Şimdi Ara

Samsung Galaxy S22, iPhone 13'ten küçük olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung Galaxy S22, iPhone 13'ten küçük olacak



    Mobil sektörün güvenilir bilgi kaynaklarından biri olan Ice Universe takma adlı Twitter kullanıcısı, Samsung'un yeni nesil amiral gemisi akıllı telefonları hakkında önemli detaylar paylaştı. Galaxy S22 ailesinden bahsediyoruz.



    Ayrıca Bkz.iPhone 13 modellerinin pil kapasitesi belli oldu



    Aktarılan bilgilere göre Galaxy S22'nin temel versiyonu Güney Koreli şirketin son yıllarda piyasaya sürdüğü en kompakt amiral gemisi olacak. Hatta kısa süre önce tanıtılan 6.1 inçlik iPhone 13'ten daha küçük olacağı ifade ediliyor.






    Bataryadan önün verilecek



    Söylentilere bakılırsa Galaxy S22'nin ekranı 6.06 inç boyutunda olacak. Samsung'un cihazı daha kompakt hale getirebilmek için pilden ödün vereceği belirtiliyor. Şirkete yakın kaynaklara göre Galaxy S22'de 3.700 mAh pil göreceğiz. Bildiğiniz gibi Galaxy S21'de 4.000 mAh batarya kullanmıştı.



    Normal Galaxy S22 modeli 25W hızlı şarj desteği ile karşımıza çıkacak. Serideki diğer iki cihaz yani Galaxy S22+ ve S22 Ultra'nın şarj hızı ise 45W olacak. Ice Universe, Galaxy S22 serisinin yeni bir tasarıma sahip olacağını da iddia ediyor.





  • Samsung S10+ var bende, cihazınızın sağlam olduğuna eminmisiniz? Pil olabilir veya belki şebeke bozuktur zayıf çekiyordur o yüzden daha fazla pil gücü harcıyordur (daha önce karşılaştım). Çünkü bana full şarj günlük yetiyor (ayarlardan baktığımda full şarjın 26 saat süreceği yazıyor) ve günlük ekran kullanım sürem aşağı yukarı 7 - 8 saat. Tabi pil ayarlarım düzgün arka planda çalışan pek uygulama yok telefon otomatik kullanılmayan uygulamaları uyku moduna alıyor vs.
  • Bide snapdragon ile getirse tadından yenmez :) ama getirir mi samsung tabiki hayır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pili 3000 olsun 5 inç olsun bıktık bu takozlardan

  • Samsung telefona 3700Mah asla yetmez... iPhone 12 2815Mah pil kapasitesi ile benim kullanımımda sabah 6'dan akşam 11'e gelince hala %20-30 arası şarjı kalıyorken, son kullandığım Samsung S10+ 4100Mah pil ile akşam 6-7 gibi şarja takmam gerekiyordu...

  • Yeter arkadaş bıktık lahmacun küreği gibi telefonlardan. S8+ ilk çıktığı zaman kumanda gibi geliyordu, şimdi onu bile geçti telefonların boyu.

  • java kullanıcısına yanıt
    Samsung S10+ var bende, cihazınızın sağlam olduğuna eminmisiniz? Pil olabilir veya belki şebeke bozuktur zayıf çekiyordur o yüzden daha fazla pil gücü harcıyordur (daha önce karşılaştım). Çünkü bana full şarj günlük yetiyor (ayarlardan baktığımda full şarjın 26 saat süreceği yazıyor) ve günlük ekran kullanım sürem aşağı yukarı 7 - 8 saat. Tabi pil ayarlarım düzgün arka planda çalışan pek uygulama yok telefon otomatik kullanılmayan uygulamaları uyku moduna alıyor vs.

  • java kullanıcısına yanıt
    s10+ın daha iyi pil ömrü olması gerek. tellerde ya da kullanımınızda bi farklılık olabilir mi?

  • Ölü doğacak belli... Xiaomi karşısında hiç şansı yok.

  • 3 sene sonra güncelleme bile almayacak. Samsung Galaxy S22, iPhone 13'ten küçük olacak 

  • Samsung adam olmadı olmayacak zaten pil verimi konusunda kötüydü şimdi daha da sıçıp batıracak bu nasıl küçük hesap peşinde koşmadır bu ne vizyonsuzluktur pes doğrusu

  • A serisinde snapdragon işlemcili olarak getirdiği modeller var.

  • Küçük androd telefon olmaması can sıkıcı. Şöyle tek elle kullanabileceğin telefon almak istersen tek tercih iphone.


    Bunu görüp bir şey yapmamaları çok enteresan. 5-5,5" telefon istiyorum ama 6,5"ten başlıyor android telefonlar. Kadınlar çantada taşıyor tamam da bize zor o kadar büyük telefonu cepte taşımak.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fractal design -- 19 Eylül 2021; 21:52:40 >
  • İnsanlar 12 mini'ye küçük diyor ama 5,4 inç ekran gayet iyi ne anlıyorsunuz büyük ekranlardan cebine zor sığıyor.

  • java kullanıcısına yanıt
    Kaldığım şehirde bi festival var 3 gündür telefona bakacak zamanım fazla yok.
    Note 20 ultra 1 senedir kullanıyorum
    Sabah 11 de şarjdan çektim şuan saat 10. Yani 11 saat geçmiş.
    1 saat ekran sürem var oda bi kaç haber falan okudum geri kalan süre hep cebimdeydi, yani aod çalışmıyordu
    şuan şarjım 100de50

    Kalemi yüzünden kullanıyordum ama değil kalem isterse içinden dron çıksa ne fayda kafam rahat olduğu bir gün gidip satıcam ve iphone'u denemek istiyorum hemen bi 13 pro max siparişi vercem
    Ben normal bi kullanıcıyım yıllardır bütün note'ları kullandım ama biktim artik bu exynostan

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • S22 AMD ile ortak yapılan bir işlemci ile gelecek. Erdi bey işlemci için çok umut verici konuştu. Sanırım sd Apple hepsinden daha iyi bir işlemci bu sefer olacak.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu cihazları artık telefon alarak tanımlamak yanlış..zira cogu kişi telefon dan ziyade smart ozellikleriyle alakadar..daha kucuk boyutlu cihaz isteyenler zaten daha az smart ozelliği isteyenler su an iphone mini boyutu hakkaten cok ideal ama aletrnatifsiz ve okadar para vermek istenmiyor..eğer aynı olculerde orta ust segment işlemci ve kamerası olan makul fiyatlı bir android cıksa bence rekor kırar..

  • Ekran küçülmesin ya büyük olsun arada dizi izliyorum ben Samsung Galaxy S22, iPhone 13'ten küçük olacak 

  • cok güzel haber bu boyut. bıktık telefon diye tablet tasimaktan.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.