Şimdi Ara

Kilit parti kim olucak ? (anketlerde gizlenen gerçek)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yeniden refah partisinin oy oranının minumum %3 olucağını tahmin ediyorum beklediğim rakam ise %6-7 oy alması sürpriz bir sonuç yaşatıcak herkese küresel siyonizm ve küresel çetelere karşı bilimsel gerçeklerle mücadele eden parti yeniden refah partisidir sömürü düzenine karşı tek parti, liberal olan beni bile ikna ettiler, deva, gelecek, iyi parti, chp hepsi iktidar için küresel çeteyle birliği yapmaya hazırlar bir tek iyi parti bu konuda kurulduğunda iyiydi fakat kilit isimleri küreselciler def ettiler partiyi merkez bir küresel partisi yaptılar, memleket partisi ve zafer partisi için bir şey demiyorum ama kadrolarını zayıf görüyorum geriye bir tek yeniden refah partisi kalıyor dikkat edin akp siyasal islam partisidir yeniden refah ise milli görüşçü"dür erbakancılar Atatürke düşman değillerdir onu sever sayar çoğu ki muhafazakar olmalarına rağmen, akp"den sonra %16-17 rahat oyu var yrp"nin Türkiyenin %10"u milli görüşçüdür bunların oyu + muhafazakarlardan gelen oylar buraya gelicek 2 seçim sonra iktidar olmalarının kuvvetle muhtemel olduğunu düşünüyorum ama küresel çete bakalım ne yapıcak ????




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akmina34 -- 16 Eylül 2021; 16:57:35 >



  • sayın fatih bey, değerli erbakan, uyurken üstünüzü örtün. vücut kısımlarınız açıkta kalmasın. böyle rüyalar görmenize yol açabilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • OlUcak degil olAcakKilit parti kim olucak ? (anketlerde gizlenen gerçek) Once bunu netlestirelim genc, sonrasina bakariz...

  • Aynen kesin yüzde 3 olur :) Hatta şu son aşı çıkışı ile yüzde 10 bile olur... Hatta kilidinde kilidi olur. ( Ben yüzde 0.3 bile alamıyacağını düşünüyorum.)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 16 Eylül 2021; 14:22:58 >
  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

    yazdıkları çok komik 😆 kendilerine hayali düşman yaratmışlar da onunla mücadele ediyoruz deyip milleti kandırmaya çalışıyorlar, yersen :). Siyonizm ne zaman dünyayı tehdit etmiş 😃 daha siyonizmin ne olduğunu bilmiyorlar


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aşı olanlar maymun doğuracaklar diyen parti değil mi bu?

    vay be hayalde sınır tanımıyorlar hakaten...

  • banasquatyapmayıöğret kullanıcısına yanıt

    Faizci kapitalist dünya düzeni ile insanları sömürüyorlar kaydi para ile önce merkez bankaları para yaratıp bankaları onlar da büyük şirketleri onlar da kobileri onlar da işçileri fonluyor ama en çok üstteki en az alttaki kazanıyor, en üstteki çalışmadan kazandığı için alttakileri sömürüyor, üretim olmadan karşılıksız para basılıyor bunun adı serbest piyasa değil kontrollü sömürü piyasasıdır, farkında olmadan garibanın elindeki 3 kuruşu çalmaktır gariban enflasyonla ezilirken orta zengin normal kalırken üst zenginler daha da zenginleştirilmektedir alttakiler daima çalışmak zorunda üsttekiler hiç çalışmasa bile servetlerini arttırmaktadır böyle liberalizm olmaz bu olsa olsa küresel hırsızlıktır, biraz tarih ve finans sistemini araştırırsanız görürsünüz ve bu finans sistemini kuranları, sermaye sahiplerini, bankacılığın efendilerinin kim olduğunu araştırsanız ve bunların desteklediği vakıflar, fonlar, kuruluşlar, ve partilerin ne yaptıklarını neye hizmet ettiklerini öğrenseniz kimin ne yaptığını anlarsınız ama ot gibi yaşamaya devam ederseniz zaten sizin için problem yok siz çoktan köleliği kabul etmişsiniz demektir, fakat bizim köle olmaya hiç niyetimiz yok, sağcısı solcusu şeytanla mücadele etmemiz gerek...

  • puahahaha fatih erbakan babası gibi değil yüzde 1 bile alamaz almamalıda

  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

    Babası gibi olamaz da bu doğru ama rakipleri de babasının zamanın ki gibi değil daha beterler, partilerin tamamına yakın küresel sömürücü kabalist şeytan çobanlarıyla iş birliği içindeyken bu düzene karşı olan bir partiyi desteklemek boynumuzun borcu en azından güçlü bir şekilde temsil edilirse hırsızlara karşı daha çetin mücadele verilir...

