Şimdi Ara

LG OLED Model Seçimi Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba, uzun süredir TV almak için hevesleniyorum ancak dolar kuru ve vergilerden dolayı bir türlü elim gitmiyordu. Karasal yayın çok izlemesem de Youtube-Netflix-Film ve içerik tüketimi ve gelecekte PC-Konsol oyunları için bir TV almak istiyorum. Bütçe 12-13 bin TL'ye kadar çıkabilir. Yaklaşık 10 yıllık bir Samsung telefon kullanıcısı olarak başka hiçbir LED ekranda OLED keyfi alamıyorum. iPad dahil en iyi LED panel bile telefonumdaki deneyimi vermiyor içerik tüketimi konusunda. Bu nedenle televizyonda da LG OLED modellerine bir şans vermek istiyorum, telefonumda bugüne kadar hiç burn-in problemiyle karşılaşmadım çünkü gözlerim hassas olduğu için parlaklığı genelde hep %30-50 arası kullanıyorum.


    Sizlere sormak istediğim konu, televizyonlarda OLED teknolojisi telefonlardaki gibi sorunsuz mu?

    TV'lerde panel boyutu telefona göre çok çok büyük olduğu için kalite kontrol aşamaları değişkenlik gösterebiliyor, bu nedenle LG OLED TV'lerde kronik sorunlarla veya düşük parlaklıkta bile burn-in ile karşılaşır mıyım?

    Görüntü kalitesi vs. konularda çok bir sorum yok, rtings sağ olsun karşılaştırmalı olarak görebiliyorum görüntü kalitesini, ancak gördüğüm kadarıyla piyasada farklı jenerasyon ürünler var, CX, C1, G1, A1 gibi. Aradaki farklar büyük olmasa da yeni jenerasyon OLED panel her zaman tercihimdir. Bu noktada beni yönlendirebilecek, konuda tecrübe ve bilgi sahibi forumdaşlarımdan yardım istiyorum.


    Sizce şu an bütçeme göre alınabilecek en iyi OLED TV hangisidir? Aynı bütçe ile alınabilecek daha iyi bir alternatif mevcut mudur? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.




  • https://forum.donanimhaber.com/lg-oled-kullanicilari-yardimlasma-ve-kullanici-rehberi--149640902

    Hocam bu konumuz üzerinden sağlıklı bir şekilde size sorduklarınızı cevaplayıp anlatabilirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.