Şimdi Ara

Cumhurbaşkanı Erdoğan:'Milli gelirimiz TL olarak 11 kat yükselirken, asgari ücret 16 kat arttı'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan:"Milli gelirimiz TL olarak  11 kat yükselirken, asgari ücret 16 kat arttı"



    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, makro ekonomide dengelerin tekrar yerine oturmaya başladığını belirterek "Göstergeler ekonomideki pozitif yükselişin artarak süreceğine işaret ediyor" dedi. Erdoğan, "Türkiye büyüdükçe, güçlendikçe, zenginleştikçe her bir vatandaşımızın refah seviyesi artacaktır" ifadesini kullandı.


    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'İşçilerle Buluşma' programında açıklamalarda bulundu.

    Sözlerine "Hayata İETT'de işçi olarak başlamış, daha sonra kendi işini kurmuş, siyasetin her kademesinde bulunmuş, büyükşehir belediye başkanlığı, başbakanlık, cumhurbaşkanlığı makamına gelmiş bir kardeşinizim" diye başlayan Erdoğan, devamında "Emeğiyle, alın teriyle, beden gücüyle çalışmanın hem yorgunluğunu hem de bu şekilde evine helal rızık götürmenin verdiği manevi hazzı çok iyi biliyoruz. Çalışmak kadar emeğinin karşılığını hakkıyla almanın ne kadar önemli olduğunun farkındayız" ifadesini kullandı.

    Erdoğan, 'gerektiğinde bütçe imkanlarını zorlama, gerektiğinde başka kalemlerden fedakarlık yapma pahasına tercihlerini hep çalışanların emeklerinin karşılığını verme istikametinde kullandıklarını' söyledi.


    'Milli gelirimiz TL olarak yaklaşık 11 kat yükselirken, asgari ücret 16 kata yakın arttı'


    'Türkiye'nin son 19 yılda istihdam sayısını 9.5 milyon artırmış, çalışanların gelir seviyesini kat be kat yükseltmiş bir ülke olduğunun unutulmaması gerektiğini' belirten Erdoğan, "Milli gelirimiz TL olarak yaklaşık 11 kat yükselirken, asgari ücretin 16 kata yakın artması bunun en somut örneklerinden. Aynı fevkalede yükselişi emekli maaşlarında da görmek mümkün. 27 kat artan emekli maaşları vardır" diye konuştu.


    'Göstergeler ekonomideki pozitif yükselişin artarak süreceğine işaret ediyor'


    Erdoğan, "Toplu sözleşme görüşmelerinde hep çalışanlarımızın gelirlerini ve refahlarını yükseltecek formüller üzerinde durduk" dedi. "Makro ekonomide dengeler tekrar yerine oturmaya başladı. Göstergeler ekonomideki pozitif yükselişin artarak süreceğine işaret ediyor" açıklamasında bulunan Erdoğan, şöyle devam etti:

    "Eğer bu ülkenin kazancından 84 milyonun tamamının faydalanmasını temin etmeyeceksek, bunca gayrete, mücadeleye, kavgaya ne gerek var? 'Ülkemizi dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri haline getireceğiz' derken, bunu sadece şu veya bu kesim için değil. İşçisinden memuruna, esnafından emeklisine, her kesim için söylüyoruz.


    'Büyük ve güçlü Türkiye silüeti ufukta gözükmüştür'


    Türkiye büyüdükçe, güçlendikçe, zenginleştikçe her bir vatandaşımızın refah seviyesi artacaktır. Büyük ve güçlü Türkiye silüeti ufukta gözükmüştür. Biz millet olarak birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize sıkı sıkıya sahip çıktığımız müddetçe bu hedefe ulaşmamıza kimse engel olamaz. Ülkemizin siyasetten ekonomiye, savunmadan altyapıya, her alanda katettiği mesafeyi görenlerin panikleri, doğru istikamette ilerlediğimizi gösteriyor."


    Kaynak:

    Cumhurbaşkanı Erdoğan:"Milli gelirimiz TL olarak  11 kat yükselirken, asgari ücret 16 kat arttı"
    Cumhurbaşkanı Erdoğan:"Milli gelirimiz TL olarak  11 kat yükselirken, asgari ücret 16 kat arttı"www.patronlardunyasi.com
    Cumhurbaşkanı Erdoğan: Büyük ve güçlü Türkiye silüeti ufukta gözükmüştür
    https://www.patronlardunyasi.com/haber/Cumhurbaskani-Erdogan-Buyuk-ve-guclu-Turkiye-silueti-ufukta-gozukmustur/255052







  • alım gücü 50 kat düşünce bunlar sanırım bir işe yaramadı Cumhurbaşkanı Erdoğan:"Milli gelirimiz TL olarak  11 kat yükselirken, asgari ücret 16 kat arttı" 

  • taksit öder gibi ev sahibi olacaksınız diyorlardı,yani millet kira bile ödeyemiyor.bunlar hangi ülke vatandaşına konuşuyorlar bazen şaşırıyorum yada bize değil 5-10 dikiş maaş alanlara cengizlere felan söylüyorlar heralde

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demek ki Milli gelir o kadar düşmüş ki Erdoğan bile dolardan tl bazında açıklama yapıyor.Verdiği asgari ücret yapılan zamnların o kadar altında ki,insanca geçinmek hele hele kiradayken çoluk,çocuk bakmak imkansız.


