Şimdi Ara

TV'de Belgesel

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,


    Ananemim evinde belki 10 yıl önce aldığımız bir d-smart receiveri var. O zamanlar receiver'i satın alınca bütün kanallar ömür boyu açık gibi bir kampanya vardı. O dönem almıştık, yavaş yavaş bütün kanallar kapanmaya başladı, ananem sadece belgesel izlediği için çok dert etmedik ama bu ay başında sanırım bütün belgesel kanalları da kapanmış.


    D-Smart'ı arıyorum sizin bir aboneliğiniz yok diyor. Bu nedenle yardım etmiyorlar. Sonuç olarak bol belgesel kanalı içeren ama ucuz bir uydu aboneliği almam elzem oldu.


    Netflix, bluTV gibi dijital abonelikleri hiç önermeyin ananem 90 yaşlarında öyle dijital bir şey kullanamaz, Digiturk, d-smart, tivibu uydu...vs önereceğiniz en mantıklı paket ne olur? Dediğim gibi ucuz olsun, ulusal kanallar olsun bir de belgesel kanalları olsun yeter.




  • Şartları sağladığınız takdirde ayda sadece 15 liraya Tivibu full paketi alabilirsiniz. Tüm belgesel kanalları mevcut desem yeridir. Konu açmıştım bakabilirsiniz:https://forum.donanimhaber.com/tivibu-super-paket-kampanyasi--150421953

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende tivibu uydu öneririm sinema belgesel paketi yeterli olur...iki referans abone ile 15 tl alırsınız ama bu şartları sağlamasanız da sanırım 29.90 sinema belgesel paketi alırsınız

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.