  • %0,3' ü küçümsüyor musun?









    Kilit parti kim olucak ? (anketlerde gizlenen gerçek)
  • TKP = Türkiye Kilit Partisi

  • The souls migration kullanıcısına yanıt

    Yerel seçimlerde küçümsenmez ama Genel seçim için küçük bir rakam bence. Ayrıca baraj olan bir seçim için.


    Çok sert radikal söylemleri ve çıkışları olan bir Yeniden Refah partisini ben Millet İttifakının yanına alacağını düşünmüyoruım. AKP'ye zaten kafadan karşılar. Eee baraj yüzde 7 ! Ne faydası veya ne etkisi olacak ! Genel seçimde etkisi olmaz.

  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

    İttifak yapmasa bile ciddi bir tepki oyu alacaktır belki bu seçimde barajı aşamasa bile %3 üstünde 4-5-6 civarı oy alırsa bir sonraki seçimde iyi bir performansla barajı çok rahat aşar çünkü bir sonraki seçimde akp dağılacak büyük ihtimalle bence ittifak yapmasa da olur çünkü ittifak yaparsa ittifak içinde kaybolup gidebilir alıcağı oy daha azalır çünkü seçmen kitlesinin ekserisi chp"ye düşman ama ittifak yapmassa daha da büyür insanlar barajı aşsın diye oy verir.

  • Bu arada parti içinde en beğendim isim prof.dr.doğan aydal, partide atatürkçü muhafazakar insanların artmasını isterim mkyk"da koyu muhafazakar ağırlığı fazla elbette müslüman kimlikte bir parti olabilir ama salt aşırı muhafazakar bir parti yerine daha milli manevi milli görüş + herkesi kucaklayan sosyal adalet arayışında olan ulusalcı atatürkü seven ve saygı duyan dindar reformist ama ana eksende küresel şeytana karşı birleştirici bir parti olması temennim aslında bağımsız türkiye partisinin tarifi gibi ama onlar fazla hayalperest geliyordu ve daha az insana hitab ediyordu ve kuruluş zamanlaması yanlıştı, yeniden refah partisinin projeleri gerçekten mümkün olan şeyler hayalperest değil isteyen web sitelerinden incelesin oldukça basit bir denklem kamuda israfı azalt denk bütçe yap böylece borçlanıp faiz ödeme bu faiz parasıyla cari açığı arttıran şeylere özellikle enerjiye yatırım yap cari açığı bitir istihdam sağla ve vergi artışı + borçlanmanın bitişi ile iyi bir maddi kazanç sağla bunu da memura işçiye çiftçiye kobilere sanayiciye girişimciye dağıt ve genel refahı arttır...

  • %0.01

  • Üye sayısına bakman yeterli.

  • Bence deva şok etkisi yaratacak barajı bile geçebilir. Akp liler devaya sıcak bakıyor anlamadığım neden geleceğe sıcak bakmıyorlar? Bence deva baya oy koparır ama gelecek partisi bence siyasetten silinir gider.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İmkansız bence. Alacağı yüzde 1-2 max.


    İlk partiyi kuracağı zamanlar bir heyacan oldu insanlarda ama zamanla söndüğü kanısındayım. AKP'lilerin artık kızdığını düşünüyorum DEVA partisine. Özellikle bu daha AKP bünyesinde iken Erdoğan'ın aday olması için imza verip arksından Abdullah GÜL aday olsun diye çalıştım demesi. ( Arkadan iş çeviren iki yüzlü insan pozisyonuna düşürdü kendisini. ) Şimdiye arkasında bir seçmen olsaydı AKP içinde vekil geçişleri olurdu flan hiç kıpırdanma bile yok.


    Üstüne sürekli CHP'ye yakın demeçler vermesi CHP'ye yakın kanallara çıkıp sürekli ben iyiyim ama AKP kötü lafları. Bütün icraatların iyi taraflarını nasıl oluyorsa Ahmet Davutoğlu ve Babacan yapıyor. Kötüleri ERdoğan :) Zamanında neden eleştirmedin veya konuşmadınız dendiğinde en ufak bir açıklama gelmiyor.


    Son olarak Abdullah GÜL'ün adı çok geçiyor DEVA partisi içinde AKP seçmeni onada kızgın ve o partiye yakın oldukça oy vermezler.

  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

    Ok.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.