Şimdi Ara

Türkiye'nin İlk Seyahat Uygulaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Gurmex – Gurme Gezi Planlama Uygulaması

     

    Gurmex, yemek üzerine seyahat eden gezginler için oluşturulmuş tek mobil haritadır. Gurmex, gezginlerin yolculuk planlamasına, zaman ve benzin maliyeti hesaplamasına yardımcı olan mobil uygulama ve içerik sağlayıcısıdır. Dünyanın farklı noktalarında yer alan restoranları, gastronomi rotalarını ve geleneksel lezzetleri keşfedin.

     

    Gurmex'in Android ve iOS gezi planlama uygulamalarıyla, mevsimlerden bağımsız arkadaşlarınızla yolculuk planlayın veya yakınlarda var olduğunu hiç bilmediğiniz harika restoranları ve geleneksel lezzetleri bulun. Hayatınızda en az bir kez görmeniz gereken yerleri ve viski rotası, bağ rotası, peynir rotası gibi en ilginç gastronomi rotalarını keşfedin. Unutmayın, harika bir şeyden her zaman 5 dakika uzaktasınız!

     

    Gurmex içeriği, sadece ziyaret edilmesi gereken harika restoranları ve geleneksel lezzetleri kapsıyor. Eşsiz veri tabanımız dünyanın sadece en ilginç yerlerini içeriyor. Gurmex, keşif, planlama, rezervasyon ve gezinmeyi ilgi çekici ve sezgisel bir sürece dönüştürerek insanların çevrelerindeki dünyayı tamamen yeni bir şekilde keşfetmelerine yardımcı olur.

     

    Bu harika mekânları bulmak ve bazı büyük seyahat fikirlerine ulaşmak için Gurmex'i ücretsiz olarak kullanabilirsiniz. Yolculuğunuzu planlayın ve rota oluşturmaya başlayın. Canlı trafiği ve özel harita stillerini kullanın. Sevdiğiniz mekânları ve rotaları kaydedin. Geleneksel lezzet haritasına ve mekân indirimlerine göz atın. Zaman tünelinde diğer gezginlerin paylaştığı içeriklerden ve hazırlanmış gezi rehberlerimizden ilham alın.

     

    Özel bir mekân bulduğunuzda, onu kaydedebilir, arkadaşlarınızla paylaşabilir veya yol tarifi alıp hemen ziyaret edebilirsiniz. Kaydettiğiniz tüm geziler veya sevdiğiniz mekânlar, yolculuk esnasında favori harita uygulamanız ile otomatik olarak senkronize edilir.

     

    Gurmex, aynı zamanda yiyecek ve içecekler için bir lezzet ansiklopedisidir. Dünyanın otantik lezzetleri ve en iyi restoranlarına yer verdiğimiz bu heyecan verici macerada bize katılın.

     

    Gurmex, sizi sevdiğiniz mekanlara ve yemeklere yakınlaştırır.

     

    Not: İçerik şu anda yalnızca Türkiye odaklıdır. Arka planda çalışan GPS'in sürekli kullanımı pil ömrünü azaltabilir.


    APPLE iOS


    https://apps.apple.com/tr/app/gurmex/id1550152911?l=tr


    Türkiye'nin İlk Seyahat Uygulaması



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archeragent -- 23 Eylül 2021; 18:17:22 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.