Şimdi Ara

Fiat Punto hakkında görüşleriniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba. 1 aydır araç bakıyorum ama bu piyasada araba bulup almak çok çok zor gerçekten. 2012 model hasarsız 158 bin km de 1.4 LPG li bir punto buldum. Fiyatı 99.000 yazmış ancak punto bu parayı hakeder mi? Kolay elden çıkarabilir miyim? Kullananlar varsa kronik problemleri vs.. nelerdir yorumlarınızı merak ediyorum. Başka önerileriniz var mıdır? Bütçem minimum 80 maksimum 100 bin TL. Geçen sene 68.000 TL ye 2009 hatasız 1.3 dizel corsa satmıştım en azından model düşürmeyeyim diyorum yardımlarınızı bekliyorum.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >



  • 5 yıldır dizel kullanıyorum 194bin km de şuan. Birkaç krobik problemi vardır ancak çözülmeyecek şeyler değil. Tek büyük sorunu göğüs çatlağı sorunu. Göğüs tamirine sıcak bakmıyorum kaza durumunda patlamaz diye. Genel olarak direksiyon zembereği bozulabilir, arka kapı kolları yazın biraz gevşer, city mode arızası verebilir, göğüs çatlağı olabilir. çıkabilecek sorunlar bunlar.


    1.4 LPG motor biraz ne bileyim arkadaşta otomatik vardı 2006-2009 kasa beni tatmin etmemişti dizelden inince.


    Ben de ilana koydum aracımı bu arada  

  • hakaniko kullanıcısına yanıt
    Hocam eğer alırsam 1.3 cdti corsadan geçicem buna o hazzı vereceğini ben de sanmıyorum ama araç aynı fiyattaki emsallerine göre aşırı donanımlı start stop vs.. çok cezbedici. Ama işte kime sorsam fiat alınmaz diyorlar sebebini onlar da söyleyemiyor

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Lpg li hiç kullanmadım ama dizeli hem 2005 hemde 2008 modeli var. Kronik problemleri belirgin baya. Torpido çatlağı, city arızası, arka kapı kilit arızası, airbag sargısı aklıma gelenler. 1.3 dizel üniteden memnunum. Eski aracım 91 model 1.8 integraydı. O araçtan sonra bunun yakıt sarfiyatı bakımı parçası masrafı diğer kronik arızaları unutturuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cemo94 kullanıcısına yanıt
    2020 model 208 düşünüyorum. Arkadaşlarım bunun tasarımı daha güzel diye diretiyor satmamam için. Iç ve dış tasarımı hala güncel ve güzel bence. Özellikle arkadan çok beğeniyorum ben.

    Onun haricinde elektronik olarak hiçbir sorun yaşamadım. Motor zaten periyodik değişmesi gereken ömürlü parçalar var. Sürpriz yaratmaz bakarsaniz.

    Stoplar biraz buhar yapar geçer. Farları bence h4 ampule göre gayet başarılı

    6 hoparlör var ki (benimkinde vardı belki sonradan takılmıştır ancak tesisat kesinlikle mevcut) bu sınıfta yoktur çoğu araçta.

    Eğer yoksa Easy ve üstüne hız sabitleyici yapmak çok kolay. Ekranlı bir teyp takınca içinin güncel araçlardan hiçbir farkı kalmıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakaniko -- 8 Eylül 2021; 21:47:25 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hakaniko kullanıcısına yanıt
    Sizce 100 bin TL hakediyor mu hocam? Elden çıkarması kolay mı?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cemo94 kullanıcısına yanıt

    Hangi motor? 1.4 fire 77hp mi? Kasko değeri 101bin TL gözüküyor şuan. Dediğiniz gibiyse pazarlıkla alınabilir duruyor. 2005 model polo almaktansa güncel tasarımlı 2012 punto almayı tercih ederim şahsen.

  • hakaniko kullanıcısına yanıt
    Aynen o motor hocam. Evo 1.4 fire dynamic. Bakalım o zaman kısmetse yarın görmeye gideyim bi aracı. Yorumlarınız için teşekkür ederim.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • senged kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam yorumunuz için. Bi görmeye gideceğim aracı bakalım kısmetse olur.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bende 2013 model 1.4 easy s@s modeli var LPG li şehir içi için bence ideal donanımlı küçük araba sorun olmaz derseniz güzel araba Evo lar farklı biraz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.4 fire 77 hp, çok dertli bir makina değil bu artısı, bol satmış bol yedek parçası ve lpg uyumu olan bir motor bunlar da artısı.
    Motorun eksi yönleri ise 8 valf olması ve yüksek mtvsi. Corsa fiesta gibi rakipleri 82 85 beygiri 1.2 motor ve 16v ile yakalayip daha düşük mtv öderken punto burada bir adım geride.
    Bunların da haricinde puntonun iç hacmi sınıfında iyidir ayrıca dynamic paket de donanım bakımından zengin bir araç. Tercih edilmesi mantıklı olabilecek araçlardan biri sonuç olarak. Dağ tepe yük çok varsa dizeline yönelmekde fayda var bu arada.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 1.3 mjet 2012 model yeni göğüslü araç aldım 1 ay önce. 5bin km uzun yol yaptım ve araç 5 litreyi hiç geçmedi kkima da full açık. Ben beğendim gayet güzel bir araç

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lego95

    1.3 mjet 2012 model yeni göğüslü araç aldım 1 ay önce. 5bin km uzun yol yaptım ve araç 5 litreyi hiç geçmedi kkima da full açık. Ben beğendim gayet güzel bir araç

    hocam dizel sesi rahatsız ediyormu.ben şahsen bu yüzden benzinli alacağım gibi ama? 1.2 1.4 gibi arasında çok fazla yakıt farkıda yok sanırım.

  • ozzyken kullanıcısına yanıt

    Etmiyor merak etmeyin dizeli baya keyifli


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.