Şimdi Ara

Moivetra - Göz Alıcı Kadın Giyim Ürünleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2021 yılında İstanbul’da kurulan, genç, dinamik aynı zamanda rahatlık ve şıklığı birleştiren marka kısa zamanda büyük ivme kazanmıştır. Hem spor hem elegant moda anlayışını benimseyerek başladığı yolculuğuna her kitleden üyeye ulaşarak devam etmektedir. Ürün ve hizmet kalitesini en yüksek seviyede tutarak geniş bir kitleye sahip olan, Zengin koleksiyon yapısı sayesinde kadınlara kendi farklarını ortaya koymalarına imkan sağlayan firma, modanın kalbinde yerini almaya devam ediyor.


    Güvenli Alışveriş

    moivetra.com veri iletiminde 256 bit şifreleme ile iletilen bilgilerin güvenliğini sağlayan SSL sertifikası kullanmaktadır. moivetra.com’da kredi kartı bilgileriniz yalnızca sipariş işlemi gerçekleştirilirken kullanılır ve veri tabanında kayıtlı olarak tutulmaz, kesinlikle üçüncü kişiler tarafından görülmez.


    Kalite ve Orjinallik Garantisi  

    Satılan her ürün moivetra.com’un güvencesi altındadır. Ürünlerin orjinalliği ve kalitesi, ürünlerin seçim aşamasında Moi Vetra'nın özel bir birimiyle, depoda paketleme aşamasında ise kalite kontrolü yapan özel operasyon hattı ile iki defa test edilmektedir.


    Kredi kartına taksit yapılıyor mu?

    moivetra.com üzerinden yapılan alışverişlerde Bonus, CardFinans, Maksimum, Axess kredi kartlarına vade farksız taksit imkânı bulunmaktadır.


    En İyi Müşteri Deneyimi  

    En iyi müşteri deneyimini yaşatmayı hizmet anlayışının merkezine koyan moivetra.com müşteri hizmetleri ekibi ve üyeleri ile birebir iletişim kurduğu Facebook, Instagram kanalları aracılığı ile sürekli ulaşılabilir durumdadır.


    moi vetra | göz alıcı kadınlara
    Moi Vetra | Göz Alıcı Kadınlara
    https://www.moivetra.com



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.