Şimdi Ara

Istanbul kadikoy superonline fiber

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaslar kadikoyde kullanip sorun yasayan var mi ? Ya da duzgunse yazabilir misiniz ?


    200-10 paketinden almayi dusunuyorum. Ama bir sefer cgnat a dustufgumden dilim yandi. Iptal etmistim yine korkuyorum cunku cgnattan kacis yok gibi.


    online oyunlarda youtube 4k da fln sorun oluyor mu?


    yoksa turknet 100/8 e gececegim. Arada da 59 tl fark var . Yorumlarinizi bekliyorum ozellikle kadikoy de ikamet edenlwrden. Istanbul ici baska bolgelerde olur. Tesekkurler


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • hocam selamlar kadıköy kozyatağında yaklaşık 1 yıldır 200/10 ffth fiber kullanıyorum. Oyunlarda warzone 50 ping pubg 35 ping bf5 40 ping civarı seyrediyor. Cgnat a başta değil de 1-2 ay sonra giriyorsunuz cgnat hem oyundaki pingi hem torrent down hızınızı etkiliyor ek olarak internet zaman zaman kopabiliyor. statik ip ücretini 30 liraya çıkardılar hizmet pahalı olmasına rağmen cgnat a düşüp statik ip aldıktan sonra interneti sorunsuz olarak kullanabiliyorsunuz. IPv6 ya geçilmediği sürece superonline'ın cgnat işkencesi devam edecek. Youtube 4k da sorun yok fakat netflix de test yapıldığında 70 mbitlere kadar düşüyordu. şu anda 140-150 mbit çıkıyor. Benim görüşüm bu şekilde..

  • MeNzA M kullanıcısına yanıt

    cgnat da iseniz ilk olarak belirli ip bloklari var bu siteden IPv6 test - IPv6/4 connectivity and speed test (ipv6-test.com) ISP yerinde Turkcell Superonline CGN yazar ise netflix hizi mukemmel oluyor diger sunucular siteler ping vs dahil denk getirmeye calisin.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: MeNzA

    hocam selamlar kadıköy kozyatağında yaklaşık 1 yıldır 200/10 ffth fiber kullanıyorum. Oyunlarda warzone 50 ping pubg 35 ping bf5 40 ping civarı seyrediyor. Cgnat a başta değil de 1-2 ay sonra giriyorsunuz cgnat hem oyundaki pingi hem torrent down hızınızı etkiliyor ek olarak internet zaman zaman kopabiliyor. statik ip ücretini 30 liraya çıkardılar hizmet pahalı olmasına rağmen cgnat a düşüp statik ip aldıktan sonra interneti sorunsuz olarak kullanabiliyorsunuz. IPv6 ya geçilmediği sürece superonline'ın cgnat işkencesi devam edecek. Youtube 4k da sorun yok fakat netflix de test yapıldığında 70 mbitlere kadar düşüyordu. şu anda 140-150 mbit çıkıyor. Benim görüşüm bu şekilde..

    Hocam iste gecen baglattigimda 1.5 sene once direk aldilar iki gun cebellestim! Cikarmadilar bende 550 tl odedim haram zikkim olsun iptal bedeli diye ciktim! 😂 simdi bu cgnat belasi yine basima gelir diye korkuyorum bir denemedihim turknet kaldi olmadi ona gececegim hepsi lanet bunlarin ama


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.