Şimdi Ara

OnePlus 9 serisi için Hasselblad XPan güncellemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • OnePlus 9 serisi için Hasselblad XPan güncellemesi



    Ülkemizde de oldukça uçuk fiyat etiketlerine satılan OnePlus markasının 9 serisi amiral gemileri bilindiği üzere sektörün ilk Hasselblad imzalı kameralarına sahipti. Şimdi ikonik bir güncelleme geldi. 



    XPan Mode güncellemesi nedir?



    Hali hazırda DJI iştiraki olarak faaliyet gösteren Hasselblad’ın ikonik kameralarından olan XPan artık teknolojileriyle OnePlus 9 serisinde yaşayacak. Yeni güncelleme kullanıcıların XPan modelinin 35mm formatını ve 65mm geniş formatını tecrübe etme şansı sunacak. 



    Ayrıca Bkz.Samsung, iPhone 13'ün 120Hz ekranı ile dalga geçti



    XPan Modu kullanıcılara orijinal XPan kamerasındaki gibi 30mm ve 45mm olarak iki odak uzaklığı sunuyor. Yine 48MP ana sensör ile 50MP geniş sensörden alınan görüntüler kırpılıyor ve 65:24 görüntü oranına dengeleniyor. 30mm odakta 7552×2798 ve 45mm odakta 7872×2916 piksel çözünürlük elde ediliyor. 



    Bu süreç deklanşöre bastıktan sonraki 4.5 saniye içerisinde gerçekleşiyor. Üzerine tıklanan resimler negatif film görünümünde oluyor ve yavaş yavaş sabit görüntüye geçiş yapıyor. Bu bakımdan hızlı çekim isteyenlerin tercihi olmayabilir. Yine portre çekimlerde de bu mod kullanılamıyor. Diğer taraftan varsayılan olarak vizör monokrom modunu açabiliyor ve kullanıcılara nostaljik bir hava sunuyor.



    OnePlus 9 serisi için Hasselblad XPan güncellemesi




    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2021/09/17/oneplus-introduces-xpan-mode-on-oneplus-9-series-smartphones-with-hasselblad/







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.