Şimdi Ara

'Nasıl esnaflık yapılmaz' ya da çamaşır makinesi alışverişi deneyimim...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Çamaşır makinesi alacaktım, bir model beğendim; web sitesinde 3999 TL yazıyor. Sepete koydum, kredi kartı numarasını girdim, 4062,58 TL oldu. Anlaşılan kredi kartıyla alacağım diye benden 63,5 TL fazladan alacak. Ben de başka model bir çamaşır makinesini kredi kartıyla peşin fiyatına 6 taksit yapan başka bir siteden aldım. Maalesef esnafımız tuttuğunu öpmeye çalışıyor, bir tek kendileri akıllı ya.




  • Ekstra kargo ücreti eklemiş olabilir. İnternette her fiyata ürün bulmak mümkün, o nedenle dediğiniz gibi başka sitede daha uygun fiyata almak mümkün. Satıcının ruhu bile duymuyor zaten…

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Khenzur K kullanıcısına yanıt

    "Ücretsiz Kargo" diyordu; ek ücret filan yok yani. 63,5 TL ancak ben ödeme seçeneklerinde kredi kartı numarasını girince eklendi.

  • Uyanıklık yapıp havale ile geçerli fiyattır yazısını karınca gibi yazmışlardır gözüne carpmamistir kimisi karta taksiitte 2 taksitte bile vade farkı koyuyor en iyisi hepsi burada Teknosa gibi bol vade farksız taksit imkanı olan sitelerin indirim kampanyası çek kupon vs ile almak şahsen ben öyle yapıyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.