    Ülke Bağlamı


    TÜRKİYE

    2020

    Nüfus, milyon

    83,4 

    GSYH, cari milyar ABD$ 

    720,1

    Kişi başına düşen GSYH, cari ABD$

    8.635,9

  • TL nin demek ki bir degeri kalmamis. 11 kat armis ama millet her gun kendini bir onceki gunden daha fakir hissediyor.... Cumhurbaşkanı Erdoğan:"Milli gelirimiz TL olarak  11 kat yükselirken, asgari ücret 16 kat arttı" 

  • Cennetin 7. Katında dan bilzerian gibi her tarafım ciciklerle doluyken beni kıskanacaksınız.

    Not: yazdığımın hiç bir kurumla, kişiyle alakası yoktur.
    Kendi kendime konuşuyorum. Evet deliyim ben.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyefendi hangi ülkede yaşıyor bildirirseniz göç etmeyi düşünüyorum olanakları harika galiba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ooo masallah maasallah rakamlar havada ucusuyor... bunu dinleyip inanmak isteyenler, bi cebine bakiyo, bi konusulanlara biryerde hata var ama nerede diyip sucu kilicdara atip reiiss diye bagiriyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ooo masallah maasallah rakamlar havada ucusuyor... bunu dinleyip inanmak isteyenler, bi cebine bakiyo, bi konusulanlara biryerde hata var ama nerede diyip sucu kilicdara atip reiiss diye bagiriyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ooo masallah maasallah rakamlar havada ucusuyor... bunu dinleyip inanmak isteyenler, bi cebine bakiyo, bi konusulanlara biryerde hata var ama nerede diyip sucu kilicdara atip reiiss diye bagiriyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hep diyorum ekonominin batmasının nedeni ekonominin üstüne yapışan azınlık bir kesim.Bu kesim vergilerden muaf tutuluyor,sürekli vergi affı alıyor,devletten sürekli çok yüksek fiyatlardan ihaleler alıyor...Dahası devletin tüm kurumlarında inanılmaz bir israf ve lüks var.Bir kurumun İl müdürünün odası bile mini saray yavrusu şeklinde.Lüks makam araçlarının haddi hesabı yok.İnanılmaz gereksiz bir kadrolaşma var.Yapabilen üçer-dörder devletten maaş alır halde..Kendi kendilerine verdikleri ikramiyelerin haddi hesabı yok.Yolsuzluklar zaten olağan bir hale gelmiş durumda...


    Durum bu olunca hangi ekonomi dayanır?


    Türk ekonomisi resmen birileri tarafından yağma ediliyor.Bu yağma durmadıkça,bu suyun başını tutanlar suyun başından atılmadıkça ekonomi düze girmez.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Nightt -- 14 Eylül 2021; 16:52:26 >
  • Dalga geçiyor
    Yada paralel evdende yaşıyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AlfaAdam

    Dalga geçiyor
    Yada paralel evdende yaşıyor

    (Erdoğan,2021 bütçesine göre toplam 123 bin TL maaş alacak) 88 bin C.B + 35 bin Emeklilik.


    Ayıp ediyorsun,maaşlara derken kendi maaşını kast etmiş.

  • DORU
    Kendini kastetmiş

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Enflasyonist bir ortamda bir para biriminin 20 sene içerisindeki rakamsal değerinin filanca kat arttığını söylemek de ne bileyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • milli gelir düşüp çakıldı

    o yüzden boş muhabbet



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2DF0CD106 -- 14 Eylül 2021; 18:24:21 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Aslında rtenin ne demek istediğini, ne kadar haklı olduğunu biz anlayamıyoruz. O yüzden @kerimcem yardım etsin bize.Cumhurbaşkanı Erdoğan:"Milli gelirimiz TL olarak  11 kat yükselirken, asgari ücret 16 kat arttı" 

  • quote:

    Orijinalden alıntı: captain_turkiye

    Aslında rtenin ne demek istediğini, ne kadar haklı olduğunu biz anlayamıyoruz. O yüzden @kerimcem yardım etsin bize. 

    klasik siyasetçi gibi algı yapmış,kötüyüz demesini bekliyorsanız uzun süre beklersiniz..Cumhurbaşkanı Erdoğan:"Milli gelirimiz TL olarak  11 kat yükselirken, asgari ücret 16 kat arttı" 

  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

    Ne derse ne desin senin gibiler için değişen olmuyor ki. "Aslında öyle demedi, başka şey demek istedi" deyip duruyorsunuz.


    Çıkıp "ülkeyi batırdık, her yönden kötüyüz" dese bile siz gene bahane üretirsiniz, yalan mı?Cumhurbaşkanı Erdoğan:"Milli gelirimiz TL olarak  11 kat yükselirken, asgari ücret 16 kat arttı" 

  • Hangi paralel evrende yaşıyor acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.