Şimdi Ara

Noterde yaşadığım ruhsat problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Bugün aracımın lpg'sini ruhsata işletmek için notere gittiğimde oradaki görevli araçta trafik sigortası olmadığını söyledi. Böyle bir şeyin olması mümkün değil çünkü 4 5 gün öncesinde araç muayeneye girdi, trafik sigortası olmazsa muayeneye giremezdim dedim ek olarak trafik sigortası belgelerini gösterdim ama görevli ısrarla trafik sigortası olmadığını söyleyip herhangi bir şekilde yardımcı olmadı. Daha önce böyle bir şey yaşayan var mı ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Hocam merhaba bana ruhsat iletin isterseniz tramerden kontrol edelim police olup olmadığını veya herhangi bir sorun varmi diye

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ihtimaller şu şekilde:

    - sigortadan sonra plaka değişikliği yaptınız mı?
    - aracı yeni aldıysanız eski poliçe süresi +15 gündür, bu süre dolmuş olabilir mi?
    - motor/şase numarasında herhangi bir değişiklik / güncelleme yapıldı mı, sigorta poliçesindeki motor/şase nosu ile ruhsattakini kontrol edin, ayrıca noterden tescil özet raporu alıp birde oradan kontrol edin?
    - tramer sisteminde başka bir acente iş makinesi poliçesi kesip, zeyil ederken sizin plakanıza yanlışlıkla zeyil yaptı mı? (bunu sigortacınız görebilir, diğer acente arkadaşa ulaşıp güncelleme istemesi yeterli!)

    iyi forumlar dileriz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SigortaTower -- 6 Eylül 2021; 23:14:59 >
  • Araç sahibi e devlet üzerinden araçlarım yazarak sigorta gözüküyor mu diye kontrol edebilirsiniz. Orada kaza sigorta vergi geçiş ceza vs ayrıntılı bir şekilde mevcut.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tekrardan merhabalar,

    Noteri değiştirdim farklı bir notere gittim orada sorun yaşamadım. Bizzat kendim trafik sigortasını yaptırdığım için trafik sigortası olmaması gibi bir şey mümkün değildi zaten. E-devlette'de gözüküyordu, muayenede de.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emple kullanıcısına yanıt

    beceriksiz bir katibe denk gelmişsinizdir

  • Sigorta şirketleri ve noterler EGM nin sistemini kullanıyor. Bazen bu sistem kısa süreli gidebiliyor ve noterde sigortasız görünüyorsunuz. Geçici bir sorundur.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.