Şimdi Ara

Honor Play 20 Pro tanıtıldı: OLED ekran ve 64 MP kamera

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
98
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Honor Play 20 Pro tanıtıldı: OLED ekran ve 64 MP kamera



    Çinli Honor markası, akıllı telefon yelpazesini yeni bir modelle genişletti. Orta sınıf özellikler vadeden Honor Play 20 Pro bugün sessiz sedasız bir şekilde tanıtıldı. MediaTek işlemciye sahip cihazın fiyat etiketi oldukça uygun.



    Ayrıca Bkz.Avrupa'daki en ucuz POCO telefon Android 11 tabanlı MIUI 12.5 güncellemesi aldı



    Akıllı telefon Full HD+ çözünürlükte 6.53 inç OLED ekran taşıyor. Ön tarafında 16 megapiksel selfie kamerası var. Arka panelinde ise 64 megapiksel ana sensör, 8 megapiksel ultra geniş açılı lens, 2 megapiksel makro kamera ve 2 megapiksel derinlik sensörü içeren dörtlü kamer sistemi mevcut.



    Honor Play 20 Pro tanıtıldı: OLED ekran ve 64 MP kamera



    Fiyatı da belli oldu



    Honor Play 20 Pro gücünü MediaTek tarafından üretilen sekiz çekirdekli Helio G80 yonga setinden alıyor. Cihazda 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanına yer verilmiş. Kutudan ise Android 11 işletim sistemi yüklü şekilde çıkıyor.



    Honor Play 20 Pro tanıtıldı: OLED ekran ve 64 MP kamera



    İhtiyaç duyduğu enerjiyi 22.5 watt hızlı şarj destekli 3.800 mAh'lik pilinden alan akıllı telefonun tamamen şarj olması 65 dakika sürüyor. Cihaz 161.6 x 74.8 x 7.46 mm boyutlarında, ağırlığı ise 179 gram. Şu anda sadece Çin'de satılan Honor Play 20 Pro'nun fiyatı 260 dolar.




    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2021/09/18/honor-play-20-pro-quietly-launched-with-an-oled-display-and-helio-g80-soc/



  • Çirkin telefon

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Birisi şu honorun dünyada toplam telefon satış rakamını yazmalı. Bana boş ve abartı bir marka gibi geliyor. Poco yada realme daha ciddi bir marka imajına sahip benim gözümde.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • isakoc kullanıcısına yanıt
    Hocam HONOR şu an Çin'de en çok satılan 3. marka.
    Apple, Xiaomi, Samsung, Huawei gibi markaları arkasına aldı bile. HUAWEI'nin bu markayı çıkarmasındaki amacı Avrupa'da uygun fiyatlı modelleri sunabilmekti. Eğer Polonya, Baltık ülkeleri, Doğu Avrupa bölgesinin geri kalanını Xiaomi ve Oppo'ya kaptırmadan pazara yürürse globalde de ilk 5'e rahatlıkla yükselecektir.

    HONOR neden bu kadar çok tercih ediliyor? Çünkü MAGICUI, kardeşi EMUI'dan farksız biçimde benzersiz bir deneyim sunuyor. Kullanıcılar bunun farkında ayrıca Çin'deki duygusal bağın kopmadığını bununla birlikte daha az duygusal bağ kuracak Avrupa pazarı kullanıcılarının GApps konusunda sıkıntı yaşamayacaklarının garantisinin verilecek olması ile HONOR'un kendine yer edinecek olması garanti gibi.

  • isakoc kullanıcısına yanıt
    Aslında bu cihaz Huawei'nn kılıf geçirilmiş hali eskiden yan ürünüydü ambargodan sonra farklı ürün gibi lanse ediyorlar mesala bir tane laptobu var Huawei d15 modelinin aynısı sadece ismi honor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.