Şimdi Ara

5000 faizsiz kredi AKBANK (KAMPANYA SONA ERMİŞTİR, BİTEN FIRSATLARA TAŞINABİLİR.) (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
747
Cevap
22
Favori
119.091
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ltrg kullanıcısına yanıt

    Kredi bugun 3 saat icinde cikti Aksam taktigi anlaticam suan mesgulum.2010 da axess kart ckartip iptal etmis bri olarak hemen hesaba gecdi.



    Edit: Evet arkadaşlar sabah android nfc li telefonda üye oldum kimlik ön arka sonra selfie fotoğrafdan sonra onay formları geldi maile kısaca üyelik tamamlandı bu arada canlı görüşme vs hiç yapmadım onu belirteyim ve 2010 da idi zannedersem sırf psp almak için gittigidiyor axess karta daha uzun taksit verdiğinden axess kartı alıp 1 ay sonra iptal etmiştim :) herneyse konuya döneyim geçici şifre geldi ben yeni şifre vs oluşturdum.Ardına bana güvenlik nedeniyle 1 saat sonra kredilere başvurmam gerektiği hakkında bir uyarı mesajı çıktı 1 saat bekledim arkadaşlar girdim tekrar proğrama direkt kredilerde szinde bahsedeceğiniz gbi 3 tane kredi vardı ve hepsi faizliydi bende öylesine tutara 5000 yazdım vadesinede 12 ay yazdım dedğim gbi öylesine yazdım aradan hemen sonra o 3 seçenek e tekrar geldiğimde sfır faizli ihtiyaç kredisi göründü şaşırdım hemen formlar vs online onayladım para geçti.Ama şuda var tam para onay vs kısmında bana vadesiz hesap açmamı söyledi halbuki sabah üye oldığumda vadesiz hesap vardı kredi kartı zaten yok 2.kez vadesiz hesabı açdım oraya para yattı.Belkide o ilk vadesiz hesap 2010 da kredi kartı aldığımda kendileri açmıştır hernyeyse çok da önemli değil bana çıktı yani bu şekilde.Sizde işe yararmı bilemem.Kredim yok sadece bu var işde daha önce 2 tane kredi çektim ihtiyaç farklı bankalardan kredi kartımda otomatik ödemede yani düzenli biriyimdir bilmiyorum umudum yokdu ama çıktı yani.ihtiyacımda vardı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ltrg -- 24 Kasım 2021; 19:13:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ivenrec kullanıcısına yanıt
    Yo ben gittim şubede anne kızlık soyadını girdiler ve krediyi de kullandırdılar sıfır faizli.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Eski kimlik ile başvuruluyor mu bu konuda bilginiz var mı? İşleme mobilden başlasak kimlik okutma aşamasında şubeye yönlendiriyor mu bu şekilde işlemi tamamlayan oldu mu yoksa mecburen yeni kimlik ile mi başvuru yapılıyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konu baya geri düşmüş kampanya devam ediyor beyler. geçenlerde başvurdum nfc adımını geçememiştim okumamıştı biraz araştırmadan sonra nfc nin anteninin telefonun bataryasında olduğunu öğrendim. batarya bozulduğu için değiştirmiştim orjinal adı altında satılan çakma bataryalardan sonra deji batarya almıştım. orjinal batarya yı atmamıştım ama oda bozulduğundan şarj tutmuyordu eve gidince şarjda yaparım dedim ertesi gün evde akşam 18:00 gibi denedim ve nfc adımını aşabildim nfc adımında takılanlar için önemli bir bilgi bu. ancak bu seferde görüntülü görüşme kısmında takıldım forumu biraz kurcalayınca gece geç saatte deneyin uyarılarını görünce gece denerim diye kapattım. tavsiyelere uydum dün gece 23:00 da oturdum başına kayıt + nfc okuma dan sonra kayıtta hizmetlerden istediklerime 5000 tl faizsiz kredi ile vadesiz tl hesabını seçtim hemen akabinde onaylandı diyip görüntülü görüşmeye aktardı. yine görüntülü görüşme ekranında kaldım 2-3 kez başa dönmek zorunda kaldım. şubemize gidin vs. diye çıktı. bu ekran çıkarsa uygulamayı sıfırlayıp tekrar girin bazen 2. kez çıkıyor ama sıfırlayınca düzeliyor. anladığım kadarı ile bir çok kişi şubeye gidin diyince direk vazgeçmiş şubeden çözmeye çalışmış. uygulamayı kapatıp açtığınızda bu sorun çözülüyor. 2-3 kez denedikten sonra aklıma bir de mobil veri ile deneyim acaba wifi dan sıkıntı olabilir mi? diye düşünüdüm ve bu bağlanmamda bi 10-15 dk bekledikten sonra görüntülü görüşmeye bağlanabildim saat 24:00 e yanaşıyordu burada wifi i kapattıktan sonra bağlanmam tesadüf mü bir etkisi oldu mu hiç bilmiyorum.tesadüf olabilir diye düşünüyorum. müşteri temsilcisi görüntülü görüşmede kimlik bilgilerini doğruladı kimlik fotoğrafını ve benim kimliği çenemin altında tutacak şekilde fotoğraf aldı burada bir arkadaşın annekızlık soyadı olmadığından şubeye yönlendirdiler sözünü müşteri temsilcisine aktardım öyle bir ekranım yok dedi. geçici şifre gelecek dedi geçici şifre iele bağlandım ilk bağlanmam da uygulamadan attım ikinci bağlanmamda kullanıcı adı oluşturmam istendi bu neiçin istendi hiç bilmiyorum. şifreyi değiştirdim daha sonra ekrana sözleşmeler geldi vadesiz tl hesabı ve kredi ile ilgili hepsini onayladım ve anında para hesaba geçti. şuanda hesabıma aktardım işlem ücretide almadı eğer işlem ücreti alsaydı QR kodla filan çeerim diyordum. biraz uzun oldu ama inş. herkes faydalanır.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19yusuf05 -- 26 Kasım 2021; 9:22:23 >
  • Patates Süvarisi kullanıcısına yanıt

