Şimdi Ara

depoda çalışmak sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selamlar, depoda sadece mal indirme işini üstleniyorum. yaşım 21. gelen malların durumu değişiyor. kimisini taşıması kolayken ayıklaması zor, kimisi tamamen aynı ürün ve taşıması zor.


    her neyse ben 2 haftadır çalışıyorum günlük maksimum 2 taş çatlasın 3 saat sürüyor. aldığım para inen mala göre değişiyor. örneğin dün 230 TL kazandım, bugün 50 lira anca. sigorta bişeyi yok. kamyon geliyor bizi arıyor, biz gidip indirip geri eve geliyoruz. orada normal depo çalışanı alımları başlamış galiba, asgari ücret diyor belli saatlerin var. düşünüyorum hâlâ daha. günde 2-3 saat çalışıp ortalama 100 lira alması güzel geliyor ama normal asgari ücrette hem saatim yükselecek, hem gündeliğim düşecek. ama sigortam başlayacak ve belli bi yerim olacak.




  • İş kazası riskin var mı? Var ise sigortasız çalışma. Ama yok ise sigortalı olup olmamayı çok kafaya takma çünkü 21 yaşında bir gencin sabit çalışarak emekliliği beklemekten çok daha iyi bir vizyonu olmalı. Zaten şuan sigorta girişin yapılsa emekli olduğunda alacağın maaş 300 TL.

    Fikrimi sorarsan iyi bir amaç için sermaye miktarı belirle, sermayeni topla ve ayrıl gitsin.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu yaşta emekliliği düşünmek😿

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kaza ihtimali çok düşük. Ama az da olsa var. Sigorta olayını kafaya takmıyorum ama ailem baskı yapıyor. Yarın millet erkenden emekli olur sen mal gibi çalışırsın diye. Benim amacım hızlı kolay para biriktirmek. Çünkü bu devirde kimse 2 saatte 200 lira vermiyor. Paramı değerlenen şeylere yatırıyorum veya para eden koleksiyonum var, onları al sat yapıyorum.


    Kendi okuyup bitirdiğim mesleğe girene kadar devam edecek gibiyim.


    aynı zamanda @FederalAlmanya

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-57554940B

    Kaza ihtimali çok düşük. Ama az da olsa var. Sigorta olayını kafaya takmıyorum ama ailem baskı yapıyor. Yarın millet erkenden emekli olur sen mal gibi çalışırsın diye. Benim amacım hızlı kolay para biriktirmek. Çünkü bu devirde kimse 2 saatte 200 lira vermiyor. Paramı değerlenen şeylere yatırıyorum veya para eden koleksiyonum var, onları al sat yapıyorum.


    Kendi okuyup bitirdiğim mesleğe girene kadar devam edecek gibiyim.


    aynı zamanda @FederalAlmanya

    Erkenden emeklilik cart curt bitti artık o işler, daha EYT'lileri emekli etmiyorlar. En iyi ihtimalle 65 yaşında emeklisin.

    Devlete sigortaya gidecek parayı kendin BES hesabına atarsan çok daha karlı çıkıyorsun ki bunlardan daha karlı fonlar vs. var.

    Zaten firmalar tazminat ödememek için gir çık yapıyor sigortanın anlamı kalmıyor.

    Tercih senin.





  • Günde 3 saat çalışmaya ort 100 lira gayet iyi para. Gerekirse yine part time başka iş kovalarsın. Sigorta yatacak diye bütün hayatını 2800 liraya ipotek etme. Nasılsa maaşlı çalışansın diye her türlü eziyeti yaparlar mesai falan kitlerler.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ağır yük değilse çalış

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asıl meslek ne?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hernos2 kullanıcısına yanıt

    ziraat mühendisliği

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.