Şimdi Ara

Uzun Bir Aradan Sonra Nokia'ya dönüş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Normalde Samsung Galaxy S20 FE cihazım vardı. Ama ısınma problemi oluşması sebebiyle servise gönderdim. Tam da Nokia'ya merak sardığım dönemde kendi telefonum bozulmuştu ama bir türlü eski telefonumu bulamıyordum. Bir şekilde eski telefonum olan Nokia E66 yı buldum. Ve hat dönüştürücü ile hattımı ona taktım ve 20 gündür E66 kullanıyorum. İzlenimlerimden bahsedeceğim.


    Telefonu bulup açtığım zaman gözüm ilk olarak eski resimlere gitti. Her ne kadar telefonun ekranından kötü gözükse de resimleri bluetooth ile bilgisayara gönderdiğimde hiç fena olmadığını farkettim (günümüz telefonlarıyla kıyaslanamaz tabii). 3.2 Megapiksel bir kamerası var.


    Şarjı 2 gün gidiyor hatta daha uzun da gidiyor. Tabi bu değerlerde bütün gün telefonun elimizde olmamasının da bir katkısı var. Pili 1000 mAh. Şarj yeri kronik problemli tam tutmuyor.


    Uygulama indirmek çok zor. Nokia'nın kendi servisleri çöp olmuş durumda. Ovi mağaza ve Nokia web kullanılamaz durumda. Opera mini kurabildim. Sahibinden ve Youtube'a giremiyor. Ama twitterda sıkıntı yaşamadım. Yoklukta gider.


    Cebinizde eğer cüzdan da varsa telefonun cebinizde olup olmadığını unutuyorsunuz 10.7 cm uzunluğu,49.5 cm genişliği ve 13.6 cm kalınlığı var.


    Wi-Fi ve 3G desteği mevcut.


    Ekran ilk başta küçük olduğu için gözünüzü yoruyor. Ama alıştığınız zaman böyle bir problem kalmıyor. 2.4 inç bir ekrana sahip.


    Bir yere gittiğinizde insanlar tuhaf tuhaf bakıyor. Tuhaf bir şekilde hoşuma da gitti.


    Kızağıyla da oynamak ayrı bir zevk.


    Hissettiğim en büyük eksiklik Whatsapp ve Sahibinden oldu. Bir şekilde onları da halledebilsem güzel olacak. Önerisi olan arkadaşlar yazsın.


    Uzun Bir Aradan Sonra Nokia'ya dönüş







  • Güzel bir deneyim olmuş. Whatsapp ve güncel kamera olsa zaten birçoğumuz muhtemelen bu tasarımlara geri döneceğiz ama henüz alınacak bir cihaz çıkmadı.


    Sadece eklediğiniz ekran görüntüsünden bile günümüzdeki telefonların yaptığı her şeyi yapabildiğini görüyoruz. Akıllı telefon akıllı telefon diye çok büyüttük gözümüzde.

  • Bu konuda bize ihtiyaca değil zevke para verdiğimizi kanıtlar nitelikte olmuş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nokia N86 kullanıyordum 2 sene önce bende kod kupon vs. için diğer simle. Youtube flashlite 4 paketini kurup opera tam sürüm üzerinden izleniyordu en son. WP için de modlu sunuculu bir uygulama vardı ama hatırlayamadım, memlekete gidince bakarım. NGage oyunları kurup bitirmeni tavsiye ederim, S³ e uyumlu son bounce sensörle oynanıyordu, cok zevkliydi :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz öyle oldu :)

  • CS BETA kullanıcısına yanıt

    Deneyeceğim :)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.