Şimdi Ara

iPad için Instagram, şirketin planları arasında yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • iPad için Instagram, şirketin planları arasında yok



    2010 yılından beri hayatımızda olan Instagram, 11 yıldır Android ve iOS kullanıcıları iiçin pozitif bir sosyal medya deneyimi sunuyor. iPad kullanıcıları ise yıllardır Instagram’dan iPad uygulaması talep ediyor. Facebook tarafından satın alındıktan sonra bile iPad uygulaması için çalışmalara başlamayn Instagram, kullanıcıları yeterli özelliklere sahip olmayan web uygulaması veya boyut anlamında sıkıntı yaratan iPhone versiyonuna yönlendiriyor. Bunca zamandan sonra Instagram, hala iPad için bir uygulama hazırlamıyor.



    Ayrıca Bkz.Instagram’a “doğum günü” zorunluluğu geliyor



    iPad için Instagram, şirketin planlarında yok



    “iPad için Instagram nerede?” sorusuna cevap veren Instagram CEO’su Adam Mosseri, uygulamanın planlarında olmadığını duyurdu. “Uçakta olduğum için iPad ile biraz zaman geçirdim ve Instagram hala iPad için yok. Bunu yapmak iyi olurdu ancak yapmamız gereken çok şey var ancak yalnızca belirli sayıda insana sahibiz o yüzden bu zamana kadar yapmadık” diyen Mosseri, iPad için Instagram’ın hala planlarında olmadığını belirtmiş oldu.



    iPad kullanıcıları için Instagram zorluğu burada bitmiyor. Geçtiğimiz aylarda tarayıcı üzerinden gönderi paylaşma özelliğini kullanıcılara sunmuştu ancak bu özellik iPad üzerinde kullanılamıyor. Ancak iPadOS 15 ile kullanıcılar, iPhone uygulamalarını dikey pozisyonda küçük bir pencerede açabilecek ve bazı uygulamaların kullanımı kolaylaşacak. Umarız Instagram, daha fazla bekletmeden iPad uygulamasını kullanıcılara sunar.



    iPad için Instagram, şirketin planları arasında yok




    Kaynak:https://9to5mac.com/2021/09/11/instagram-ipad-app-nope/



  • Instagram sorunları bol olan ama asla bu sorunları çözmeye yeltenmeyen, fakat yine de majör sürümü bir yılda 100'den 200. sürüme çıkan bir uygulama

  • iphone 11 ön kamerasını düzeltsinler önce

  • Böyle diyip tersini yaparlar

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ipad ne ki , windows a çıkarmadı adamlar.. hatta daha düne kadar facebook ve messenger da yoktu da geçen baktım bunlar ms store a gelmişti ama o da uygulama sayılmaz, browser ile siteyi açıyor

  • Artık sağlam rakip gelmesi lazım şu sosyal medya uygulamalarına. Ne Google'ın ne Facebook'un nede Instagram'ın alternatifi var.

  • Windows 10 Mobile zamanından beri hem mobil hem masaüstü native Facebook, Instagram ve Messenger uygulamaları mevcut. Son 1-2 yıl tarayıcı sürümüne geçtiler.

  • İpad mi kaldı artık

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.