Şimdi Ara

Apple kurucu ortağı Steve Wozniak, kendi uzay şirketini kuruyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Apple kurucu ortağı Steve Wozniak, kendi uzay şirketini kuruyor



    Birçok yüksek profilli girişimci yükselen uzay yarışına girmeye başladı. Şimdi de Apple’ın kurucu ortaklarından biri olan başarılı iş adamı Steve Wozniak da bu furyaya katılıyor.



    Ünlü mühendis ve iş adamı, kendi özel uzay şirketini kuracağını Twitter’dan yaptığı açıklama ve YouTube üzerinden paylaşılan bir video ile duyurdu. Açıklamalara göre Wozniak’ın şirketinin ismi “Privateer” olacak.






    “Gökyüzü artık sınır değil”



    Wozniak’ın paylaştığı video ve tweet’te şirketle ilgili pek bilgi paylaşılmadı. Başarılı iş adamı, paylaştığı tweette, “Diğerlerine benzemeyen özel bir uzay şirketi” gibi şifreli bir dil kulandı. Paylaşılan videonun sonunda da “gökyüzü artık sınır değil” yazısı dikkat çekti.





    Ayrıca videoda, “Bu bir yarış değil. Biz tek bir kişi, tek bir şirket, tek bir millet değiliz. Biz tek bir gezegeniz” ifadeleri kullanılırken Privateer Space’in uzayı tüm insanlık için güvenli ve erişilebilir yapacağı vurgulandı.



    Şimdilik şirketle ilgili herhangi bir detay bulunmuyor ancak yakın zamanda yapılacak olan Gelişmiş Maui Optik ve Uzay Gözetleme (AMOS) Konferansı’nda daha fazla ayrıntının paylaşılması bekleniyor.




    Kaynak:https://futurism.com/the-byte/steve-wozniak-space-company







  • Para çok olunca nere süreceğini şaşırıyor insanoğlu.

  • Türkiye'de konferansı olmasına rağmen sırf keyfi sebeplerle habersizin gelmemesinden bu yana bu adamı hiç kaale almam.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: nitroslive

    Türkiye'de konferansı olmasına rağmen sırf keyfi sebeplerle habersizin gelmemesinden bu yana bu adamı hiç kaale almam.

    vayyy. hazar yahudisinedn olma bizim ulkeyi mi begenmemis? bu hazar yahudileri sozum ona hala Turkluklerine bagliydilar?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.