Şimdi Ara

WhatsApp sesli mesajları yazıya dönüştürecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • WhatsApp sesli mesajları yazıya dönüştürecek



    Geliştirime çalışmalarını hızlandıran WhatsApp son günlerde pek çok yeni özelliği denemeye başladı. Şimdi de sesli mesajları yazıya dönüştüren bir özelliği test etmeye başladı. Kullanıcılar, kendilerine gönderilen sesli mesajların sesini açmadan, karşı tarafın ne söylediğini görebilecek. Kalabalık ortamlarda ve işte büyük kolaylık sağlayacak.



    WhatsApp sesli mesajları yazıya dönüştürecek



    WABetaInfo.com’un tarafından paylaşılan bilgilere göre, bu özelliğe “Transkript” ismi verilecek. Transkript şimdilik yalnızca iOS işletim sistemlerinde kullanılabiliyor. Çünkü Apple’ın ses tanıma API’sini kullanıyor. Bunun sayede sesli mesajınızın içeriği Facebook sunucularına gönderilmeyecek. iOS işletim sisteminin dahili yapay zekası kullanılarak sesi yazıya dönüştürme işlemi yapılacak.



    Ayrıca Bkz.WhatsApp, uçtan uca şifreli bulut yedekleme sunmaya başlıyor



    Transkript özelliği WhatsApp Beta'ya katılan iPhone sahipleri için önümüzdeki hafta kullanıma açılacak. Android versiyonu hakkında henüz bir bilgiye ulaşılamadı. WhatsApp bugüne kadar iOS ve Android telefonlar arasında özellik ayrımı yapmamaya gayret etti. Bu nedenle iOS için erkenden kullanıma sunulacaktır ancak sonraki haftalarda Android’e de eklenecektir.








  • Diğer uygulamalar da benzer bir özellik var mı bilmiyorum ancak eğer Türkçe'de de sorunsuz çalışır ise gayet kullanışlı olabilir. Lakin zaman zaman dikte ile yazım yaparken dahi yanlışlıklar olabiliyor. O yüzden ne kadar sorunsuz olur merak ediyorum.

  • Şu özellik ne kadar güzel görünse de Facebook’tan geliceği için kesin altından bişey çıkar

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • google asistan'ın motoru klavyelerde bunu yapıyor zaten hem de türkçe.whatsapp olur,email olur farketmez




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 13 Eylül 2021; 21:54:17 >
  • Sesli mesajları anlayamıyoruz nasıl takip ederiz konulu çalışma. Kullanıcıların %5'i bile sesli mesajlaşsa, reklam konusunda veriler elde etmek için çok büyük bir kesimi kapsayacak.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.