Şimdi Ara

Gaming.gen.tr Tecrübem

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,


    Uzun zamandır sistem toplama veya uygun fiyatlı hazır sistem bulma arayışındaydım. Itopyadan şipariş verip iptal etmişliğim falan da vardır. Sonra gaming.gen.tr'ye denk geldim. Sikayetvar'daki şikayetlerinin görece az olması ve çözüm sayısının idare eder olması beni oraya yönlendirdi. Aorus-5600x hazır sistem aldım depodan teslim seçeneğiyle. Hazırlamaları 2 gün sürdü. Sonra aradılar ve gelip alabileceğimi söylediler, gittim ümraniyedeki depolarından aldım. Kasanın ekran kartını monte edip "allahım ne olur bir sorun çıkmasın" nidalarıyla ilk açılışı yaptım,çalıştı. Windows deneme sürümü kurulu verriyorlar. Format attım tekrar driverlarını falan yükledim. Suan ikinci günüm ve bir sorun yok. Cs-go'da 390 fps, cod mw2 singleplayerda 160 fps alabiliyorum. userbenchmark sitesinden stres testi programını indirdim, işlemci tam yükle 75 derece, ekran kartı da 65 derece gördü. işlemci cs-go'da bir ara 80 derece görüp tekrar 75'e indi.


    2 günlük tecrübeyle anlatacaklarım bunlar. bunları anlatmamın sebebi sonuçta hiçbirimiz parayı kolay kazanmıyoruz, tonla para verip bizi yıllarca götürecek makinalar almaya çalışıyoruz. internette her firma hakkında kötü yorum var ama bir yerden sonra gözü karartıp seçtiğimiz bir yerden almak gerekiyor. umarım bende dahil hiçbirimiz aldığımız cihazlarda sorun yaşamayız. bu gaming.gen.tr sitesi hakkında internette diğer firmalara nazaran daha az bilgi var. sakın yanlış anlaşılmasın, ben sadece buradan almak isterseniz bilgi vererek katkıda bulunayım dedim iyi ya da kötü. bu arada kargoyu değil depodan al seçeneğini seçtiğimin tekrar altını çizeyim. bu siteyle alakalı şikayetlerin 2/3'ü kargoda pert olmuş cihazlar oluyor genelde haberiniz olsun.


    son olarak msi mag coreliquid 240mm sıvı soğutucu da almıştım hazır sistemin yanında. hazır sisteme dışarıdan parça monte etmediklerini söylediler. oyunlarda genelde 75 derecenin üstüne çıkmadığım için takma gereği duymadım, iade talebi oluşturdum. kutuyu açmadım, jelatini bile duruyor. merak eden olursa iade sürecini de burada anlatırım, bakalım ne olacak.


    Sağlıcakla.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi irregularmemur -- 25 Eylül 2021; 0:8:56 >







  • Hayirli olsun kazasiz belasiz kullanmaniz dilegiyle... Iade islemi nasil gerceklesti sonuc nedir

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, iade işlemi için yine depolarına gidip elden teslim ettim. Jelatini bile sökülmediği için hiç kıllatmadan aldılar, bir gün sonrada paramı hesabıma geçtiler. Burda mevzu iade etmeden önce hiç kutuyu açmamak. İlk sordukları şey oydu çünkü. Bu konuya dikkat etmekte fayda var yoksa ayak diretebilirler.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.