Şimdi Ara

Full Plise Perde

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yıllardır alüminyum, PVC pencere ve cam balkon sektöründe kazandığımız tecrübeleri gelişen çağ ve teknolojinin gereksinimlerine uyacak bir işe entegre etme hayaliyle 2021 yılında tecrübeli ekibimizle kurduğumuz fullplise.com’u, ilk etapta Türkiye’de sektöründeki öncü firmalar arasında, sonrasında ise dünyaya açılan başarılı bir firma olarak görmeyi planlıyoruz. Doğaya ve insana saygılı olma ilkesiyle yola çıktığımız bu yolda, en büyük hedefimiz ürettiğimiz yerli ve milli malları tüketiciye tüm şeffaflığıyla ulaştırabilmek ve tüketiciye maksimum faydayı sağlamaktır.


    Cam balkon pencere sistemleri için en ideal perdeler plise perdelerdir. Cam balkon katlanır perde sistemleri, başta dar alanlar olmak üzere tüm pencereler için çok kullanışlı ve avantajlıdır. Yukarıdan aşağı ve aşağıdan yukarı çalıştırılabilme özelliği sayesinde ne kadar açık olacağını kendiniz kontrol edebilir, ışık kontrolünü de kolayca sağlayabilirsiniz. Cam balkonlar için ideal perdeler olması sebebiyle bu alanda çok tercih edilir. Şıklığı ve kolaylığı nedeniyle ofislerde de sıkça kullanılan plise perdeler, gece gündüz modeli sayesinde ikili olarak güneşlik veya tül perde halinde de kullanılabilir. Temizliğinin çok kolay yapılabilmesi de avantajlarından biridir.


    En önemlisi ise bizden fiyat almak çok kolay! Tek yapmanız gereken, sitemizde istediğiniz ürünü seçip pencerenizin veya cam balkon profillerinizin ölçüsünü almak ve aldığınız boyutları sitemize yüklemek. Sonrasında dilerseniz çevrimiçi olarak satın alabilir ya da almadan önce arayarak ya da Whatsapp aracılığıyla bize danışabilirsiniz.


    Müşterilerimize her zaman ulaşılabilir olduğumuzun garantisini veriyor, sattığımız ürünlerin bizden çok müşterilere fayda sağlamasını diliyoruz.


    https://www.fullplise.com/




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anilcagliyan -- 3 Eylül 2021; 14:46:57 >



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.