiç bir dönem bir aile tarafından böylesine şahsi mal gibi kullanılmamıştı...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-31EBF3EDD

    Devlet hiç bir dönem bir aile tarafından böylesine şahsi mal gibi kullanılmamıştı...

    Tüm yetki,tek adama verilirse hesap verecek kişi de kalmaz.


    Neden parlementer sistem? sorusunun cevabı..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vommel -- 25 Eylül 2021; 20:16:55 >
  • Çerez parası...

  • 1 milyon para mı yahu? Sarayın bir günlük masrafı bile daha fazla...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • OzkanK bekleniyor...

  • Bu ülkenin vatandaşı olmak bir utanç tablosuna dönüştü.

  • Yönetim şekli oligarşi olan bir ülke için sıradan bir haber.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sonra çıkıp bir de ''dış mihraklar ekonomimize saldırdığı için ekonomimiz bozuldu'' demiyorlar mı?Birçok konuda defalarca söyledim.Türk ekonomisi üstündeki asalaklardan kurtulsa rahat nefes alır.Birileri suyun başını tutmuş dilediğince bu suyu savurgan birşekilde kullanıyorlar.Yandaş ve yalakalara milyarlarca değerde ihaleler verilirse,Yap-İşlet-Devret projeleri dolar/euro üzerinden yapılır ve yapımcı firmaya Türkiye'nin aleyhine olacak şekilde on yıllara varan işletme hakları verilirse,devlette israf ve şatafat yaygınlaşırsa,yolsuzluklarla/rüşvetle mücadele edilmezse,gerekli/gereksiz bir yığın kadrolaşmaya gidilirse,devlet memurları kendilerine üçer-dörder maaş bağlarsa, kendilerine ikramiye üstüne ikramiye verirse,cemaatler/tarikatlar ile yandaş/yalaka iş adamlarının vergi borçları sürekli affedilirse,vergi muafiyeti verilirse vs ülke ekonomisinin düze çıkma ihtimali var mı?


    Bu ülkenin ekonomisi dış minnaklardan dolayı değil yukarda anlattığım zihniyetin Türk ekonomisine yapışmasından bozuluyor.


    Söylesenize bana bu hanımefendini yazdığı kitabın millete ve devete ne faydası var da bunun için 1 milyon lira harcanabilir?Bu para her fırsatta 'dış mihrakların' saldırdığı (!) Türk hazinesinden alınıyor dikkatinizi çekerim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Nightt -- 25 Eylül 2021; 23:11:0 >
  • Kendi cebinden ödeyecek değil ya. Yaslıyorlar vergi bahanesiyle çöktükleri vatandaşın parasına.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gasp ettikleri geleceğimiz, umutlarımız, hayallerimizin yanında devede kulak kalan eylemdir!

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cem

    OzkanK bekleniyor...

    Dur şimdi;Devlet Bütçesinden Karşılandı:Emine Erdoğan'ın 'Türk Mutfağı'Kitabının Basım ve Tanıtımına 1 Milyon"  özkoş, her akşam mecburiyetten yemeye çalıştığı bayat ekmek köftesinin, kitapta farklı bir tarifi var mı yok mu ona bakıyor Devlet Bütçesinden Karşılandı:Emine Erdoğan'ın 'Türk Mutfağı'Kitabının Basım ve Tanıtımına 1 Milyon" Devlet Bütçesinden Karşılandı:Emine Erdoğan'ın 'Türk Mutfağı'Kitabının Basım ve Tanıtımına 1 Milyon" Devlet Bütçesinden Karşılandı:Emine Erdoğan'ın 'Türk Mutfağı'Kitabının Basım ve Tanıtımına 1 Milyon" 



    Devlet Bütçesinden Karşılandı:Emine Erdoğan'ın 'Türk Mutfağı'Kitabının Basım ve Tanıtımına 1 Milyon"atvyoutube
    atv resmi youtube kanalı Abone olun, hiçbir şeyi kaçırmayın!
    https://www.youtube.com/watch?v=Q97kObrKA5U&feature=youtu.be

    Len özkoş,

    bak atv muhabiri acı acı gülerek o kadar uyarmış " ekmek arası bu köfteyi ekmek ile yemeyin çünkü bu köfte zaten ekmek Devlet Bütçesinden Karşılandı:Emine Erdoğan'ın 'Türk Mutfağı'Kitabının Basım ve Tanıtımına 1 Milyon" . O yüzden yoğurtla tüketin" diyor. Hâlâ bayat ekmek köftesini ekmek arası gömüyorsun.Devlet Bütçesinden Karşılandı:Emine Erdoğan'ın 'Türk Mutfağı'Kitabının Basım ve Tanıtımına 1 Milyon"  Sonra da kafan olayları algılayamıyor, geliyorsun burda 2 saçmalayıp alay konusu oluyorsun Devlet Bütçesinden Karşılandı:Emine Erdoğan'ın 'Türk Mutfağı'Kitabının Basım ve Tanıtımına 1 Milyon" 


    Devlet Bütçesinden Karşılandı:Emine Erdoğan'ın 'Türk Mutfağı'Kitabının Basım ve Tanıtımına 1 Milyon"


    @Cem Aslında videonun başındaki bayat ekmek böreğini yiyebilse onda biraz yoğurt süt peynir falan var. Böylece protein temin etmiş olacak ama sütün litresi olmuş 9 lira. lor desen yine o biçim . Ehh bunlar da lüks tüketim ürünleri olunca Devlet Bütçesinden Karşılandı:Emine Erdoğan'ın 'Türk Mutfağı'Kitabının Basım ve Tanıtımına 1 Milyon" Devlet Bütçesinden Karşılandı:Emine Erdoğan'ın 'Türk Mutfağı'Kitabının Basım ve Tanıtımına 1 Milyon" 


    Bayat ekmek köftesi için kullanacağı, Canan Karatay'ın "kapı menteşesine bile sürmeyin" dediği trans yağ kaynağı olan ayçiçek yağının litresi de dolar gibi uçup gittiği için ayçiçek yağını bakkaldan bardak hesabı alıp kullanıyorsa eyvah eyvah Devlet Bütçesinden Karşılandı:Emine Erdoğan'ın 'Türk Mutfağı'Kitabının Basım ve Tanıtımına 1 Milyon" her gün bayat ekmek köftesi de yiyemiyordur bu Devlet Bütçesinden Karşılandı:Emine Erdoğan'ın 'Türk Mutfağı'Kitabının Basım ve Tanıtımına 1 Milyon" 


    Sen kalk 3 aylık cezanın bittiği dakika foruma damla; aynen devam etmeye çırpın, işte saat savun falan ama bi bayat ekmek böreği bile lüks olsun... Ne hayatlar var be Devlet Bütçesinden Karşılandı:Emine Erdoğan'ın 'Türk Mutfağı'Kitabının Basım ve Tanıtımına 1 Milyon" 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gitti vergilerim gitti

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • AFİYET OLSUN

  • Yabancı ülkedeki bir bakan ise yanlışlıkla devlet kartından toblorone çikolatasını ödediği için istifa etti ve hakkında soruşturma açıldı


    Aradaki farkı siz anlayın.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.