    bana da aynı 1 haftadır görüntülü görüşmeye çalışıyorum imdi kredi revizeye düşmüş.

  • Notrinova N kullanıcısına yanıt

    Benim revize yazıyo'du, ardından giremeyince sayfaya şubeye gidin dedi. Ben de sildim uygulamayı.

  • Revize yazıyordu şubeye gidildi

    kredi kartı başvurusu ve 1tane otomatik ödeme talimatı karşılığında 5000 TL hesaba yattı


    sonra hepsi iptal edildi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt

    Benimde aynı oldu olumsuz diyor. Şubeye mi gitmem gerekir .telefonda yardımcı olmadilar


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dj_citax kullanıcısına yanıt

    Biz öyle aldık sizede şubeden verirler muhtemelen sgk dökümünede bakıyorlar sosyal güvencen olacakmış öyle demişler 😀


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugun tam bir ay oldu krediyi cekeli. Ilk taksiti odedim 416 lira ve komik olan ise 5000 lira ile aninda 530 kusur dolar falan almistim. Onu da midasa atmistim. Simdi 700 dolardan fazla oldu. 5000 lira ile 3700 lira hem de bir ayda. Hatta 5000 bile degil sifirdan 3700 lira. Vay arkadas ne hallere dustuk

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar şubeye gidip alamayanlar vardı şimdi de şubeden alabilenler var, eşimden gelir belgesi istiyorlar. Bununla birlikte şubeye gitsek verirler mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kampanya aktif mi? sitede sona erdi yazıyor

  • linke tıkladığımda bitmiş görünüyor. konu başlık ve içeriğine yazdım. Konu biten fırsatlara taşınabilir. Uyarınız için teşekkürler hocam.

  • JustBeHappy kullanıcısına yanıt

    e hocam bana neden böyle söylediler o zaman anlamadım.


    tekrar şubeye gidip, lafa söze girmeden anne kızlık soyadını güncelleyin yeter mi diyim?


    anne kızlık soyadı sonrası mobil uygulamaya girip oradan mı kullandınız?

  • ivenrec kullanıcısına yanıt
    Ben de anlamadım size neden öyle dediler.
    Ben uygulamadan aşamaları tamamladım, videolu görüşme kısmına geldim ve katılmadım. Şubede tamamlarım dedim.
    Şubeye gittim, anne kızlık soyadımı sordular güncellediler, sonra krediyi kullandırttılar.
    Tekrar şubeye gidip, ben mobil uygulamadan aşamaları tamamladım, kredi ekranınıza düşmüştür, kullanmak istiyorum diyebilirsiniz. Anne kızlık soyadını da güncelleyin dersiniz.
    Tabii kampanya hala devam ediyorsa

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • şubede devam ediyor şimdi sordum.

  • Mihmander kullanıcısına yanıt

    Mobil uygulamadan hiç başvuru yapmadan mi devam ediyor, yani kampanya devam ediyor mu


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -observer- kullanıcısına yanıt

    mobilden denemedim. forumda bittiği söyleniyor ancaqk banka şubesinden devam ediyor.


    Şartlar;

    Akbankta hesabın olmamak

    Kredi kartı alacak kadar findeks puanı olmak

  • Mihmander kullanıcısına yanıt

    işlem yaptıysanız adım adım anlatırsanız iyi olur. herkes faydalanır  

  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.