Şimdi Ara

Twitter platformunda Bitcoin ile bahşiş dönemi başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Twitter platformunda Bitcoin ile bahşiş dönemi başladı



    Twitter kurucusu Jack Dorsey’in kripto paralara karşı ilgisi herkesin malumu ve Bitcoin’in insanlık faydasına kullanılması için pek çok şahsi yatırımı mevcut. Twitter da bundan geri kalmıyor. 



    Twitter’da Bitcoin dönemi



    Twitter artık kullanıcıların bahşiş almasına olanak tanımaya başladı. Venmo ve Cash App gibi üçüncü taraf ödeme uygulamaları üzerinden kullanıcılar yeni bir gelir modeli oluşturabiliyordu. 



    Ayrıca Bkz.Yeni PES oyunu eFootball 2022'nin PC sistem gereksinimleri ve yeni görselleri paylaşıldı



    İlk etapta açıklanmayan ancak sonradan ortaya çıkan bilgiye göre bahşişler Bitcoin ile de yapılabilecek. Strike platformu çok daha hızlı Lightning Protocol üzerinde çalışan cüzdan sistemini Twitter’a entegre etti. Kullanıcılar Strike hesapları ile bahşiş gönderebilecek. Twitter bu süreçte bizzat yer almıyor ancak Strike platformu Jack Dorsey tarafından fonlanmıştı. 



    Bitcoin bahşişleri New York ve Hawaii hariç tüm ABD eyaletlerinde ve El Salvador ülkesinde geçerli. Burada iki yönlü bir aktarım mevcut değil. Kullanıcı bahşiş aldığında mesaj veya emoji gönderebiliyor. 



    Diğer bir gelişme ise NFT çılgınlığına adım atması oldu. Yakın zamanda kripto cüzdanlarını hesaplarına bağlayan Twitter kullanıcıları sahip oldukları NFT’leri rozet şeklinde profillerinde yansıtabilecek. 

     



    Twitter platformunda Bitcoin ile bahşiş dönemi başladı




    Kaynak:https://www.theverge.com/2021/9/23/22689806/twitter-bitcoin-lightning-tipping-nft-authentication







  • Bakalım ülkeler buna ne diyecek. Vergiyi nasıl hesaplayacaklar, kimden alacaklar. Ben bunların çok uzun süre böyle kalmayacağını tahmin ediyorum. İlla ki ülkeler para kaybetmeye başlayınca ya yasaklayacaklar ya da direkt transferlerden vergi kesecekler.

  • Kimsede dememiş ki twitter'dan birisine neden bahşiş atayım ? anca yardım parası toplayan haluk levent gibi insanlara güvenilip gönderilir gerisi boş

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.