Şimdi Ara

Tıp dönem 2 de tekrar yks'ye hazırlanıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
3
Favori
3.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar gece gece canım sıkıldı bu başlığı açmak istedim. bu hafta tuttuğum eve yerleştikten sonra tekrar tyt ayt çalışmaya başlayacağım ve bu sene okulumu değiştirmesem dahi sınıfta kalacağım.

    Şehri ve üniversiteyi beğenmedim ama en büyük etken bu değil. Gerçekten sayısal tarafı daha kuvvetli olup ekonomi işletme alanlarına yönelmek isteyen ve endüstri mühendisliği tarzı bölüm okumak isteyen bana cidden eziyet gibi geliyor. Bir ihtimal usmle ile amerika yapmaya uğraşır orada mutluluğu ararım dedim ama yurt dışı için uğraşan, uzman olan doktorlarla konuştuktan sonra da bu iş için inanılmaz bir emek ve para gerektiğini gördüm.

    En kötü ihtimalle ne olur? Bir sene okulumu uzatırım.

    En iyi ihtimalle ne olur? İstediğim bölüme giderim.

    Hayat gerçekten sevmediğiniz şeyleri yapmanız için çok kısa arkadaşlar hele sevdiğiniz birinin başına bir şey geldiği zaman bunu anlıyorsunuz. Umarım seneye bu dönemler istediğim bölümde olurum. He olmadı mutsuz olmam hâla elimde ytü bilgisayar ve boün matematik yatay geçiş hakkı duruyor. En kötü ihtimalle gene tıpı bitirir yurt dışına uğraşırım. Sene içinde bu yoldan pes etmemek için elimden geleni yapacağım.

    Özellikle tercihlerinde kararsız kalan veya yeni sınava hazırlanan arkadaşlar için belki bir miktar çıkarım olur diye buraya yazıyorum. tyt ham 4900 yerleştirme 5400 civarı ayt ise 9200 ham 10900 yerleştirmeydi sıralamam. Bakalım bu sene sonu ne hale gelecek.








  • myp yapsana

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kurtçu Restrop kullanıcısına yanıt

    ytü tatmin etmiyor. Boün matematik konusunda kararsızdım zaten süreleri de geçti yatay geçişlerin. Sene sonu tekrar değerlendiririm.

  • Itu isletme muh geç. Ituye arada uğrarım bu sene bana birkaç birsey ısmarlarsın artık. Boun mat da olur ama itu isletme muh inanilmaz iyi bolum. Hayatta başarılar. Myp için gec kalmadin umarim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam merak ettim hangi tıptasiniz acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi tıp

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merkezi geçiş yap tekrar sınava hazırlanma.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aberrant Warden -- 5 Eylül 2021; 11:35:2 >
  • Kedisiylemutlu kullanıcısına yanıt

    Sağlık bilimleri bursa tıp fakültesi hocam.

  • İlk önce ne yapmak istediğinize karar verin bence hocam. Yazıda 4-5 farklı bölüm ismi geçiyor. Yine pişman olmayacağınız ne malum?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • nmrkrgc N kullanıcısına yanıt

    hocam matematik endüstri ve bilgisayar yazıyor bilgisayarı belki geçerim diye oraya not ettim. endüstri ve matematiğin ortak noktası ise finans alanına yönlenebilmesi o yüzden birbirinden bağlantısız bölümler olarak yazmadım bunları. İsteğim belli zaten. Tıpı isteyerek yazmadım açıkçası ailemde bu sene git bir gör şeklinde konuşunca gittim ve istediğim çalışma alanı olmadığını anladım. Yine pişman olunabilir hocam insanız neticede değil mi? Bir karar veririz 2 yıl sonra mutsuz oluruz ama karar kendimize aitse sonuçlarıyla yaşarız tıp benim kararımdan çok ailemin kararıydı.

  • mertgms2 M kullanıcısına yanıt
    En kötü ihtimal tıbba devam ederim dediğiniz için. 4 bölüm demiştim hocam.

    Kesinlikle endüstri müh. matematik okuyan birileriyle irtibata geçin bence. Kapsamlı bilgi edinin.

    Hakkınızda hayırlısı olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nmrkrgc -- 5 Eylül 2021; 15:0:14 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • itu mat muh de mantikli gibi

    ben tekrar hazirlanmanizi önermem çünkü fena siralamaniz yok evet en kotu ihtimal tipdan devam edersiniz veya yine myp yaparsiniz da butun sene çalışacaksınız 1 sene emek vereceksiniz ki muhtemelen ilk 5k gibi hedefiniz olacak

    kafaniz karisik mutsuz durumdaysiniz ilk seneki kadar basarili olmayabilirsiniz psikoloji de önemli bence

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yaşin kaç bilmiyorum ama myp ile geçiş yap ya da bir daha hazırlan zorlamayla bitmez tıp,bitse de tusu kazanamazsan pek anlamı kalmıyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yerinde olsam tekrar sınav şu bu uğraşmam(vakit geçmediyse)direkt itü işletme müh. araştırırım yani myp vakti de geçtiyse hazırlan istersen yks sonucu çok iyi gelirse onu kullanırsın gelmezse sene sonu itü işletme müh'e geçiş yaparsın.Ders programı da doğru baktıysam kapsamlı duruyor,istediğin alana gitmene yardımcı olur

  • Arkadaşlar myp dönemi geçti. Yaz döneminde kesin karar verememiştim şimdi ise sıralamamdan da memnun olmadığım için tekrar hazırlanmaya karar verdim. İlk 1000 hedefleyerek çalışacağım olmazsa sene sonu tekrar karar veririm.

  • nmrkrgc N kullanıcısına yanıt

    Hocam endüstri ve mat konusunda inanılmaz miktarda insanla konuştum ilk tercih senemde de ama bana gelen tek endüstri ytü ydü. Konuştuğum insanlar da itü boün okuyan insanlardı o yüzden gidip ytü yazmadım. En kötü ihtimalle tıpı bitiririm demem de bence sakınca yok. Sene sonu istediğim başarıyı elde edemezsem uludağa nazaran daha rahat bir tıpa geçer bitirir aile hekimliği yaparım niye bu kadar garipsendi ki bunu demem. Her tıp okuyan bölüm aşığı değil

  • mertgms2 M kullanıcısına yanıt

    Hocam mezuna kalmis miydiniz ? Şu an kac yaşındasiniz merak ettim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kalmadım 19 um şu an

  • Aynı durumdayız hocam. Ben okulu dondurdum bu sene. Başarısızlıktan vs bursum kesilmesin diye. Umarım pişman olacağımız bir karar vermemişizdir. Gönlünüzce olsun her şey.

  • aynı durumdayız hocam tıpa 7300 civarı bir sıralamayla girmiştim 2020'de. Tekrar hazırlanıyorum daha iyi yaparsam ne mutlu yapamazsam da merkezi puanla yatay geçişle istanbulda bir mühendisliğe geçeceğim. Ara sıra bu konuyu güncelleyip çalışma şekliniz hakkında bilgiler verebilir misin?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.